Yazık paralardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komik degil gercek ne kadar nasihat etsek de bu esinizin ve ailesinin problemleri cozulmuyor. Muge anli size gereken destegi verir, birikiminizi esinizden geri alir size yardim eder. Daha onceki konularinizda da hicbirsey yapamadik
rusya da yaşıyor kendisi de türk değil azeri.müge anlı ya falan ulaşamaz ki

muge anliya ciksaniz bence artik bugun yumikonun 550 binlirasını bile geri ödetti kadın lutfen sizde cikin derdimi dinleyen kk bir derdim var hanimlari size de selam olsun ben nilu deyin.
aaa ödedimi adam onu bende instagramda görmüştüm yalnız ne güzel Japonca konuşuyorlar ya

aaa ödedimi adam onu bende instagramda görmüştüm yalnız ne güzel Japonca konuşuyorlar ya
Antepli cocukta seytan tuyu var, kiza gel dese hala asik oglana belli az isler cevirmemis o cocuk japonyada konusmasin diye bile vericekler babasi rezil oldum cevreme isterseniz sizin ibana atalim muge hanim yeterki gitsin bu japon diyodu enson

Antepli cocukta seytan tuyu var, kiza gel dese hala asik oglana belli az isler cevirmemis o cocuk japonyada konusmasin diye bile vericekler babasi rezil oldum cevreme isterseniz sizin ibana atalim muge hanim yeterki gitsin bu japon diyodu enson
ahahaha oğlan çok fena masum görünüyor ama dediğiniz gibi aşık etmiş kızı kendine sürekli aynı şeyleri konuşuyorlardı Babası yabancı geline tövbe etmiştir artık asdfgh. Hayır ödeyeceksiniz madem kızı oraya niye getirtiyorsunuz Müge Anlı'ya çıkana kadar halletmemişlerde ödeyeceğiz zaten diyip duruyorlar

rusya da yaşıyor kendisi de türk değil azeri.müge anlı ya falan ulaşamaz ki
Japonyadan kiz geldi Cey bugun. 580 bin filan bi parasi varmis Turk eski nisanlisinda onu bile geri odetti muge. Uzuluyorum ben bu kizcagiza ne yasiyo belli degil surekli biri yardim etse kimsem yok diyo

Japonyadan kiz geldi Cey bugun. 580 bin filan bi parasi varmis Turk eski nisanlisinda onu bile geri odetti muge. Uzuluyorum ben bu kizcagiza ne yasiyo belli degil surekli biri yardim etse kimsem yok diyo
bu kadın rusyada tek başına ailesinden kimse yok.2 küçük çocuğu var.ailesi de arkasında değil boşan gel bakarız sana sen de bir işe girersin demiyorlar.eş ailesinin maddiyatı biraz iyi.ailesi çeksin ne olacak diyor bu yüzden.çocuklarını yanına alıp o ülkeden çıkamaz zaten.o adamla ailesi vermez çocukları.dil de bilmiyor oranın kanunlarını bilmiyor parası da yok ki hakkını savunsun.burada kadına boşan gel nasıl diyelim?her kadına denmiyor işte.keşke diyebilsek

Benim hissettigim antepli baba oglan japonyada usulsuz hafriyat isi filan da yapmislar sanirim, japon hanim girmesin o konulara diye 1 milyon istese he diceklerdi korkudan kosup gelmisler yeterki sussun diye

Benim hissettigim antepli baba oglan japonyada usulsuz hafriyat isi filan da yapmislar sanirim, japon hanim girmesin o konulara diye 1 milyon istese he diceklerdi korkudan kosup gelmisler yeterki sussun diye
ben de merak ettim bakayım netten bu olaya

Ah cok uzuldum dil bilmez parasi yok savunani yok modern kolelik yasiyo resmen cok cok uzgunum

muge anliya ciksaniz bence artik bugun yumikonun 550 binlirasını bile geri ödetti kadın lutfen sizde cikin derdimi dinleyen kk bir derdim var hanimlari size de selam olsun ben nilu deyin.
Müge Anlı dolandırılma hikayelerine bakmıyor. Ben geçen müracat ettim. Büyücü Meselesiyle dolandırılan bir kadın vardı. O kayıptı, biz o yüzden konu ettik dedi. Japonların mevzuyu bilmiyorum. Bugün babası İban’ına atıcam dedi. Onu gördüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…