- Konu Sahibi Mathildablue
-
bacak basen bölgesini zayıflatıyormus ve 18 dk kısa hemde sıkmazda düzenli yapabilirim insallah bugünden baslıcam
Kızlar
Kendimde dahil, genelde gördüğüm birşey var, çok fazla kilo olmadığı için biraz gevşek davranıyoruz.
ekmek,patates,tatlı abur cubur yiyoruz...Sadece 1 ay şunlardan uzaklaşsak ne iyi olur, o kadar çabuk şekler gireriz ki...
Bilmem yanlış mı düşünüyorum.
Yazdığım listede bana eşlik edecek kimse yok mu aranızda, ben pazar alışverişini yapıp pazartesi başlayacağım. Çalıştığım için öğlen
sıkıntı olur, ama zaten ara öğün çok fazla acıkacağımı sanmıyorum.
Sabah :1 yumurta, domates salatalık..vs
Öğlen:1/2 kase mercimek çorba, elimim yarısı kadar tavuk, salata
Akşam bilmiyorum...Şu anda tek istediğim eve gidip duş almak ve çayla çekirdek çitlemek...
İnşallah canımTabi ince olarak cok daha guzel oluyor, benim bacaklarım kalın olduğu için her halukarda bana pek yakışmıyor
Ya benim nişanım var yakın zamanda onun için bir ayakkabı alacağız ama çift platform diye bir şey duymuştum bunlar daha mı rahat? ben bir yerde nişanlık denedim orda ki ayakkabıda öyleydi sanırım taban kısmı yuksekti ve inanılmaz rahattı, hepsimi aynı acaba yoksa öyle denkmi geldim bilmiyorum. Bende 2 tane gizli platform topuklu var ve rahat olmadığından böyle istemiyorum. Tavsiye edebileceğin tür ve marka var mı ?
Bacak zayıflatıyormus dediğin an baktım hemen, gerçekten güzel... Ben içinde ki bir kaç hareketten yapıyorum egzersiz yaptıgım aksamlar, ama azıcık yorulunca yerde yuvarlanmaya falan başlıyorum
Kızlar
Kendimde dahil, genelde gördüğüm birşey var, çok fazla kilo olmadığı için biraz gevşek davranıyoruz.
ekmek,patates,tatlı abur cubur yiyoruz...Sadece 1 ay şunlardan uzaklaşsak ne iyi olur, o kadar çabuk şekler gireriz ki...
Bilmem yanlış mı düşünüyorum.
Yazdığım listede bana eşlik edecek kimse yok mu aranızda, ben pazar alışverişini yapıp pazartesi başlayacağım. Çalıştığım için öğlen
sıkıntı olur, ama zaten ara öğün çok fazla acıkacağımı sanmıyorum.
Sabah :1 yumurta, domates salatalık..vs
Öğlen:1/2 kase mercimek çorba, elimim yarısı kadar tavuk, salata
Akşam bilmiyorum...Şu anda tek istediğim eve gidip duş almak ve çayla çekirdek çitlemek...
beni anlatmışsın sankim :))
ben de an itibariyle 57ye yaklaştım:))
hadi sana kolay gelsin, takipteyim :))
dün ayağıma porselen tabağın parçası battığı için yürüyemiyorum o yüzden sporda yapamıyorum.spor yapsam daha çok toksin atardım ben(
Bende 54.7 kg boyum 1.63 aslında zayıfım ama bende 52 falan olmak istiyorum yarın sabah başlıyorum bakalım diyete hadi hayırlısı:)) bu arada 1 tanede çocuğum var biraz zor olacak öğünleri ayarlamak ama olsun:)
dün ayağıma porselen tabağın parçası battığı için yürüyemiyorum o yüzden sporda yapamıyorum.spor yapsam daha çok toksin atardım ben(
30 dk kardiyo + bölgesel incelme egzersizini yaptım 1/30 oldu :)
kardiyo ne oluyor canımcım
kızlar birde ben lazer epilasyona yazıldım giden gidecek olan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?