Yazık paralardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız nilu orada da herşeye zam gelmiyor mu ? Sen 50,000 biriktirene kadar dişçi parası da artarsa ne yapacaksın ?

Sinirlerim tepemde bir de senle uğraşamayacağım

Sinirlerini tependen indir nilu. Normal hayatinda daha az konus ve daha fazla dusun. Kocan parani alinca kv.ne gidip calisacagim diye blof yapma, cunku dilin yok bunu sen de biliyorsun ama sen iyi bir annemisin diye kv.ye laf sokmaktan geri kalmiyorsun. Butun bu yaptiklarinin hayatina bir katkisi oluyor mu? Olmuyorsa o zaman mecburi olarak yasadigin insanlarla daha iyi gecinmenin yollarini ara. Dil ogrenmene izin vermiyorlarsa tatli dille bunun cozumunu bul ama gelip gelip burada sinirini atip banlaniyorsun yine ayni uslupla donuyorsun. Surekli ayni seyleri tekrarlayarak farkli sonuclar bekliyorsan o zaman hayal dunyani yeniden gozden gecir.

Kv kp kızar demedim ona da bir laf ediyorlar kv diyor ki sen iş bahanesiyle evden çıkmak istiyorsun ne çocuğa bakarsın ne kocaya

Kv kp kızar demedim ona da bir laf ediyorlar kv diyor ki sen iş bahanesiyle evden çıkmak istiyorsun ne çocuğa bakarsın ne kocaya
şimdi dönemeyeceğim de bir kaç sayfa önce dil öğren diyene kv kp kızar youtubedan öğrenicem yazmıştın.
burada ne desen de çok iyi tavsiyeler veremeyeceğiz, çünkü tahminimce çoğu insan senin gibi hayat yaşamıyor
umarım mutlu olursun, yaşın küçük 2 çocuğun var..

Kocanın ailesinden ayrı yaşarsam rahata varıcam umarım
o da imkansız şu an değil mi?eşin senden çok kendi ailesine değer veriyor çünkü.böyle adamlar ülkemizde de var.gücü olan kadın boşanıyor ailesi vs arkasında olmayan işi olmayan kadın da çekiyor bu çileyi.sen evlatlarını bari düzgün yetiştir.merhametli adaletli dürüst yetiştir.onlara benzemesinler.

Ben çocuklarıma sevgi veremiyorum ki.hep sinirli hep kuzgun üzgünüm

Neresi küçük 27 olacağım

Ben çocuklarıma sevgi veremiyorum ki.hep sinirli hep kuzgun üzgünüm
işte onu anladığımdan yazdım zaten.devamlı sinirlisin.sen içinden kafanının içinde yani bile savaştasın.orada onlar duymadan bile eşine kayınvalidene sayıyorsun kızıyorsun.zararı da sadece sana ve evlatlarına.biraz sakin olup mantıklı kararlar ver.

Aynen öyle.ben nasıl kurtulayım şu durumdan

muge anliya ciksaniz bence artik bugun yumikonun 550 binlirasını bile geri ödetti kadın lutfen sizde cikin derdimi dinleyen kk bir derdim var hanimlari size de selam olsun ben nilu deyin.

muge anliya ciksaniz bence artik bugun yumikonun 550 binlirasını bile geri ödetti kadın lutfen sizde cikin derdimi dinleyen kk bir derdim var hanimlari size de selam olsun ben nilu deyin.
Komik mi bu şimdi

Komik degil gercek ne kadar nasihat etsek de bu esinizin ve ailesinin problemleri cozulmuyor. Muge anli size gereken destegi verir, birikiminizi esinizden geri alir size yardim eder. Daha onceki konularinizda da hicbirsey yapamadik

yahu onca yazdığımdan takıldığın şeye bak
27 büyük bir yaş mı? ben 27 yaşındayım çocuğum mocuğum yok, 2 çocuk için bence küçük bir yaş.
Yaş benim 1 numaralı takıntım.ay başına döndüğüm,!benim takıntım 1 mi 2 mi herşeyi takarım ben

Yaş benim 1 numaralı takıntım.ay başına döndüğüm,!benim takıntım 1 mi 2 mi herşeyi takarım ben
valla nilu. madem bir yere gidemiyorsun olduğun durumu kabullen
bu kadar sinir sadece seni ve çocuklarını yıpratır. ne kayınvalidene bir şey olur ne kocana.. sen kendini psikolojik hasta edersin, sevgi veremediğin çocukların da hasta olur.

Şimdide çatışma var Rusya Ukrayna arasında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…