Yazık paralardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Git polise eşimden şiddet görüyorum kalacak yerim isim yok de. Elinde darp raporun olsun. Sen harekete geçmeden, hicbisey duzelmeyecek
Ama söylemişim ben ona bir kez daha yaparsa babamı ararım beni alsın götürsün burdan

Bu adam seni bir daha doverse polise gidip şikayetçi ol. Ayrıca dil kursları var ücretsiz. Mutlaka dil öğrenmelisin. Kendine bir hayat kurmaya başlaman gerek. Önce dil, sonra iş, sonra da bu adama tekme.

Hepsine katiliyorum + ilk once degisime kendinden baslamali. Bu sinirli haline bir cozum bulmali. sakin olursa saglikli dusunup saglikli adimlar atacaktir.

Bence dünyada iki milletin erkeklerinden çok iyi eş olur
Bir türkler diğeri ruslar
Rusyada yaşayan bir türk erkeği tadından yenmez
Çok şanslısın

Ama her gün al benden demiş ,almasına alarım da yazık o paralardan

Nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum?selam kızlar,kadınlar nasılsınız?ne yazaydım erkekler oğlanlar nasılsınız mı yazsaydım?!!!
Itiraf edeyim güldüm

Ama şu var Önce nasıl yazılır nasıl hitap edilir nasıl düzgün cümle kurulur nasıl konuşulur üslubu saygıyı karşılıklı iletişimi ağzı bozmadan haddi aşmadan nasıl yazılır bunları öğren bence oldu mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…