- 4 Ocak 2013
- 633
- 36
- 53
- Konu Sahibi Mathildablue
-
Canımcım az değil çünkü bugün yediklerimi söyleyim sana
sabah shake içtim
öğle
patlıcan musakka yarım tabak
yarım tabak mantar çorbası
yarım börek
bir dilim ekmek
bir portakal
akşam
beş kaşık pilav
yarım tabak kuru fasülye
yarım şekerpare..
toplamda 1000 kalorinin altında oldu ama baya yemek yedim mesela böreği 2 tane tatlıyı üç tane yemiş olsaydım 2000 kaloriye yaklaşırdım,yani yemekler de çok önemli..
baya yemek yemişsin gerçektenakşam baharatlı fırınlanmış yağsız patates yedim o kadar.
Tabi olurum canım elimden geliyorsa..topuklu ayakkabıları seviyorum evet,ama şu an bekletiyorum incelmiş olarak daha hoş duruyor kesinlikle..hey gidi günler 50 kiloyken herkes çok beğenirdi topuklu ayakkabıylayeniden olacağım inşallah
Tatlım senin yediklerini ortalama miktarlarla hesapladım 550 kalori çıktı..ekmek de yediysen artar tabi..
sabah: 1 elma
ögle: yogurtlu ıspanak yemeği ve mercimek çorbası
akşam yemeği yemedim meyve ve cerez yedim az vücudumun direncini kırmaya calısıyorum kac gündür aynı kilodayım:/
valla blume bence aramızda yediğine en çok dikkat eden sensin tatlımeminim daha çabuk sonucunu görüceksin.
kızlar bu videoya bir bakın isterseniz ben bu videoyu bayıla bayıla yapıyorum 20 dk. nasıl geçip gidiyor anlamıyorum her yapışımda ve isteyerek yapıyorum ilk defa.
Abs Of Envy Workout - YouTube
sizce en çok hangi bölgelere etki ediyor bu video.
güzel video ya benziyor kadınlar zaten hem güzel hem taş gibi kaslıda değil öle insanı şevklendiriyodur spor yapmaya
kızlar bu videoya bir bakın isterseniz ben bu videoyu bayıla bayıla yapıyorum 20 dk. nasıl geçip gidiyor anlamıyorum her yapışımda ve isteyerek yapıyorum ilk defa.
Abs Of Envy Workout - YouTube
sizce en çok hangi bölgelere etki ediyor bu video.
Ben yapmam bunu, kızlar güzel moralimi bozar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?