Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş -2

'' Amma sevişmişim, öyle sevişmişim ki yuva yıkmışım hınnısını yeaaaa. '' derdim ben, sen neden demedin?

Yuva yıkmak kolay mıymış o kadar, neler neler olmuş yıkılmamış, sen iki ahlayıp ohlamışsın yıkılmış. Vayytt.

Annesi sizi arayınca moraliniz bozulmuştur. moraliniz düzelsin diye de seviştiniz mi?

Zaten olay sizin yüzünüzden patlamıştı,ağlaya ağlaya kocişinize koştunuz sonra kocişiniz karım beni mutlu etmek için yaptı dedi,karşı tarafın kocişi karısına sende benimle ilgilenseydin dedi .Velhasıl siz karismayin bence artık yeter.Yapayim derken temelli bozarsınız .Siz sevişin en iyisi acısını çıkara çıkara.

biz tavsiye versek de dinlemiyosun ki bacım Önceki konunda olayı uzatma dedik gittin mesajı ekran görüntüsü alıp kocana attın. Bildiğini okuyacaksan niye bize soruyosun? Ses kaydı alsan koşa koşa kocana dinletecektin di mi?

kabul et ilgi senin de hoşuna gitti yine başlık açayım dedin

biz tavsiye versek de dinlemiyosun ki bacım Önceki konunda olayı uzatma dedik gittin mesajı ekran görüntüsü alıp kocana attın. Bildiğini okuyacaksan niye bize soruyosun?

işte ses kaydını alamamış bu sefer
konunun alt metnini kaçırıyorsunuz
demek istiyor ki konu sahibi "ses kaydını alamadım, bu konuşmayı eşime nasıl aktarabilirim"

Kuzenin anne babası yok mu yahu?
Anne baba netsin, konu sahibinin kocası kanser atlattı ona ses edemiyorlar, konu sahibine ses edemiyorlar çünkü minnet. Kendi evladının derdine koşamaz hale gelmişlerdir. Bi de sevmedikleri boşanma aşamasındaki gelin için neden konu sahibini yaksınlar?

Yakın olduğum iyi anlaştığım biri sabah şakayla karışık 'ahaha uyuyamadık sesinizden' diye geyik yapsa güler geçerim ben. Kahvaltı sofrasında filan da değil mutfakta sadece kadınların olduğu rahat bir ortamda söylemiş bir de. Hülya Koçyiğit tarzı odaya kapanıp ağlamalarla eşinize şikayet etmelerle, yazlığı terk edip gitmelerle siz büyütmüşsünüz olayı. Yazık eşi de arkasında durmamış kadının bu saçma sapan mevzuda. Bence ayrılmaları hayırlısı olacak o kadın için.

Ne sevisme sesiymis ya. Ne ah ohmus. Yuvalar yıkıldı kavgalar edildi. Siz bir şey yapmayın mümkünse ya da sadece eşinize ağlayabilirsiniz bak bu işe yarar

Bu konudan banlanmaya niyetim yok. diğer konunuz çok uzadığı için bilerek açtınız bu konuyu. Karışmayın artık insanlara. siz rezil eden onlar değil kendinizsiniz. Ortalığı karıştıran MİKSER gibisiniz. evlerden uzak olsun sizin gibileri

Artik iyi sevismenin kistasi bu oldu. Yuva yikilmadimi? Demek ki seks çok kötüymüs çoooook. Artik yuva yikmayan sekse, ben seks demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…