- 11 Şubat 2021
- 1.480
- 2.476
- 63
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Hoş geldin kızzzz.HErkese merhaba, geri döndüm. Hala fake yazanlar var. Diyecek bir şeyim yok onlar için.
Sonuç olarak konuyu güncellersek;
Tabiki gürültülü bir olay değildi ama kuzenin eli bir şekilde anlamış. Tabiki dikkat ettik artık bunu söylemekten dıkıldım.
İkinci olarak da eşim kuzeniyle erkek erkeğe kobultu bu arama olayından bahsetmeden. Ama barışşma gibi bir durum yok.
Son olarakta bu yaşanan olaylarda kendinis uçku ya da sorumlu hissetmiyorum. Evet belki odada ağlamam yanlıştı ama o an insan duygularını kontrol edemiyor. Karşı tarafın da iyi niyetle veya şakayla söylediğini füşünmğyorum.
Off simdi bu olaylardan sonra apartmani inletmissinizdir inadina. Yarasin.HErkese merhaba, geri döndüm. Hala fake yazanlar var. Diyecek bir şeyim yok onlar için.
Tabiki gürültülü bir olay değildi ama kuzenin eli bir şekilde anlamış. Tabiki dikkat ettik artık bunu söylemekten dıkıldım.
İkinci olarak da eşim kuzeniyle erkek erkeğe kobultu bu arama olayından bahsetmeden. Ama barışşma gibi bir durum yok.
Son olarakta bu yaşanan olaylarda kendinis uçku ya da sorumlu hissetmiyorum. Evet belki odada ağlamam yanlıştı ama o an insan duygularını kontrol edemiyor. Karşı tarafın da iyi niyetle veya şakayla söylediğini füşünmğyorum.
Yapacak bir şey yok o zaman, kızın annesini de engelleEşm görüştü ve malesef kararlı
Seviştiniz mi banlıykenHErkese merhaba, geri döndüm. Hala fake yazanlar var. Diyecek bir şeyim yok onlar için.
Bide onun şerefine otele gidip sabaha kadarSeviştiniz mi banlıyken
Bu da soru mu şimdi ?Seviştiniz mi banlıyken
ölüyorum anlasanızaBide onun şerefine otele gidip sabaha kadar
Muneye inat ohhBide onun şerefine otele gidip sabaha kadar
Gayet güzel başlamıştı oysaİkisini de evinize davet edin. Yemekten sonra biz sizi yalnız bırakalım biraz konuşun deyip gidin mutfakta sevişin. Böylece kızın annesinin laflarının intikamını almış olursunuz.
Aşırı eğleniyorum hahshssölüyorum anlasanıza
Hshshshssh bu konu aşırı eglendiriyi beni shhshsMuneye inat ohh
Sürtünenlerin modası geçti yeni moda ona buna inat otel yazlık demeden sevişenlerHshshshssh bu konu aşırı eglendiriyi beni shhshs
Ooo piknik mii ağaçların oraya işeme bahanesiyle gidip iki sevişmeniz yok muArtık yorumlar da iyice dalga oldu ama okay gerçek kızlar, ne yalan söylüyim ben de gülüyorum yazdıklarınıza. Şaka gibi olay ama yaşandı malesef.
ŞU an sular duruldu gibi ortalık sakin ama kızı ve annesini engelledim. Yarın mangala gideceğiz bakalım yine kalabalık. Kuzenle ilgili bir gelişme olursa yazarım yine. Ama en son eşime sevgisinin bittiğini söylemiş.
Kıza gelirsek; o günden beri hiç yüz yüxe görmedim. En son o mesajına da cevap yazmadım. Bir daha başka bir olay olmadı ama annesinin aramasından anladığım kadarıyla barışmak istiyor.
Bu arada banlıyken güzel xamanlar geçirdim
YaaaaaaaaaaOoo piknik mii ağaçların oraya işeme bahanesiyle gidip iki sevişmeniz yok mu
Neye direncen sal gitsinYaaaaaaaaaadirenemiyomshhshs
Piknikte Kime yakalanacaksiniz falan lütfen 3. Konuda anlatın. Arabada mi calilikta mi neredeyse ona göre yazarsınız zaten yolu biliyorsunuzBu arada banlıyken güzel xamanlar geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?