Yazık paralardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ona kalırsa bana hayatta para vermez

Olmaz işte,beğenmiyorsunuz adamı ama bir şekilde evli kalmaya devam ediyorsanız bu durumları bir düzene sokun. İnsan karısına bu şekilde para vermez. Şahsen benim eşim cebimden al dese almam. Ne münasebet yani, getiririm pantolonunu içinden al da ver bana derim. Saygısızlık çünkü,bu şekilde para verilmez kimseye. Hata eşinizde başlıyor siz de devam ettiriyorsunuz. Bakın anneniz yaşında insanlar burda size tavsiye veriyor azıcık kafanızı yorup anlamaya çalışsanız öğreneceksiniz belki de. Bilmemek ayıp değil ama öğrenmemek ayıp.

Ama onu benden iyi siz tanımazsınız ki,ona kalırsa hayatta vermez

Sana lazım mı benimle anlaşmak?!hadi hoşçakal
Sana lazım evlat,bana niye lazım olsun .
Dile bak papuç kadar maşallah.

Evet ben Türkçeyi katiyen bilmem,dizilerini izlemedim kendi kendime öğrendim o yüzden anlamadım ne demek istediklerini(Sanki)
Zamanla öğrenirsin onuda,çok çaba göstermen lazım.

Sen yaşı filan geç,benim söylemek istediğimi sen anlamadın dedim ya,sende bana ukalaca cevap verirsen alacağın cevap o olur.
Nesini anlamadım ki ?!söylemek istedin ben senden büyüğüm sen benden küçüksün ama bana laf yetiriyorsun,tamam eğer madem öyleyse niye eltim bana cevap verdiği için ona Tokat attığım için beni top ateşine tuttunuz

Zengin diye görücü usulü evlendirilip de o parayı yiyebilen gelini de daha göremedim maalesef, hep mi sorunlular.

Kartım zaten var,çok dedim yolla kartıma,yollamadı güya 1 aya gönderecek ama zerre inanmıyorum
Kartınızla yapın alışverişi, ödemezse ödemesin. Sonuçta onun üzerine değil mi? Borç görünürse onun problemi.

Kartınızla yapın alışverişi, ödemezse ödemesin. Sonuçta onun üzerine değil mi? Borç görünürse onun problemi.
Hayır kartım onun üzerine değil.bir arkadaş söyledi de hırsızcılık oynuyorsunuz,kafamı iyice kurcaladı

Dişlerini yaptıracakmış ya arkadas acaba altın mı olacak yanlış anlamasın lütfen

Yabancı uyruklu bakıcıları vardı arkadaşımın
Azeri ve özbeklerdi
Altın dişleri vardı hep
Oğlu altın dişleri görünceye ağlamaya başlıyordu

Kadının bakıcıda aradığı özellik altın dişi olmamasıydı

Onlarda çok önemliymiş altın diş

Altın dişi olmayan kadın mı olur ya siz de yani.

Ne altını ya?breket diş teli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…