Sevindim:))Ya size gercekten cok tesekkur ediyorum gercekten ama. Zaten konuyu utana sıkıla yazdim. Hatta icerikte yaziyor okuyoanlardan afedersiniz yazmaya utaniyorum ama sizin goruslerinizi merak ediyorum diye. Bide kimseyi bu forumda tanimadigimiz icin acikcasi yazarken sakinca gormedim. Ama bazi arkadaslar sanki kisisel bi hesaplasmya girmis gbi benimle kavga etmeye calisiyorlar. Ya zaten utana sikila yazdim nerelere geldi konum. Gercekten size tesekkur ediyorum. Asil konuya gelirsek zaten o konuyu esimle coktan kapattik yani o gece konusulan o gece de kaldi bi daha da siramaz heralde biyle bisey ve bende boyle sacma bisey demek heralde bida :)
Canim ben sevisme sahnelerimi yazmadimki aklinda neler canlandirmissin oyle . Sadece oesnada gecen diyalogu paylastimSen acaba konuya ne yazdığının farkında mısın?
Gerçekten de milyonlarca kişinin okuduğu foruma sevişmeni, kalçanı vs. Yazdın yani farkındasın dimi?
Benim beynime minnak diyorsun da sen de oda yok sanırım.
Alıntılayıp durma artık, başka konu okuyorum, dikkatimi dağıtıyorsun.
Bisey dicem yeni misiniz bu forum da cunku bu forumda yazilan kinulara bakarsak benimki devede kulak kaliyor daBence bu dert degil. Bukadar ozelini buraya yazmak zorunda degildin.
Teskkur ederimmm haklisiniz genelde oyle yapiyordum ama oste ben o moddan cikinca biraz sacmalamisim esimde sacmalamis :)Bence de hic takilmayin. Esiniz sizin kalcalarinizi cok begeniyor belli ki. Siz de daha kucuk olsa daha iyi olur dediginizde kendisi kiminkisi gibi diye sormus sadece. Erkekler görsele cok daha fazla önem verirler o yüzden o an acaba nasil bir kalcayi kastettiginizi merak etmistir bence. Böyle seyleri yatakta avantaj olarak kullanmayi deneyin :) Mutluluklar dilerim :).
En eskilerdenim. Buvtarz konular bana sacma gereksiz simarikca geliyor. Cok ozel. Sevisirken esinizin zevk aninda soyledigi birseyi buraya yazmak ne kadar mantikli? Ki bence ne kizacak ne de dert edecek bir konu var.Bisey dicem yeni misiniz bu forum da cunku bu forumda yazilan kinulara bakarsak benimki devede kulak kaliyor da
Ha birde haberin olsun kibledim seni.
Topluca banlancaz
En eskilerdenim. Buvtarz konular bana sacma gereksiz simarikca geliyor. Cok ozel. Sevisirken esinizin zevk aninda soyledigi birseyi buraya yazmak ne kadar mantikli? Ki bence ne kizacak ne de dert edecek bir konu var.
Arkadaslar merhaba . Bugun 2.konum benim. Ilk konuyu cocuklarim icin acmistim. Bu konuyu biraz +18 soru sormak icin aciyorum. 7 yillik evliyim esimle severek evlendik hala da cok severiz birbirimizi ve saygiliyizdir. Evet her eevlilikte oldugu gibi bizde cok tartisiriz. Ama onur kirici ve geri donusu olmayan cumleler sarf etmeyiz bir birimize. Taa ki dun geceye kadar. Arkadaslar dun gece cocuklari uyuttuk derken yanliz kaldik esimle malum iliskiye girecektik cocuklar 2 kere uyandi hep yarim kaldi neyse zar zor uyuttuk tabi benim istegim kacti ama yine de esimiuzmemek adina devam ettim. Burdan sonra yazacaklarim icin simdiden afedersiniz diyorum cunku sizin tepkinizi merak ettigim icin sormak zorundayim. Neyse iste biz devam ederken eşim bana kalcalarim cok guzel oldugunu söyledi her zaman soyler bunu. Yine soyledi ve devaminda dedi ki sence de guzel kalcalarin dimi hayatim dedi bende evet dedim ama ben biraz daha kucuk olmasini isterdim dedim (cok buyuk degil ama ben yine de ufak olmasini isterdim ) . Onun sorusuna ben boyle karsilik verince o da bana dedi ki mesela kimin ki gibi dedi. Pardon anlamadim dedim. Yani dediki askim yanlis anlama kucuk seviyorum dedin ya kimin ki gbi dedi televizyonda gorugun biri mi merak ettim dedi o oyle diyince ben baya kizdim. Gece cocuklar uyumasa daha da kavga ederdim ama siz olsaniz ne derdiniz merak ediyorum[/QUOTE
Konu sahibi böyle şeyler için hayatı kendinize zehir etmeyin ya bişey yok bunda bide eglip buraya ay ben özelim premsesim ayıplı şeyler yazmışsın tarzı kompleksli laflara maruz kalıyorsun gerçek hayatta yüzlerine bakılmayan insanlar ahkam kesiyor size sıkıntınız yüzünden vallahi kızdım çünkü cidden kafaya takılacak o kadar laf yiyecek bir dert değil bu
Iste bu ya tesekkur ederim gercekten cokof sanki kadın yatak odasına kamera koymuş da onu izletiyor bize zorla. alt tarafı bi olay anlatmış. onda da +18 bişey bile yok yani. gören de hiç sevişmiyosunuz zannedecek. üstelik anonim isterse çok daha beterini sorar. kime ne?
sence de guzel kalcalarin dimi hayatim dedi
"benim de kafam bu konuda çok karışık dur ben bi kahve yapıyım da azcık dertleşelim" deseydin akabinde desence de guzel kalcalarin dimi hayatim dedi bende evet dedim ama ben biraz daha kucuk olmasini isterdim dedim
Gün geçmiyor ki forumda değişik konular görmeyelim.
Absurdlugun nirvanasina tirmanmiyoruz, koşuyoruz resmen.
Forumdaki bayani bebekle vurmak yerine, taş gibi olan malum cikintilarini duvarlara vursaydin bu kadar büyüklüğünden rahatsız olmazdın der ve giderim.
Ya bu eşlerden gelen döt övgüleri nolucak yabende istiyorum arkadaş. Dünde senin ..yerim ş.. Diye bi iltifat vardı.
Yapamıyosanız yapmayın ayrıca şu dirty talkingleri. Olaya bak şimdi..
Çiftimiz yataktalar, olaylar gelişir.
A: ne kadar güzel kalçaların var. Bayılıyorum onlara. Sen seviyo musun?
K: hımm.. Biraz küçük olsalardı sağ tarafı daha yuvarlak sol tarafı dikine azcık uzun olaydadafsgsnsdada.
Yapmayın hanımlar yapmayın ya..
Kesinlikle katılıyorumBenim de tek derdim bu napıcaksınız :) şu cevapta öldürüyor beni.sanki meşhur olmak için bir ortam burası.neyin dikkatini çekicem.
Arkadaşın mune a şikayet ettme şeklini görünce maziyi hatırladım..İlkokulda arkadaşlarımızı böyle şikayet ederdik öğretmenimize onu anımsadımPardon da sana ban yedirtecek ne var burda onu anlamadım :) ayrıca hakaretin anlamını git bir öğren.poponun büyüklüğünden bahseden sensin koca poponuzla mutluluklar bir hakaretse evet ettim :) biraz mantığınızla düşünüp abuk sabuk konu açmayın bizlerde yorum yapmayalım madem kaldıramıyorsunuz cevaplarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?