Ona kalırsa bana hayatta para vermezBen de onu diyorum işte arkadaşım,almayın adamın cebinden para falan. Veriyorsa insan gibi versin elinize,masaya koysun,hesabınıza havale yapsın. Ama cebimden al nedir? Siz tırtık tırtık adamın cebinden alıyorsunuz,sonra o da hepsini birden sizin elinizden alıyor. Böyle saçma iş mi olur? Sizi kumbara yerine koymuş resmen. Kendinize reva gördüğünüz davranış şekli bu mu? Adam size dağ ayısı gibi davranıyorsa siz de mahalle karısı gibi davranmak zorunda değilsiniz ki.
Olmaz işte,beğenmiyorsunuz adamı ama bir şekilde evli kalmaya devam ediyorsanız bu durumları bir düzene sokun. İnsan karısına bu şekilde para vermez. Şahsen benim eşim cebimden al dese almam. Ne münasebet yani, getiririm pantolonunu içinden al da ver bana derim. Saygısızlık çünkü,bu şekilde para verilmez kimseye. Hata eşinizde başlıyor siz de devam ettiriyorsunuz. Bakın anneniz yaşında insanlar burda size tavsiye veriyor azıcık kafanızı yorup anlamaya çalışsanız öğreneceksiniz belki de. Bilmemek ayıp değil ama öğrenmemek ayıp.Ama o bana demedi ki ver paralarımı,bana dedi ki yine cebimden para mı almışsın?ben de dedim al paralarını hep söylersen bana gerek değil .çok söyledi istemiyorum al paranı,ben almadım,o da yatırdı kartına
Para vermiyorsa kart çıkarttırsın. Oradan harcayın,kendisi de ödesin.Ona kalırsa bana hayatta para vermez
Kartım zaten var,çok dedim yolla kartıma,yollamadı güya 1 aya gönderecek ama zerre inanmıyorumPara vermiyorsa kart çıkarttırsın. Oradan harcayın,kendisi de ödesin.
Ama onu benden iyi siz tanımazsınız ki,ona kalırsa hayatta vermezOlmaz işte,beğenmiyorsunuz adamı ama bir şekilde evli kalmaya devam ediyorsanız bu durumları bir düzene sokun. İnsan karısına bu şekilde para vermez. Şahsen benim eşim cebimden al dese almam. Ne münasebet yani, getiririm pantolonunu içinden al da ver bana derim. Saygısızlık çünkü,bu şekilde para verilmez kimseye. Hata eşinizde başlıyor siz de devam ettiriyorsunuz. Bakın anneniz yaşında insanlar burda size tavsiye veriyor azıcık kafanızı yorup anlamaya çalışsanız öğreneceksiniz belki de. Bilmemek ayıp değil ama öğrenmemek ayıp.
Sana lazım evlat,bana niye lazım olsun .Sana lazım mı benimle anlaşmak?!hadi hoşçakal
Zamanla öğrenirsin onuda,çok çaba göstermen lazım.Evet ben Türkçeyi katiyen bilmem,dizilerini izlemedim kendi kendime öğrendim o yüzden anlamadım ne demek istediklerini(Sanki)
Kalbinizi kırmak istemem yaşınız kaç bilmiyorum ama siz kendiniz bana bunları söyletiyorsunuzSana lazım evlat,bana niye lazım olsun .
Dile bak papuç kadar maşallah.
Zamanla öğrenirsin onuda,çok çaba göstermen lazım.
Sen yaşı filan geç,benim söylemek istediğimi sen anlamadın dedim ya,sende bana ukalaca cevap verirsen alacağın cevap o olur.Kalbinizi kırmak istemem yaşınız kaç bilmiyorum ama siz kendiniz bana bunları söyletiyorsunuz
Ben burda size efendi gibi söz söylüyorum siz ne diyorsunuz?!tamam sağolunSen yaşı filan geç,benim söylemek istediğimi sen anlamadın dedim ya,sende bana ukalaca cevap verirsen alacağın cevap o olur.
Nesini anlamadım ki ?!söylemek istedin ben senden büyüğüm sen benden küçüksün ama bana laf yetiriyorsun,tamam eğer madem öyleyse niye eltim bana cevap verdiği için ona Tokat attığım için beni top ateşine tuttunuzSen yaşı filan geç,benim söylemek istediğimi sen anlamadın dedim ya,sende bana ukalaca cevap verirsen alacağın cevap o olur.
Bloss hanımEşinin izni olmadan alsaydın evet hırsızlık olurdu ama kendi demiş her gün 1,000 Ruble al. Gerçi kendi niye bırakmıyor illa cebinden alacaksın o da ayrı konu.
Oturup konuştunuz mu hiç? Karşılıklı zıtlaşıp kavga etmekten başka bir iletişiminiz var mı?Ama onu benden iyi siz tanımazsınız ki,ona kalırsa hayatta vermez
Kartınızla yapın alışverişi, ödemezse ödemesin. Sonuçta onun üzerine değil mi? Borç görünürse onun problemi.Kartım zaten var,çok dedim yolla kartıma,yollamadı güya 1 aya gönderecek ama zerre inanmıyorum
Hayır kartım onun üzerine değil.bir arkadaş söyledi de hırsızcılık oynuyorsunuz,kafamı iyice kurcaladıKartınızla yapın alışverişi, ödemezse ödemesin. Sonuçta onun üzerine değil mi? Borç görünürse onun problemi.
Hayır maalesef yok .senin para ihtiyacın yok bu evde herşey var falan filanOturup konuştunuz mu hiç? Karşılıklı zıtlaşıp kavga etmekten başka bir iletişiminiz var mı?
Ondan para almak cebinden kötü mü gözüküyorZengin diye görücü usulü evlendirilip de o parayı yiyebilen gelini de daha göremedim maalesef, hep mi sorunlular.
Dişlerini yaptıracakmış ya arkadas acaba altın mı olacak yanlış anlamasın lütfenNilucum sen boşver buradaki kadınları. Onların kocası Rusya'da değil diye kıskanıyorlar. Bir de bu devirde hangi koca cebimden para al der ki, buradaki kadınlar hep yalvarıyor bana para ver diye de ayda yüz lira zor alıyorlar kocalarından.
Şimdi yapacağın şey çok basit. Madem kocan birikmiş paranı geri vermiyor o zaman sen de her gün 2000 ruble al cebinden. Bunu hakeddi.
Altın dişi olmayan kadın mı olur ya siz de yani.Dişlerini yaptıracakmış ya arkadas acaba altın mı olacak yanlış anlamasın lütfen
Yabancı uyruklu bakıcıları vardı arkadaşımın
Azeri ve özbeklerdi
Altın dişleri vardı hep
Oğlu altın dişleri görünceye ağlamaya başlıyordu
Kadının bakıcıda aradığı özellik altın dişi olmamasıydı
Onlarda çok önemliymiş altın diş
Ne altını ya?breket diş teliDişlerini yaptıracakmış ya arkadas acaba altın mı olacak yanlış anlamasın lütfen
Yabancı uyruklu bakıcıları vardı arkadaşımın
Azeri ve özbeklerdi
Altın dişleri vardı hep
Oğlu altın dişleri görünceye ağlamaya başlıyordu
Kadının bakıcıda aradığı özellik altın dişi olmamasıydı
Onlarda çok önemliymiş altın diş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?