- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
Sus sus tokat manyagi yapar valla, gel gidelim burdanSen cevap vermedin ki
Esip gürlüyorsun hepsi bu
Baş üstüne sen istedin diye hemen şuan yapacağımNilu degistirsin tokatci yapsın bence cidden benziyor yav ajsgsjs
Tokat manyağı yapar biziNilu degistirsin tokatci yapsın bence cidden benziyor yav ajsgsjs
Allah’ını seversen git iyilik yaparsın VallahSus sus tokat manyagi yapar valla, gel gidelim burdan
Lutfen yap lutfen lütfenBaş üstüne sen istedin diye hemen şuan yapacağım
Benim sayfam çok sıkıcıGidin bu muhabbetleri kendi sayfanızda yapın bende değil
Görüyorum işte kimse anlamıyorNeden acaba Allah Allah
BananeBenim sayfam çok sıkıcı
Nilu bence sen hayatında çok mutsuzsun, o yüzden bu kadar öfkelisin, ama değiştirmek için tırnağını oynatmiyosunGörüyorum işte kimse anlamıyor
Gidiyorum bakBanane
Yav giden gitmis iste napalim bizde seni eglendirmeye calisiyoruz, valla sen erkenden yaslanirsin boyleGörüyorum işte kimse anlamıyor
Ask olsun biz sana banane diyormuyuzBanane
Gel gidek amannnnSus sus tokat manyagi yapar valla, gel gidelim burdan
Bu ne beHain adam.
Kötü adam.
Pis adam.
Tüh kaka adam.
sana her konunda sayfalarca yorum yazdık adam seni öldürecek bırak ailene dön dedik yok sen para biriktirip diş yaptırmayı düşünür durumdasın sonra bi atarlanıp parayı adama var neyini anlayalım seninNeyse sizler beni anlamıyorsunuz
Sen beninle uğraşacağına git başka işlere bak benim canımı sıkma zaten canım burnumdaAsk olsun biz sana banane diyormuyuz
Nilunun kafa nanayGel gidek amannnn
Beddualar yağmadan kovup duruyor
Kovduğu kadar konuyla ilgilense belki biri çözüm sunar amma nerdeee
Zaten konuya girişte tuhaflık vardı "selam kızlar nasılsınız kadınlar "
Ama o zamandan ver yapmamış ki ben parayı geçen seneden biriktiriyorum .ona söyledim bir kez daha el kaldırırsa giderim ama şu an burayı terkedemem ki savaş var bilmiyor musunuzsana her konunda sayfalarca yorum yazdık adam seni öldürecek bırak ailene dön dedik yok sen para biriktirip diş yaptırmayı düşünür durumdasın sonra bi atarlanıp parayı adama var neyini anlayalım senin
sen az bizim dediklerimizi anlasan hayatın değişecek
Kocana sallıyom işte sana da yaranamıyozBu ne be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?