- Konu Sahibi Mathildablue
-
dün ayağıma porselen tabağın parçası battığı için yürüyemiyorum o yüzden sporda yapamıyorum.spor yapsam daha çok toksin atardım ben(
Merhabalar, umarım herkes iyidir
bugünkü menüm:
sabah 30 dk yürüyüş
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta (azıcık zeytinyağı ile)
1/2 domates
1/2 salatalık
1,5 dilim çavdarlı ekmek
1 fincan çay(şekerli)
ara:
yeşil çay
öğle :
2 kepçe domates çorbası
3 kaşık taze fasülye kavurması
1 dilim çavdarlı ekmek
ara: yeşil çay içeceğim
30 dk yürüyüş (yağmur yağmaz inşallah yaa)
akşam: yarın yazacağım
Hayırlı olsun canım..evet platformlarda önden dolgu olunca daha rahat oluyor..ama hiç giymediysen evde bir kaç gün prova yap bence..
topuklu ayakkabıda markaya hiç bakmam canım açıkcası..senin için bir kaç fotoğraf ekliyorum yüksek topuklulardan,ne giyeceğini bilmedğim için karışık yaptımEki Görüntüle 707142 Eki Görüntüle 707148 Eki Görüntüle 707149 Eki Görüntüle 707150 Eki Görüntüle 707151 Eki Görüntüle 707152 Eki Görüntüle 707153 Eki Görüntüle 707154 Eki Görüntüle 707155 Eki Görüntüle 707156 Eki Görüntüle 707157 Eki Görüntüle 707158 Eki Görüntüle 707159 Eki Görüntüle 707160 Eki Görüntüle 707161 Eki Görüntüle 707162 Eki Görüntüle 707163 Eki Görüntüle 707164 Eki Görüntüle 707161 Eki Görüntüle 707165 Eki Görüntüle 707166 Eki Görüntüle 707167 Eki Görüntüle 707168 Eki Görüntüle 707169 Eki Görüntüle 707170 Eki Görüntüle 707171 Eki Görüntüle 707172 Eki Görüntüle 707173 Eki Görüntüle 707174 Eki Görüntüle 707175 Eki Görüntüle 707176 Eki Görüntüle 707178
Canım çok geçmiş olsun...dün ayağıma porselen tabağın parçası battığı için yürüyemiyorum o yüzden sporda yapamıyorum.spor yapsam daha çok toksin atardım ben(
beraber baslayabiliriz istersen :) ben bacak ölcümü alıcam bgnden itibaren baslıyrum faydası olup olmadıgını gzlermle grcem :)
Sağol canım, darısı isteyenlerin başına... ayakkabı konusunda dediğim gibi pek anlamıyorum ama baştan 14. sıradaki tarzında var bende mesela belki azıcık daha topuğu kısadır bendekinin.
Teşekkürler tatlım uğraşmışsın baya, birçoğunu çok beğendim ama sondan 1. ve 2. daha bir hosuma gitti, daha rahat duruyolar sankibu tarz alabilirim.
umarım canım işe yarar cnkü bitme garantili yazıldım yoksa kurtulamazlar bendenben gittim geçen yaz canım mavi ışık lazer e ama memnun kalmadım. ilk önce randevuları doğru düzgün veremediler. ayrıca kıllarım çok koyu renk olmadığından makina görmedi fazla azaldı evet ama tamamen yok olmadılar. inşallah sende işe yarar
tamam canımm ben dün yaptım bugünde yapıcam 30dan geriye sayıyorumm baslayınca haber verSağol canım, darısı isteyenlerin başına... ayakkabı konusunda dediğim gibi pek anlamıyorum ama baştan 14. sıradaki tarzında var bende mesela belki azıcık daha topuğu kısadır bendekinin.
Teşekkürler tatlım uğraşmışsın baya, birçoğunu çok beğendim ama sondan 1. ve 2. daha bir hosuma gitti, daha rahat duruyolar sankibu tarz alabilirim.
Canım çok geçmiş olsun...
Ya zaten çok istiyorum ama evdeki pc bozuk, benzer bi videoyu indirip flasdiske atıp evdeki dvd'de denedim o da olmamıştı. Bunu tekrar deneyeyim, telefona atıp baksam konsantre olamam. Bir yolunu bulup ayarlayabilirsem haber veririm tatlım çünkü bende çok istiyorum bacak bölgesi için bişeyler yapabilmeyi. Yürüyüş yapıyorum şekillenme konusunda faydasını gördüm biraz ama incelme olmadı.
İnşallah canım güzel dileğin için çok teşekkür ederim. Elbisem uzun kollu üzerinde dantel ve işleme var azıcık, etek kısmı tüllü ve rengi somon renk. (bu konuda da fikir verirseniz sevinirim kızçeler, sizce somon ayakkabı mı alayım, yoksa mesela zıt renkli bi ayakkabı mı alayım? )Aynen canım ben de beğendim onları..dediğim gibi elbisen de çok önemli,umarım çok güzel olursun o gün
Kızlar ben bugün tartıldım ama moralim bozuldu 54.4 kiloyum..ilk bir hafta sonra tartıldığımda 54.7 yi görmüştüm zaten sonrasında sadece 300gram mı verdim :26::26:..dirençli noktadayım ben de sanırım..yediklerime daha fazla dikkat edicem artık
Öğlende köfte 2 adet ,erik yedim.Ve pilav malesef...
Çok azaltsamda karbonhidratı, tamamen kesemedim,illa birşey çıkıyor,
stresliyim bugünlerde işten dolayı...Ondan tam kontrol sağlayamıyorum.
işte hayalimdeki bacaklar :)keske bunlar gibi olabilse zayıflayınca
Eki Görüntüle 708072
Selam kizlar ben de 55 kilo ile basladim bugun itibariyle tam 50 kiloyum. 8 haftada 5 kilodan biraz fazla kilo verdim simdi son 2kg daha vermeye calisiyorum 48 olup amacim biraz kendimi garantiye almak. Umarim hepiniz basarirsiniz size bol sans ve cokca irade diliyorum :)
bizimle bi kaç püf noktası paylaşır mısın
Selam kizlar ben de 55 kilo ile basladim bugun itibariyle tam 50 kiloyum. 8 haftada 5 kilodan biraz fazla kilo verdim simdi son 2kg daha vermeye calisiyorum 48 olup amacim biraz kendimi garantiye almak. Umarim hepiniz basarirsiniz size bol sans ve cokca irade diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?