- 10 Nisan 2014
- 42.510
- 113.863
- 798
rusya da yaşıyor kendisi de türk değil azeri.müge anlı ya falan ulaşamaz kiKomik degil gercek ne kadar nasihat etsek de bu esinizin ve ailesinin problemleri cozulmuyor. Muge anli size gereken destegi verir, birikiminizi esinizden geri alir size yardim eder. Daha onceki konularinizda da hicbirsey yapamadik
Öyle bir dünya yok ama ya, sen birinin yanına gitmek değil de kendine yeni bir hayat kuramaz mısın mesela?Beni kimse kabul etmez,evet kocandır döver de sever de
Nasıl kurayım tutunacak bir dalım yokki ((Öyle bir dünya yok ama ya, sen birinin yanına gitmek değil de kendine yeni bir hayat kuramaz mısın mesela?
aaa ödedimi adam onu bende instagramda görmüştüm yalnız ne güzel Japonca konuşuyorlar yamuge anliya ciksaniz bence artik bugun yumikonun 550 binlirasını bile geri ödetti kadın lutfen sizde cikin derdimi dinleyen kk bir derdim var hanimlari size de selam olsun ben nilu deyin.
Yani sığınma evi bile daha iyidir ne diyeyim Allah kolaylık versinNasıl kurayım tutunacak bir dalım yokki ((
Evet kardeşim güvendiğim kimse yok o yüzden böyleyim,bizde kız baba evinden çıkmışsa artık herşey bitmiştir o evle ilgiliYani sığınma evi bile daha iyidir ne diyeyim Allah kolaylık versin
Zorla mı evlendirdiler seni?Evet kardeşim güvendiğim kimse yok o yüzden böyleyim,bizde kız baba evinden çıkmışsa artık herşey bitmiştir o evle ilgili
19 da nişanladılar.ben istemedim annem,babaannem beni öldürmek üzerdeydilerZorla mı evlendirdiler seni?
Üzüldüm, umarım bir gün bu durumdan kurtulursun ve istediğin gibi bir hayatın olur19 da nişanladılar.ben istemedim annem,babaannem beni öldürmek üzerdeydiler
neyse yarın konuşuruz ben çıkıyorum oğlanı kreşe götüreceğim sabah erkendenZorla mı evlendirdiler seni?
Antepli cocukta seytan tuyu var, kiza gel dese hala asik oglanaaaa ödedimi adam onu bende instagramda görmüştüm yalnız ne güzel Japonca konuşuyorlar ya
ahahaha oğlan çok fena masum görünüyor ama dediğiniz gibi aşık etmiş kızı kendine sürekli aynı şeyleri konuşuyorlardıAntepli cocukta seytan tuyu var, kiza gel dese hala asik oglanabelli az isler cevirmemis o cocuk japonyada konusmasin diye bile vericekler babasi rezil oldum cevreme isterseniz sizin ibana atalim muge hanim yeterki gitsin bu japon diyodu enson
Japonyadan kiz geldi Cey bugun. 580 bin filan bi parasi varmis Turk eski nisanlisinda onu bile geri odetti muge. Uzuluyorum ben bu kizcagiza ne yasiyo belli degil surekli biri yardim etse kimsem yok diyorusya da yaşıyor kendisi de türk değil azeri.müge anlı ya falan ulaşamaz ki
bu kadın rusyada tek başına ailesinden kimse yok.2 küçük çocuğu var.ailesi de arkasında değil boşan gel bakarız sana sen de bir işe girersin demiyorlar.eş ailesinin maddiyatı biraz iyi.ailesi çeksin ne olacak diyor bu yüzden.çocuklarını yanına alıp o ülkeden çıkamaz zaten.o adamla ailesi vermez çocukları.dil de bilmiyor oranın kanunlarını bilmiyor parası da yok ki hakkını savunsun.burada kadına boşan gel nasıl diyelim?her kadına denmiyor işte.keşke diyebilsekJaponyadan kiz geldi Cey bugun. 580 bin filan bi parasi varmis Turk eski nisanlisinda onu bile geri odetti muge. Uzuluyorum ben bu kizcagiza ne yasiyo belli degil surekli biri yardim etse kimsem yok diyo
Benim hissettigim antepli baba oglan japonyada usulsuz hafriyat isi filan da yapmislar sanirim, japon hanim girmesin o konulara diye 1 milyon istese he diceklerdiahahaha oğlan çok fena masum görünüyor ama dediğiniz gibi aşık etmiş kızı kendine sürekli aynı şeyleri konuşuyorlardıBabası yabancı geline tövbe etmiştir artık asdfgh. Hayır ödeyeceksiniz madem kızı oraya niye getirtiyorsunuz Müge Anlı'ya çıkana kadar halletmemişlerde ödeyeceğiz zaten diyip duruyorlar
ben de merak ettim bakayım netten bu olayaBenim hissettigim antepli baba oglan japonyada usulsuz hafriyat isi filan da yapmislar sanirim, japon hanim girmesin o konulara diye 1 milyon istese he diceklerdikorkudan kosup gelmisler yeterki sussun diye
Ah cok uzuldum dil bilmez parasi yok savunani yok modern kolelik yasiyo resmenbu kadın rusyada tek başına ailesinden kimse yok.2 küçük çocuğu var.ailesi de arkasında değil boşan gel bakarız sana sen de bir işe girersin demiyorlar.eş ailesinin maddiyatı biraz iyi.ailesi çeksin ne olacak diyor bu yüzden.çocuklarını yanına alıp o ülkeden çıkamaz zaten.o adamla ailesi vermez çocukları.dil de bilmiyor oranın kanunlarını bilmiyor parası da yok ki hakkını savunsun.burada kadına boşan gel nasıl diyelim?her kadına denmiyor işte.keşke diyebilsek
eltin de seninle aynı durumları yaşıyor mu eş ve aile konusunda?Şimdide çatışma var Rusya Ukrayna arasında
Müge Anlı dolandırılma hikayelerine bakmıyor. Ben geçen müracat ettim. Büyücü Meselesiyle dolandırılan bir kadın vardı. O kayıptı, biz o yüzden konu ettik dedi. Japonların mevzuyu bilmiyorum. Bugün babası İban’ına atıcam dedi. Onu gördüm.muge anliya ciksaniz bence artik bugun yumikonun 550 binlirasını bile geri ödetti kadın lutfen sizde cikin derdimi dinleyen kk bir derdim var hanimlari size de selam olsun ben nilu deyin.
işte o yüzden de çok sinirli.buraya sık sık yazıyor.eleştiri alınca da iyice sinirleniyor.eşe ve kayınvalidesine düşüncelerini söyleyemiyor çünkü.adam şiddet gösteriyor .Ah cok uzuldum dil bilmez parasi yok savunani yok modern kolelik yasiyo resmencok cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?