Anlayamadım neyi alıyorum?hep onun razılıgıyla alırdım ama dırdır ,ama şu anki durumda birşey söylemiyorAma demese de sen aliyorsun zaten.
Teşekkür ederim ne diyimEvet karı orda sana dedim mesela
Yani üzülsem mi yoksa unutsam mı ne yapayım acaba?lafını bir daha etmeyeyim miHoşgeldin nilu.
Esin o parayı bir daha vermez, zaten onun için her gün 1,000 Ruble alabilirsin diyor. Bu sefer biriktirince verme bari hemen dişlerini yaptır. Süreyi kısaltmak için 2,000 mi alsan
Eee parayı bankaya koysaydın ya ona vereceğine.Anlayamadım neyi alıyorum?hep onun razılıgıyla alırdım ama dırdır ,ama şu anki durumda birşey söylemiyor
Kadınlar kızlarSelam karılar kızlar demek istiyo
O öyle yazınca ben de mecbur kaldım böyle cevap verdimTeşekkür ederim ne diyim
Bankaya koyunca da şuraya buraya gidiyor paralarEee parayı bankaya koysaydın ya ona vereceğine.
Yazınca laf yazmayınca da bize bir hitap bile etmiyor derlerdi,yaranmak olmuyor şunlaraKadınlar kızlar
Erkekler oğlanlar
Çoluk çocuk
Illa ikili olucak
Anlayamadım neyi alıyorum?hep onun razılıgıyla alırdım ama dırdır ,ama şu anki durumda birşey söylemiyor
Ama böyle biriktiremezsin,gene alır o parayı elinden.Kendine bir hesap aç,oraya koy parayı.Bankaya koyunca da şuraya buraya gidiyor paralar
Açtım telefona bağlamışım diye oraya şuraya gidiyorAma böyle biriktiremezsin,gene alır o parayı elinden.Kendine bir hesap aç,oraya koy parayı.
Adam karta yatırdım demiş vermez unut o parayı, bir daha da lafını etme. Üzülsen de bir şey değişmeyecek sonuçta gitti o para. Daha fazla laf edersen adam cebimden para da alamazsın der o zaman hiçbir şey biriktiremezsin.Yani üzülsem mi yoksa unutsam mı ne yapayım acaba?lafını bir daha etmeyeyim mi
Susayım en iyisi yaniAdam karta yatırdım demiş vermez unut o parayı, bir daha da lafını etme. Üzülsen de bir şey değişmeyecek sonuçta gitti o para. Daha fazla laf edersen adam cebimden para da alamazsın der o zaman hiçbir şey biriktiremezsin.
Sinirlerim tepemde bir de senle uğraşamayacağımkayınvalidesi izin vermediği için pantolon giyemeyen, elti tokatlayan üyeydin dimi sen yanlış mı hatırlıyorum?
sizin nasıl bir aile içi dinamiğiniz var tam çözemedim. eşinden habersiz mi alıp biriktirdin o paraları? neyse ne desem kızacaksın zaten boşver
Git iyice bir oku bak ne yazmışım ondan sonra gel buraya “habersiz mi haberli mi”almışım gel yazkayınvalidesi izin vermediği için pantolon giyemeyen, elti tokatlayan üyeydin dimi sen yanlış mı hatırlıyorum?
sizin nasıl bir aile içi dinamiğiniz var tam çözemedim. eşinden habersiz mi alıp biriktirdin o paraları? neyse ne desem kızacaksın zaten boşver
valla yazdığından bir şey anlaşılsa 5 kere de okurum ama kendimi yoramiyciimGit iyice bir oku bak ne yazmışım ondan sonra gel buraya “habersiz mi haberli mi”almışım gel yaz
Kanka kaşınıyorsun,sende patlayacak şimdinilu buradaki kadınlar seni hep üzüyorlar anlamıyorlar yavrum.napacaksın hayat böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?