Yazık paralardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işte o yüzden de çok sinirli.buraya sık sık yazıyor.eleştiri alınca da iyice sinirleniyor.eşe ve kayınvalidesine düşüncelerini söyleyemiyor çünkü.adam şiddet gösteriyor .
Hmm ben hikayesini bilmiyordjm Allah yardımcısı olsun. Kendisi bir iş bulup çalışıp kendi ayakları üzerinde durabilir daha sonra boşanmaya karar verir ancak bu şekilde olur diye düşünüyorum

Hmm ben hikayesini bilmiyordjm Allah yardımcısı olsun. Kendisi bir iş bulup çalışıp kendi ayakları üzerinde durabilir daha sonra boşanmaya karar verir ancak bu şekilde olur diye düşünüyorum
özgürlüğü yok ki.iş de bulamaz çocukları küçük.dil sorununu bari halletse bu dönemde o da yeter.

AYnen öyle

Size diğer yazıda sinirli cevap yazdım özür dilerim

özgürlüğü yok ki.iş de bulamaz çocukları küçük.dil sorununu bari halletse bu dönemde o da yeter.
Gidip çalışsam belki dil de öğrenirim ona da kv karışıyor evden çıkmak için bahane arıyorsun

yavaş yavaş sizinle barışıyoruz eskiden beni sevmezdiniz,
Üslup yine aynı üslup neyin değiştide artık sevmeye başladık?
Sinirden, öfkeden çatacak yer arıyorsun. O evde kaldığın sürecede günlük tadında konuların devam edecek. Çözüm bulamayacağın sadece içini dökmek için açtığın konular.

Bana her gün 1000 rubl almamı söyledi ondan
Nilucum sen boşver buradaki kadınları. Onların kocası Rusya'da değil diye kıskanıyorlar. Bir de bu devirde hangi koca cebimden para al der ki, buradaki kadınlar hep yalvarıyor bana para ver diye de ayda yüz lira zor alıyorlar kocalarından.

Şimdi yapacağın şey çok basit. Madem kocan birikmiş paranı geri vermiyor o zaman sen de her gün 2000 ruble al cebinden. Bunu hakeddi.

Nilu tamam kabul hayatın zor. Her şeyi istediğin gibi yapamayabilirsin. Ama bence sen birazda konfor alanından çıkmak istemiyorsun gibi geliyor. Yani düzenin bozulmasın, bir şeyler alt üst olmasın, eşin değişsin, hayatın yoluna girsin istiyorsun ama öyle olmuyor işte.
Konfor alanından çıkmazsan hiçbir şey değişmez. Sen konu açıp durursun sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…