Yazık paralardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin nilu.
Esin o parayı bir daha vermez, zaten onun için her gün 1,000 Ruble alabilirsin diyor. Bu sefer biriktirince verme bari hemen dişlerini yaptır. Süreyi kısaltmak için 2,000 mi alsan
Yani üzülsem mi yoksa unutsam mı ne yapayım acaba?lafını bir daha etmeyeyim mi

Anlayamadım neyi alıyorum?hep onun razılıgıyla alırdım ama dırdır ,ama şu anki durumda birşey söylemiyor

Hangi akla hizmet o parayi verdin? Cunku sinirine yenik dustun. Yani bu hayattan bu kadar sikayet eden sensin ama ayni adami denemek isteyen yine sensin. Nilu bak kotu bir sey yazmiyorum bu kadar sinir sana zarar diyorum bunu neden anlamiyorsun?.

Allah askina Turkce yazacaksan Turkce ogren.Butun cumlelerin yarim,okurken gozu kaniyor insanin.Rusca yaz yada biz cevirelim googleda.Valla daha anlamli cumleler cikar.

Yani üzülsem mi yoksa unutsam mı ne yapayım acaba?lafını bir daha etmeyeyim mi
Adam karta yatırdım demiş vermez unut o parayı, bir daha da lafını etme. Üzülsen de bir şey değişmeyecek sonuçta gitti o para. Daha fazla laf edersen adam cebimden para da alamazsın der o zaman hiçbir şey biriktiremezsin.

kayınvalidesi izin vermediği için pantolon giyemeyen, elti tokatlayan üyeydin dimi sen yanlış mı hatırlıyorum?
sizin nasıl bir aile içi dinamiğiniz var tam çözemedim. eşinden habersiz mi alıp biriktirdin o paraları? neyse ne desem kızacaksın zaten boşver

Sinirlerim tepemde bir de senle uğraşamayacağım

Git iyice bir oku bak ne yazmışım ondan sonra gel buraya “habersiz mi haberli mi”almışım gel yaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…