yaza kadar 50 kilo olmak isteyenler günlüğü :)

Merhabalar, umarım herkes iyidir
bugünkü menüm:
sabah 30 dk yürüyüş
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta (azıcık zeytinyağı ile)
1/2 domates
1/2 salatalık
1,5 dilim çavdarlı ekmek
1 fincan çay(şekerli)
ara:
yeşil çay
öğle :
2 kepçe domates çorbası
3 kaşık taze fasülye kavurması
1 dilim çavdarlı ekmek
ara: yeşil çay içeceğim
30 dk yürüyüş (yağmur yağmaz inşallah yaa)
akşam: yarın yazacağım

bacak basen bölgesini zayıflatıyormus ve 18 dk kısa hemde sıkmazda düzenli yapabilirim insallah bugünden baslıcam
Bacak zayıflatıyormus dediğin an baktım hemen, gerçekten güzel... Ben içinde ki bir kaç hareketten yapıyorum egzersiz yaptıgım aksamlar, ama azıcık yorulunca yerde yuvarlanmaya falan başlıyorum

ben yazın hiç çorba içmiyorum walla bi de patatesi hayatımdan çıkaramam çoooook seviyorum kızartmasını kırk yılda bir yerim hamburger yediğim zaman ama özellikle bu aralar patates tüketiyorum.
spor yapmak istiyorum ama hergün çok yorucu geliyor. bi de hiç bi incelme yok. yağ değil su kaybediyorum galiba sinir oldum.

şunu anladım ki ben öyle yoğurt kürü, yok lahana kürü falan sabit bişeyler hazırlanması gereken diyetleri yapamıyorum nitekim yoğurt kürü de güme gitti . benim harekete ihtiyacım var bakalım artık

Hayırlı olsun canım..evet platformlarda önden dolgu olunca daha rahat oluyor..ama hiç giymediysen evde bir kaç gün prova yap bence..
topuklu ayakkabıda markaya hiç bakmam canım açıkcası..senin için bir kaç fotoğraf ekliyorum yüksek topuklulardan,ne giyeceğini bilmedğim için karışık yaptım Eki Görüntüle 707155

Bacak zayıflatıyormus dediğin an baktım hemen, gerçekten güzel... Ben içinde ki bir kaç hareketten yapıyorum egzersiz yaptıgım aksamlar, ama azıcık yorulunca yerde yuvarlanmaya falan başlıyorum

beraber baslayabiliriz istersen :) ben bacak ölcümü alıcam bgnden itibaren baslıyrum faydası olup olmadıgını gzlermle grcem :)

Haklısın canım ya sabretmemiz lazım...Bir de bölgesel problemler olduğu için hem abur cuburdan uzak durmamız hem de spor yapmamız lazım

Son düzenleme:
Sabah shake içitm

öğle
yarım tabak domates çorbası
yarım tabak tavuk kavurma
az bir şey makarna
ayran

akşam
bulgur pilavı..

bulgur pilavı yemeseydim güzel olacaktı,okuldan geldim aç bilaç evde olanı yaptım :26::26::26:

kızlar bu günkü ayran detoxum şu ana kadar hiç kaçamaksız devam etmekte:)akşam itibariyle 55.8 çıktım.tek temennim 55 de sabitlenmek.daha sonra 5 kiloyu yavaş yavaş veririm.1 gün daha sabır versin rabbim.çok zor ya

Son düzenleme:
dün ayağıma porselen tabağın parçası battığı için yürüyemiyorum o yüzden sporda yapamıyorum.spor yapsam daha çok toksin atardım ben(

beni anlatmışsın sankim :))
ben de an itibariyle 57ye yaklaştım:))
hadi sana kolay gelsin, takipteyim :))

Bende 54.7 kg boyum 1.63 aslında zayıfım ama bende 52 falan olmak istiyorum yarın sabah başlıyorum bakalım diyete hadi hayırlısı:)) bu arada 1 tanede çocuğum var biraz zor olacak öğünleri ayarlamak ama olsun:)

Hoşgeldin canımmm evet kilolu değilsin ufak tefek fazlalıkların varsa atarsın bizimle birlikte..

kızlar birde ben lazer epilasyona yazıldım giden gidecek olan var mı aranızda?

ben gittim geçen yaz canım mavi ışık lazer e ama memnun kalmadım. ilk önce randevuları doğru düzgün veremediler. ayrıca kıllarım çok koyu renk olmadığından makina görmedi fazla azaldı evet ama tamamen yok olmadılar. inşallah sende işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…