- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Sen yine oraya gelmişsin pariş ben başlıkta kaldımBende "selam kızlar nasılsınız kadınlar" yerinde kaldım
Gerisini anlamadım
Hmm ben hikayesini bilmiyordjm Allah yardımcısı olsun. Kendisi bir iş bulup çalışıp kendi ayakları üzerinde durabilir daha sonra boşanmaya karar verir ancak bu şekilde olur diye düşünüyorumişte o yüzden de çok sinirli.buraya sık sık yazıyor.eleştiri alınca da iyice sinirleniyor.eşe ve kayınvalidesine düşüncelerini söyleyemiyor çünkü.adam şiddet gösteriyor .
özgürlüğü yok ki.iş de bulamaz çocukları küçük.dil sorununu bari halletse bu dönemde o da yeter.Hmm ben hikayesini bilmiyordjm Allah yardımcısı olsun. Kendisi bir iş bulup çalışıp kendi ayakları üzerinde durabilir daha sonra boşanmaya karar verir ancak bu şekilde olur diye düşünüyorum
AYnen öylebu kadın rusyada tek başına ailesinden kimse yok.2 küçük çocuğu var.ailesi de arkasında değil boşan gel bakarız sana sen de bir işe girersin demiyorlar.eş ailesinin maddiyatı biraz iyi.ailesi çeksin ne olacak diyor bu yüzden.çocuklarını yanına alıp o ülkeden çıkamaz zaten.o adamla ailesi vermez çocukları.dil de bilmiyor oranın kanunlarını bilmiyor parası da yok ki hakkını savunsun.burada kadına boşan gel nasıl diyelim?her kadına denmiyor işte.keşke diyebilsek
O daha yenieltin de seninle aynı durumları yaşıyor mu eş ve aile konusunda?
Orda kalSen yine oraya gelmişsin pariş ben başlıkta kaldım
Size diğer yazıda sinirli cevap yazdım özür dilerimHmm ben hikayesini bilmiyordjm Allah yardımcısı olsun. Kendisi bir iş bulup çalışıp kendi ayakları üzerinde durabilir daha sonra boşanmaya karar verir ancak bu şekilde olur diye düşünüyorum
Gidip çalışsam belki dil de öğrenirim ona da kv karışıyor evden çıkmak için bahane arıyorsunözgürlüğü yok ki.iş de bulamaz çocukları küçük.dil sorununu bari halletse bu dönemde o da yeter.
Kvnın görümcesinin torunu olur kendisi,ona bişey diyemiyor ,eşi de yanındaeltin de seninle aynı durumları yaşıyor mu eş ve aile konusunda?
Nasıl evlendin eşinle ?Gidip çalışsam belki dil de öğrenirim ona da kv karışıyor evden çıkmak için bahane arıyorsun
Üslup yine aynı üslup neyin değiştide artık sevmeye başladık?yavaş yavaş sizinle barışıyoruz eskiden beni sevmezdiniz,
Çok kizdi bana kimyonumSen yine oraya gelmişsin pariş ben başlıkta kaldım
Nilucum sen boşver buradaki kadınları. Onların kocası Rusya'da değil diye kıskanıyorlar. Bir de bu devirde hangi koca cebimden para al der ki, buradaki kadınlar hep yalvarıyor bana para ver diye de ayda yüz lira zor alıyorlar kocalarından.Bana her gün 1000 rubl almamı söyledi ondan
Biriktirin alıp ne de olsa sizi sinir edip eline saydıracak biriktirdiğinizi yine. Eşiniz uyanık baya.Ama şimdi rahatlıkla ala bilirsin dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?