Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş -2

Bence kuzenin karısı, konu sahibinin dudağına yapışsa mesela?
Sevişme seslerini soru sahibini kıskandığı için mesele yapmış olsa? Al sana aşk üçgeni işte, vuuuu
Aslında kuzen karısı konu sahibine aşık oldugu için kocasına kadınlık yapamıyor. Aaa

Aslında kuzen karısı konu sahibine aşık oldugu için kocasına kadınlık yapamıyor. Aaa
Heh, ben de onu ima ettimdi aslında.
Kadının dramını anlamayıp dalga geçmişsiniz bir de. Ayıp ayıp!
Kadıncağız yalnız ve acılıyken üst katından gelen sevişme seslerini dinlemiş. Şu drama bakın, hiç mi içiniz acımadı, sorarım size?

Ben dalga geçmedim kıskandım, birilerine inat sevişecek kocam yok sabahlara kadar bir de

ses kaydı alsa suç işlediği için acımadan şikayet ederdim valla.
görüş günlerinde sevişirlerdi artık
sdlşksşgks

Bence sen kızı al karşına biraz kocayı mutlu etme yöntemleri konusunda biraz eğit. Sonra da kocasıyla konuşun. Annesine de söyle kızına yeterince güzel taktik verememişsin evlenirken benim suçum yok de.

Ben ikinci bölümü daha güzel yazardım.

...Aslında herseyi bastan beri biliyorsunuz bacılar. Iste ban yedikten sonraydi yine oturmus sevisiyoruz biz... Ama nasil kaptirmisiz. Iceriye birden maskeli adamlar girdi. Mr and Mrs Smith âdeta film seti kahrolası federaller lazerli silahlari üstümüze doğrultmuş.

Karanlikta muhtesem yeşil kirmizi isiklar. Neyse benimki saldiray abi modunda. Bende tabii acisini cikariyoruz yazligin...

Birden uyandim. Telefon çalıyor. Arayan burdan bi üye: ehliyet ruhsat, adaletin bu mu dünya? diyor

Simdi ben bu üyeye ne desem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…