- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.784
- 133
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
Iyi de herkesin ahlak anlayışı farklıdır. Kimisi bu tarz konuları hiç konuşmaz. Mesela ben kimse ile bu konuları konuşmam, kimse de bana bu konuları açmaz. Daha yeni tanıdığınız ve ahlak anlayışını bilmediğiniz kişilerle bu tarz şakalaşmalar olmaz. Önce tanırsınız kişiyi sonra ne konuşup konuşmayacağınıza karar verirsiniz. Biri gelip bana ulu orta böyle bir şey dese kocama gidip demem, onu orada ben rezil ederim. Herkes haddini huddudunu bilsin.Nerden biliyorsunuz aynı yatak odasını mı paylaşıyorsunuz kuzen ve eşiyle?
Boşanacaklar ama tatile gelmişler yersen. Konu sahibi güzelce ara bozmuş ortalığı velveleye verip aşikar.
Kuzen boş konuşmuş,birde eşi oturup anlatsa kendi açısından evliliklerini oda haklıdır kendince. Öte yandan evliliğini,yatak odasındaki münasebetine kadar anlatan kuzen normal,bizim seviştiğimizi duymuşlar bana laf etti diye ortalığı ayağa kaldıran konu sahibi normal,eşimin ne suçu var beni mutlu etmekten başka diye ortalığı inleten konu sahibinin eşi normal,bir tek kuzenin eşi densiz tü kaka pis mi diyelim. Ailede bence en normal insan o,belli ki samimi olduklarını düşünerek şaka yapmış yazık ne bilsin yerden yere vurulacağini. Bilse böyle yaygara kopacak,eminim günaydın bile demezdi konu sahibine.
Ayrıca evliliği kurtarmak adına tatile giden de çok. Kurtulmazsa ayrılıyor millet. Hatta bu kadın yüksek ihtimalle kocası ile o gece de tartışma yaşamış olabilir sesleri duyduklarında. Sabah da o yüzden böyle ulu orta rezil edeyim mantığı ile gelmiş olabilir.
Ben olsam hiç karışmam. Kurtarmak isteyen evliliğini kendi kurtarır. Kimse kimsenin sebebi olmaz. Kimse kuzeni için gidip boşanmaz.