Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş -2

Kuzenin kaynanası size gelip '' Seni yelloz, kızımın yuvasını yıktın. '' deyip saçını başını yolmadıkça, kocan seni kurtarıp '' Hanım hanımmmm, kızın da kadınlık etseymiş yuvası yıkılmazmış. '' diye horozlanmadıkça, sonra siz gecesine bu olayın acısını çıkartmak için mahalleye ohhh konseri vermedikçe bu konudan adam olmaz.

Ya katip

Hayır bence ilk kırılma kuzen eşiyle mutfakta tartışırken, kuzenin gelip başkalarıyla ilgilenene kadar benimle ilgilenseydin demesinde oldu, sonra sabaha kadar sevişerek tüy dikti

Hayır bence ilk kırılma kuzen eşiyle mutfakta tartışırken, kuzenin gelip başkalarıyla ilgilenene kadar benimle ilgilenseydin demesinde oldu, sonra sabaha kadar sevişerek tüy dikti
O ayrıntı da var tabi. Geleneksel Türk aile kavgasına uyan bir cümle kalıbı değil. Türk dizilerinden fırlamış gibiydi.
Yatak sesleri nedeniyle kavga çıkması zaten oldukça ütopik ya. Bu tür durumlarda kayınvalide usulca gelir, yumurtlar gider genelde. Geline falan kalmaz zaten.

Yerinizde olsam gidip suç duyurusunda bulunmuştum şimdiye, hakaret etmeye ne hakkı var? Kayda gerek yok savcılık gerekeni yapıyor.

Tövbeler olsun ay vallahi ben ses duysam bile yüze vurmaya utanırım cok çok aşırı bir ses cikacağıni sanmam çogu insan gibi toplum icerisinde iken her hareketimize dikkat ettigimiz kadar buna da dikkat ederiz.Konusmalarinizdan anladigim kadariyla siz de oylesiniz zor bir durum bilemedim ya siz karismayin bence

tüh yaa kocasına onu da dinletecekmiş ama ses kaydı yok
kocası şimdi anlatılanlarla yetinmek zorunda kalacak...
bence eş de bizim gibi gelecek mevzuları heyecanla bekliyor
Ee sonucunda hırstan sevişiyorlar, adam iple çekiyor bence olayları.

Ah be bacım, ne bu masumiyet?

Kuzenle karısının arasını bulun onları da seviştirin olay tatlıya bağlansın, biri yer biri bakar kıyamet ondan koparın biri çığlık çığlığa sevişir versiyonu olmuş olay.
Ya bu arada önceki konuda yorumuma cevaplar vardı, ben yetişesiye konu kilitlenmiş ben de buradan cevap vereyim tabiki sevisirken ses istemsiz de olsa çıkar ben konu sahibinin attığı çığlıkların zevkten olduğuna inanmıyorum sonuçta sırf kocasini memnun etmek için, gururu kırılmasın diye hayır demiyor, her gün zabaa gadar sevişiyor

Spoiler verme katip, gelecek bölümün heyecanını kaçırdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…