Görücü usulüNasıl evlendin eşinle ?
Evet alıyorum,çok Almam haksızlık gibi olmuyor?yani kullanmak anlamındaNe yaptın para aldın mı cebinden? Sen beni dinle biraz fazla al.
Gider misin lütfenSen eltine tokat atan deli yürektin demi
Sevmek kısmı seninle alakalı değildi senle hep aynıyızÜslup yine aynı üslup neyin değiştide artık sevmeye başladık?
Sinirden, öfkeden çatacak yer arıyorsun. O evde kaldığın sürecede günlük tadında konuların devam edecek. Çözüm bulamayacağın sadece içini dökmek için açtığın konular.
Hay hay emrin olur ne demek:)))Gider misin lütfen
Kızacak onca insan varken sana mı kızacamÇok kizdi bana kimyonum
Ha şunu bileydinHay hay emrin olur ne demek:)))
Bacak kadar boyunla bana laf yetiştirme istersen..Ha şunu bileydin
Hanim ablacığım boşver dün geceden beri bana neler dedi değmez ban falan alırsınBacak kadar boyunla bana laf yetiştirme istersen..
Kızdım kovdun oysa konu ne anlamadım dedim neyse sen millete cemkir dur devam bu hızla gitKızacak onca insan varken sana mı kızacam
Önce üslubu bilecek sonra konuşacak hepimizle.Hanim ablacığım boşver dün geceden beri bana neler dedi değmez ban falan alırsın
Üslubu böyle bu tarz insanlara bir şey anlatılmaz
Kızdım kovdun oysa konu ne anlamadım dedim neyse sen millete cemkir dur devam bu hızla git
Orası öyle ama gel gelelim ne üslup var ne diğerleri maalesefÖnce üslubu bilecek sonra konuşacak hepimizle.
Öğrenmesi lazım bunuda.Orası öyle ama gel gelelim ne üslup var ne diğerleri maalesef
Senin biriktirdiğin parayı geri vermeyince sana da haksızlık olmadı mı ?Evet alıyorum,çok Almam haksızlık gibi olmuyor?yani kullanmak anlamında
Benim boyum bacak kadardeğil 167 smBacak kadar boyunla bana laf yetiştirme istersen..
Anlamadın ne demek istediğimi..Benim boyum bacak kadardeğil 167 sm
Umarım alay etmiyorsunuz hoşumagitti bu mesajNilucum sen boşver buradaki kadınları. Onların kocası Rusya'da değil diye kıskanıyorlar. Bir de bu devirde hangi koca cebimden para al der ki, buradaki kadınlar hep yalvarıyor bana para ver diye de ayda yüz lira zor alıyorlar kocalarından.
Şimdi yapacağın şey çok basit. Madem kocan birikmiş paranı geri vermiyor o zaman sen de her gün 2000 ruble al cebinden. Bunu hakeddi.
O sevgi lafı sana değildi üzerine alma bir zahmetBe hala sevmiyorum seni mesela
Anlamadın ne demek istediğimi..
Nasıl yapayım onuNilu tamam kabul hayatın zor. Her şeyi istediğin gibi yapamayabilirsin. Ama bence sen birazda konfor alanından çıkmak istemiyorsun gibi geliyor. Yani düzenin bozulmasın, bir şeyler alt üst olmasın, eşin değişsin, hayatın yoluna girsin istiyorsun ama öyle olmuyor işte.
Konfor alanından çıkmazsan hiçbir şey değişmez. Sen konu açıp durursun sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?