Sinirlerim tepemde bir de senle uğraşamayacağım
Rusya'da inşaatlar devam ediyor mu ? Biraz zor tasinirsin nilu.Kocanın ailesinden ayrı yaşarsam rahata varıcam umarım
Kv kp kızar demedim ona da bir laf ediyorlar kv diyor ki sen iş bahanesiyle evden çıkmak istiyorsun ne çocuğa bakarsın ne kocayayavrum sen buraya yazıyorsun ama burada söylenilen hangisini hayatında uyguluyosun da ciddi yorum yapılsın istiyorsun?
yaşadığın yerin dilini öğren diyorlar kv kp kızar diyorsun, niye söyledin parayı madem diyorlar günah diyorsun, boşa diyorlar yok diyorsun.. her şeye cevabın var. o zaman nasıl harekete geçeceksin?
Öyle bir yerde ev aldılar ki zor çok geç çalışıyorlar Mayıs 2021 de aldılar ama hala hazır değilRusya'da inşaatlar devam ediyor mu ? Biraz zor tasinirsin nilu.
şimdi dönemeyeceğim de bir kaç sayfa önce dil öğren diyene kv kp kızar youtubedan öğrenicem yazmıştın.Kv kp kızar demedim ona da bir laf ediyorlar kv diyor ki sen iş bahanesiyle evden çıkmak istiyorsun ne çocuğa bakarsın ne kocaya
o da imkansız şu an değil mi?eşin senden çok kendi ailesine değer veriyor çünkü.böyle adamlar ülkemizde de var.gücü olan kadın boşanıyor ailesi vs arkasında olmayan işi olmayan kadın da çekiyor bu çileyi.sen evlatlarını bari düzgün yetiştir.merhametli adaletli dürüst yetiştir.onlara benzemesinler.Kocanın ailesinden ayrı yaşarsam rahata varıcam umarım
Ben çocuklarıma sevgi veremiyorum ki.hep sinirli hep kuzgun üzgünümo da imkansız şu an değil mi?eşin senden çok kendi ailesine değer veriyor çünkü.böyle adamlar ülkemizde de var.gücü olan kadın boşanıyor ailesi vs arkasında olmayan işi olmayan kadın da çekiyor bu çileyi.sen evlatlarını bari düzgün yetiştir.merhametli adaletli dürüst yetiştir.onlara benzemesinler.
Neresi küçük 27 olacağımşimdi dönemeyeceğim de bir kaç sayfa önce dil öğren diyene kv kp kızar youtubedan öğrenicem yazmıştın.
burada ne desen de çok iyi tavsiyeler veremeyeceğiz, çünkü tahminimce çoğu insan senin gibi hayat yaşamıyor
umarım mutlu olursun, yaşın küçük 2 çocuğun var..
işte onu anladığımdan yazdım zaten.devamlı sinirlisin.sen içinden kafanının içinde yani bile savaştasın.orada onlar duymadan bile eşine kayınvalidene sayıyorsun kızıyorsun.zararı da sadece sana ve evlatlarına.biraz sakin olup mantıklı kararlar ver.Ben çocuklarıma sevgi veremiyorum ki.hep sinirli hep kuzgun üzgünüm
Aynen öyle.ben nasıl kurtulayım şu durumdanişte onu anladığımdan yazdım zaten.devamlı sinirlisin.sen içinden kafanının içinde yani bile savaştasın.orada onlar duymadan bile eşine kayınvalidene sayıyorsun kızıyorsun.zararı da sadece sana ve evlatlarına.biraz sakin olup mantıklı kararlar ver.
Komik mi bu şimdimuge anliya ciksaniz bence artik bugun yumikonun 550 binlirasını bile geri ödetti kadın lutfen sizde cikin derdimi dinleyen kk bir derdim var hanimlari size de selam olsun ben nilu deyin.
yahu onca yazdığımdan takıldığın şeye bakNeresi küçük 27 olacağım
Yaş benim 1 numaralı takıntım.ay başına döndüğüm,!benim takıntım 1 mi 2 mi herşeyi takarım benyahu onca yazdığımdan takıldığın şeye bak
27 büyük bir yaş mı? ben 27 yaşındayım çocuğum mocuğum yok, 2 çocuk için bence küçük bir yaş.
valla nilu. madem bir yere gidemiyorsun olduğun durumu kabullenYaş benim 1 numaralı takıntım.ay başına döndüğüm,!benim takıntım 1 mi 2 mi herşeyi takarım ben
Şimdide çatışma var Rusya Ukrayna arasındavalla nilu. madem bir yere gidemiyorsun olduğun durumu kabullen
bu kadar sinir sadece seni ve çocuklarını yıpratır. ne kayınvalidene bir şey olur ne kocana.. sen kendini psikolojik hasta edersin, sevgi veremediğin çocukların da hasta olur.
Beni kimse kabul etmez,evet kocandır döver de sever deAcaba paraları biriktirip dişlerini yaptırmasan da çocuklarını alıp kaçsan mı bu adamdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?