- 28 Ocak 2021
- 1.485
- 3.692
- 83
- 37
kocasında gizli para biriktirdi adamda sürekli lafını yaptı bi daha söylersen parayı sana veririm demiş neymiş adam mı değil mi onu denemiş adamda tekrar para lafı yapınca dişlerini yaptırmak için biriktirdiği parayı adama vermiş şimdi onu nasıl alacakmış toplu halde geriAnlayan bana da anlatsın bi zahmet.
Bence eşiniz sizi kumbara olarak kullanmış. O parayı her halükarda alacaktı sizdenBana her gün 1000 rubl almamı söyledi ondan
Size cevap vermeyeceğim artıkSanırım ilk bana gelicek uyku öncesi belki iyi gelir
Aman bir şey de sormak olmuyor be sizlerden..senin yazdığına biri konik işareti bırakmış da o yüzden sordumHayda annem sen normal değilsin yemin ederim. 50 bin çok mu deyip güldün, sanki elini savurdugun yerde milyonlara carpiyomuşun gibi, ama 15.000 lira için kacinciya konu açıyosun, senin için büyük para çünkü toplama para, bı anda eline geçen maaş dedgil, daha nasıl anlatayım, ha yok diyosan ki benim canım kavga istiyo, hırsımi sizden cikaricam, bekle haydari alıp geleyim
Unutkanlikta var sende vah vah bu yasinda hemdeÖyle bir şey demedim
Ha ha ha çok komik sanki ben böyle konuşuyorum da ,iyi sen de bilmediğin bir dilde çok güzel konuş da göreyim seniSenin koca olmak çok akıllı sen anlamamak o seni sevmiyor
Ota b.ka bu kadar sinirlenirsen olacağı o tabiiBen kendim sinirilenıp geri verdim
Yaşlandım zaten yakında 27 olucamUnutkanlikta var sende vah vah bu yasinda hemde
Sizinde nickler benziyor ya, sabah seni nilu sanmistim ben ajsgsjsbSenin koca olmak çok akıllı sen anlamamak o seni sevmiyor
La Casa De PapelHa ha ha çok komik sanki ben böyle konuşuyorum da ,iyi sen de bilmediğin bir dilde çok güzel konuş da göreyim seni
Neyse sizler beni anlamıyorsunuznilu sen o parayı unut rusya soğuk yer bol soğuk su vardır üstüne içersin
Kalbimi kırdın şuanSizinde nickler benziyor ya, sabah seni nilu sanmistim ben ajsgsjsb
Sen cevap vermedin kiSize cevap vermeyeceğim artık
Nilu degistirsin tokatci yapsın bence cidden benziyor yav ajsgsjsKalbimi kırdın şuan
Neden acaba Allah AllahNeyse sizler beni anlamıyorsunuz
Gidin bu muhabbetleri kendi sayfanızda yapın bende değilKalbimi kırdın şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?