- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.684
- 448
Ne yapayım arkadaşım ?Nilu bence sen hayatında çok mutsuzsun, o yüzden bu kadar öfkelisin, ama değiştirmek için tırnağını oynatmiyosun
kocana Olan sinirini kocancan çıkar, ben niye sıkayım canini sanki ben aldim paralari elindenSen beninle uğraşacağına git başka işlere bak benim canımı sıkma zaten canım burnumda
Orda vatandaşlığın var mı? Dil biliyo musun?Ne yapayım arkadaşım ?
Nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum?selam kızlar,kadınlar nasılsınız?ne yazaydım erkekler oğlanlar nasılsınız mı yazsaydım?!!!Gel gidek amannnn
Beddualar yağmadan kovup duruyor
Kovduğu kadar konuyla ilgilense belki biri çözüm sunar amma nerdeee
Zaten konuya girişte tuhaflık vardı "selam kızlar nasılsınız kadınlar "
Ahahahahah koptumNerenizle okuyorsunuz anlamıyorum?selam kızlar,kadınlar nasılsınız?ne yazaydım erkekler oğlanlar nasılsınız mı yazsaydım?!!!
Evet vatandaşım dili pek de bilmiyorumOrda vatandaşlığın var mı? Dil biliyo musun?
Bu adam seni bir daha doverse polise gidip şikayetçi ol. Ayrıca dil kursları var ücretsiz. Mutlaka dil öğrenmelisin. Kendine bir hayat kurmaya başlaman gerek. Önce dil, sonra iş, sonra da bu adama tekme.Evet vatandaşım dili pek de bilmiyorum
Sinirlenen çiftler tam tersi hareket ederler. Kendilerine ait olan ne varsa geri isterler. Sen özgür iradenle verdiğin paralarını şimdi geri istiyorsun. Adam silah zoruyla almamış. Kendi ihtiyacın için biriktirdiysen sahip çıkacaktın parana. Sen en iyisi o paraların üstüne soğuk su iç.Ben kendim sinirilenıp geri verdim
Anlayamadığın şu ki bu niye bana”her gün benden para al”diyor ki?!yani biriktirdiklerini sana vermeyeceğim mi demek istiyorBu adam seni bir daha doverse polise gidip şikayetçi ol. Ayrıca dil kursları var ücretsiz. Mutlaka dil öğrenmelisin. Kendine bir hayat kurmaya başlaman gerek. Önce dil, sonra iş, sonra da bu adama tekme.
Çocuk varmıydı?Azerbaycan'lilar az çok Rusça biliyor zaten diye biliyorum.Çok rahat öğrenirsin.Evet vatandaşım dili pek de bilmiyorum
Kv kp izin vermez ben kendim YouTube’dan öğrenmeye çalışıyorumAyrıca vatandaşsan devlet sana sahip çıkar orda, işte bulurlar, ücretsiz dil kursuna da yönlendirirler.
Bir sinir küpü dahaParalara neden yazik?
Yani sizin aileye dustugu icin bi parca yazik tabi paralara.
Mesela ben ne konunuzu ne de sizi anladımNeyse sizler beni anlamıyorsunuz
Evet vermeyecek çünkü o parayı bankaya koyduAnlayamadığın şu ki bu niye bana”her gün benden para al”diyor ki?!yani biriktirdiklerini sana vermeyeceğim mi demek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?