Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş -2

Insallah bu sefer de diger akrabalara duyurmazsiniz ahahahs

Wawww part 3 cok yakında ben hazirim

Ne iğrenç insanlarsınız bunlar nasıl yorumlar. Kocası değil mi tabiki sevişir. Hepimiz aynı tepkiyi verirdik. Kaynana evinde sevişmeyen yok mu ? Kız burda insan gibi derdini yazmış.
Memnun olduk. Biz de kk, isminizle müsemma olun yorumunuzla bir yastıkta ahhh ohhh hadi iiyi geceler.

Not: bu arada ben kaynana evinde hic sevismedim. Yokmus demek ki.

İlk konu ile ilgili aklımda kalan tek kısım ;inadına sabaha kadar seviştik kısmı şuanda gerisi yok olaya odaklanamıyorum

Ne iğrenç insanlarsınız bunlar nasıl yorumlar. Kocası değil mi tabiki sevişir. Hepimiz aynı tepkiyi verirdik. Kaynana evinde sevişmeyen yok mu ? Kız burda insan gibi derdini yazmış.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Burada konuma fake fake diye diye yöneticiden kimlik doğrulaması yaptırdılar hesabım kitlendi, açıldı daha ne bekleniyor bilmiyorum. Konu silmek de yasak olduğu için yazdıklarımı silemiyorum ama sıkıldım ben de artık. İnanmayan cevap yazmasın, faydalı olacak yotumlar görünmğyor arada.
Ne terbiyesizliğim ne yalancılıpım kaldı.

Oooo bolum 3 yukleniyor. Ormanlik seyran oldu

Mangal filan yasak degil mi ya. Nasil gidiyorsunuz.

Her konuda oldugu gibi sizin konunuzda da fake söylemleri oldu. Bu durumda yoneticiler kimlik dogrulamasi yapiyor. Ama fake diyenleri sizde sikayet edebiliyorsunuz diye biliyorum.

Konu silmek evet yasak. Bunu konu acmadan önce bdv kurallarinda okuyoruz ona göre konuyu açıyoruz.

Siz olsaniz konunuza faydali yorum ne yazardiniz?

Sabahlara kadar inadina seviştik diye yazarsaniz gelen yorumlara da açık olacaksiniz.

Farkindaysaniz insanlar buna takildi. Sonradan konuyu düzenleseniz de adın cikti mi dokuza inmiyor sekize

Başta dalga geçer gibi yazan siz olduğunuz için olabilir mi

Ben bu konuda kadının annesinin konu sahibine barıştır diye aramasına takıldım. Hangi akli başında insan o gün ağlayarak falan ortalığı daha da alevlendiren birine kızımı barıştır diye arar ki?

Artık yabancılamazlar
Bakin bir dakika arayla şu yorumlari yaptiniz. Sizin uslubunuza göre cevap veriliyor. Ne demek akrabalar artik yabancilamazlar. Gülücük. Ya agirbasli olun sorununuza gercekten çözüm arayin ya dalgavari cevaplar vermeyin insanlara. Önce bir aynada kendinize bakmanizda fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…