yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

sabah : 1 elma
kahvaltı: kahvaltılık gevrek süt 1 kase
ögle: yarım kadayıf dolması, 2 kasık fasülye, 2 kasık pirinç pilavı ve salata

Öğlen; çorba,etli bezelye,yoğurt...
Zaten bende sabahla öğle arası kolay, akşama doğru geliyor
açlık krizleri.

Kızlar nasılsınız..yediğim her şeyin kalorisini ve miktarını hesaplıyorum böylece çok kaçırmamış oluyorum..siz de mutlaka kalori takibi yapın çünkü az sandığınız bir şeyin kalorisi yüksek olabilir veya yüksek sandığınızın düşük olabilir..günlük kalori miktarını azalttığımızda kilo vermiş oluyoruz..

Sabah geç uyandım kahvaltı yapmadım

öğle
bezelye yemeği yarım tabak
yarım tabak bulgur pilavı
yarım tabak yoğurt

ara da dondurma yedim
1-2 tane elma yiyeceğim

akşam
bezelye yemeği ile bir dilim ekmek yiyeceğim yarım tabak da yoğurt

Dün mısır patlatacaktım vazgeçtim çünkü 100 gram yağda patlatılmış mısır 568 kaloriymiş :26::26:

Dün mısır patlatacaktım vazgeçtim çünkü 100 gram yağda patlatılmış mısır 568 kaloriymiş :26::26:

mısırı çok çok az yağda hatta yağsız ve tuzsuz kızartırsan kalorisi çok daha düşük oluyor canım.

akşam yemeği olarak salata, bir parça tavuk ve 3 köfte yedim.
şimdi de nescafe içicem

Kızlar bugün sevdicekle dışarı çıktık bozuldu diyetim..yarım meyveli pasta 4 tane de çiğ köfte yedim..

Ben geldim, günaydın fıstıklar

Dünkü listemi yazayım:

kahvaltı yapamadım.
ara: 2 fincan yeşil çay
öğle: 4-5 kaşık rus salatası (245 kaloriymiş yaklaşık), 2 dilim çavdarlı ekmek
ara: 2 fincan yeşil çay, 2 parça çikolata
30 dk yürüyüş
akşam :2 kaşık pilav, 3 kaşık patates yemeği, 2 kaşık yoğurt
2 bardak çay (şekerli), azıcıkta cubuk kraker

sabah uyanınca ılık su içtim.
kahvaltıda haşlanmış patates ve peynir yedim. şekersiz 1 tane çay içtim.
hava çok sıcak bol bol su tüketiyorum.

sabah:1 elma
kahvaltı: 1 kase sütle nesfit
ögle: mercimek corbası, yogurt ve fırında etli patates
arada yesil cay iciyorum aklıma geldikçe :)
bu arada 57,2 de takıldım kaldım yaa direnç kısmındayım sanırım işin

kızlar kusura bakmayın dün yazamadım akşam üstü 6 gibi uyuya kalmışım :) dün sabah okulda bi köfte ekmek ayran bide gofret yemiştim öğlen ara ara ekmek yedim ki midem çalıuşsın diye ve akşam hiç birşey yemedim :)) ve de 3 litre su içtim :)) bugünde köfte ekmek yedim ve ayran içtim öğlen ve akşam yemeği düşünmüyorum yine bol bol su içicem :))

Selam

Sabah kabaklı 1 yumurta omlet,peynir, zeytin
biraz öncede taze fasulye,yoğurt,pilav, 1 elma...Çok mu olmuş ya, pilav azdı gerçi.

Yarın 1 hafta oluyor yazmaya başlayalı.Yarın tartılırım ben, inşallah farketmiştir.
Ama asıl sonucu pazar bildiriminde yazarım...

selam kızlar bugun ki menüm

kahvaltı: 1 börek, 1 fincan çay
ara: yeşil çay
öğle: 4 kaşık etli patates yemeği, 2 kaşık pilav
yeşil çay içeceğim
30 dk yürüyüş yapacağım eve giderken
akşam : şuan bilemiyorum yarın yazarım.
vaktim olursa 45 dk egzersiz.

Su içmeyi unutmayalım kızlar
Bu arada hala baskül alamadım, malum nişan telaşı vs. Pazara kadar alayım. Evdeki mekanik tartı, gerçek kilomu yansıtmıyor Önerebileceğiniz markalar var mı kızlar ? (çok özellikli bir şey bakmıyorum)

dijital tartılar bence de hatalı azıcık bi eğimde epey farkediyor ben de yeni bi tane baskül istiyorum basıp gülmek istiyorum

dijital tartılar bence de hatalı azıcık bi eğimde epey farkediyor ben de yeni bi tane baskül istiyorum basıp gülmek istiyorum

yok canım bende ki mekanik, dijitalle arasında 2 kg oynuyor, yani 2 kg daha az tartıyor evdeki, o yüzden dijital alacağım. gramı gramına bileyim belki o zaman daha motive olurum. Mesela evdeki şuan 55 - 55,5 gösteriyor, dijitaller ise 57-58 arası, denedim de farklı tartılarda ama dijital doğrudur tabi. Ahh hepimize nasip olsun basıp gülmek inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…