Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş -2

Ne kadar kötü kalplisiniz siz.
Bir anne sizi aramış kızı boşanıyor diye,en sonunda da araya girin yuvasi yıkılmasin minvalinde konuşmuş sizin aklınızda acaba ses kaydını nasıl alsam düşüncesi.
Eşinize hemen yetiştireceksiniz,buyrun en ufak detayıyla anlatın herşeyi,salın eşinizi üzerlerine. Yarın öbürgün sizin aranızda bir sorun olsa eşinizle,olayları bu denli büyütüp, ortalığı velveleye veren bir tip olarak bir Allahın kulundan yardım,destek vs beklemeyin bence.
Birde yalandan üzülmüş numarası yapıyorsunuz şaka gibi.
Boşverin herkesi gidin kocanızi mutlu edin siz.

Kız bunun mikserliğinden ne olur? Tamam adam hasta, bu da bırakıp gitmedi diye idare ediyorlar da, herkesin sabrının bir sınırı var. Az aklı varsa, sussun otursun gayri.

Rumuzdn belli zaten ego yoğunluğu
Engüzelkız sensin ya en sevişken en gözde,verimli,mutlu edici hepsi sensin. Hadi bu gazla birdaha sevişin olay çözülür. Niyet,ilk konudan banlanamayanları banlatmak.

Hala neyin ses kaydını alma peşindesin ? Kuzene gidip karının anasi beni aradi suçladı diyip adamı iyice doldurup ateşe korukle mi gideceksin ?!? Tam bir yuva yıkıcı şeytansın ne şeytanlık yapacağını bize sorma sen daha iyi bilirsin.

devushka ya atasözü buldum kızlar

bir oh sevişsem karşıki yuvalar yıkılır
Torunlarına aktarır bu efsane sevişmeyi. Birgün yine sevişiyoruz, bir bakmisiz ki yuva yıkılıyor dhfhfjfj. yuva yıkan kadın olayına yeni bir boyut getirdi.

Kız bunun mikserliğinden ne olur? Tamam adam hasta, bu da bırakıp gitmedi diye idare ediyorlar da, herkesin sabrının bir sınırı var. Az aklı varsa, sussun otursun gayri.
kuzeni eşinden ayırmış. tamam başka sorunları da olabilir ama bu da üzerine tuz biber olmuş. Bu kadar boş ve çok konuşulmaz katip. Bu ağlama taktiği de bir yere kadar gider sonra yemez kimse Hülya Koçyiğit ağlamasını

Yanımda ses kaydı alacak cihaz yoktu diyor bir de, yanında yok ama başka yerde var sanırım.
Manyak mısınız ya ses kaydı almak nasıl aklınıza gelir? Neyse zaten banlanmış, fake olduğu da besbelliydi

harbiden bak bu gözümden kaçmış
demek ki normalde ses kaydı da alıyor devushka
töbe yarabbii sabaha kadar sevişmeler, ses kayıtları, yalancı ağlamalar, ekran görütnlüleri alıp etrafa göstermeler...
kadın temel içgüdü sharon stone çıkmasın?

İlki başarılı bir "cool story" imiş aslında. Onca olaydan sonra, sırf kuzenin sevişemeyen karısına inat, sabaha kadar sevişme kısmı olmasa burada çoğu kişi yutardı bence hikayeyi. Ama trolümüz insaflı çıktı ki açık kapı bırakmış.
Ama bu ikinci konuyu sevmedim, içinde sevişme yok. Neymiş efendim, kadının annesi arayıp sövmüşmüş. Bu bdv olarak bizi kesmez. Küfür falan hafif kalır bize, daha aksiyonlu bir şeyler istiyoruz bir dahakine. Hadi bakalım soluk grili cengaver trolüm, sihirli parmaklar iş başına.

Kadının annesi kapiya dayanip tartisirlarken bir anda konu sahibinin dudaklarina yapissa mesela? Ov yeah iste ikinci sezon boyle baslamaliydi.

Kadının annesi kapiya dayanip tartisirlarken bir anda konu sahibinin dudaklarina yapissa mesela? Ov yeah iste ikinci sezon boyle baslamaliydi.
Bence kuzenin karısı, konu sahibinin dudağına yapışsa mesela?
Sevişme seslerini soru sahibini kıskandığı için mesele yapmış olsa? Al sana aşk üçgeni işte, vuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…