Ama söylemişim ben ona bir kez daha yaparsa babamı ararım beni alsın götürsün burdanGit polise eşimden şiddet görüyorum kalacak yerim isim yok de. Elinde darp raporun olsun. Sen harekete geçmeden, hicbisey duzelmeyecek
Bu adam seni bir daha doverse polise gidip şikayetçi ol. Ayrıca dil kursları var ücretsiz. Mutlaka dil öğrenmelisin. Kendine bir hayat kurmaya başlaman gerek. Önce dil, sonra iş, sonra da bu adama tekme.
Hepsi bilmiyorÇocuk varmıydı?Azerbaycan'lilar az çok Rusça biliyor zaten diye biliyorum.Çok rahat öğrenirsin.
O zaman ben her gün toplarsam daha fazla para biriktiririmEvet vermeyecek çünkü o parayı bankaya koydu
O zaman ara babanı madem arkanda baban var.Ama söylemişim ben ona bir kez daha yaparsa babamı ararım beni alsın götürsün burdan
Uvey annesi var diye hatirliyorm ben.Babasi arkasinda olsa okadar dayagi yemez zaten kvdeden falanO zaman ara babanı madem arkanda baban var.
Ama söylemişim ben ona bir kez daha yaparsa babamı ararım beni alsın götürsün burdan
Kadin dayak yiyor ne sansiBence dünyada iki milletin erkeklerinden çok iyi eş olur
Bir türkler diğeri ruslar
Rusyada yaşayan bir türk erkeği tadından yenmez
Çok şanslısın
Selam karılar kızlar demek istiyoBende "selam kızlar nasılsınız kadınlar" yerinde kaldım
Gerisini anlamadım
Ama her gün al benden demiş ,almasına alarım da yazık o paralardanSinirlenen çiftler tam tersi hareket ederler. Kendilerine ait olan ne varsa geri isterler. Sen özgür iradenle verdiğin paralarını şimdi geri istiyorsun. Adam silah zoruyla almamış. Kendi ihtiyacın için biriktirdiysen sahip çıkacaktın parana. Sen en iyisi o paraların üstüne soğuk su iç.
Evet karı orda sana dedim meselaSelam karılar kızlar demek istiyo
Yenmiyo zaten maşallah.Bence dünyada iki milletin erkeklerinden çok iyi eş olur
Bir türkler diğeri ruslar
Rusyada yaşayan bir türk erkeği tadından yenmez
Çok şanslısın
Allah göstermesin ne üvey annesi?!Uvey annesi var diye hatirliyorm ben.Babasi arkasinda olsa okadar dayagi yemez zaten kvdeden falan
Sana da ait !Seviyeyi dusurursenMune abla gelir.Onu bi hatirla da.
Ama her gün al benden demiş ,almasına alarım da yazık o paralardan
Itiraf edeyim güldümNerenizle okuyorsunuz anlamıyorum?selam kızlar,kadınlar nasılsınız?ne yazaydım erkekler oğlanlar nasılsınız mı yazsaydım?!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?