- 16 Şubat 2015
- 1.715
- 5.265
- 158
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Aslında kuzen karısı konu sahibine aşık oldugu için kocasına kadınlık yapamıyor. AaaBence kuzenin karısı, konu sahibinin dudağına yapışsa mesela?
Sevişme seslerini soru sahibini kıskandığı için mesele yapmış olsa? Al sana aşk üçgeni işte, vuuuu
Heh, ben de onu ima ettimdi aslında.Aslında kuzen karısı konu sahibine aşık oldugu için kocasına kadınlık yapamıyor. Aaa
Ben dalga geçmedim kıskandım, birilerine inat sevişecek kocam yokHeh, ben de onu ima ettimdi aslında.
Kadının dramını anlamayıp dalga geçmişsiniz bir de. Ayıp ayıp!
Kadıncağız yalnız ve acılıyken üst katından gelen sevişme seslerini dinlemiş. Şu drama bakın, hiç mi içiniz acımadı, sorarım size?
Otelde hemi de!Ben dalga geçmedim kıskandım, birilerine inat sevişecek kocam yoksabahlara kadar bir de
E cevabini vermissin istebu işin sonumda biz kötü olucaz
biz tavsiye versek de dinlemiyosun ki bacımÖnceki konunda olayı uzatma dedik gittin mesajı ekran görüntüsü alıp kocana attın. Bildiğini okuyacaksan niye bize soruyosun? Ses kaydı alsan koşa koşa kocana dinletecektin di mi?
kabul et ilgi senin de hoşuna gitti yine başlık açayım dedin
ya ben ilk filmden sonra gaza gelip arabada hallenmeye başlayarak konuyu haftasonu eve kapanmaya bağlamışım
devam filmi tüm libidomu söndürdü
içime geri kaçtı tüm arzularım
1 hafta kapalıyım
dururum bence
dkfjlfkşldf
Kimlik doğrulaması yapılacak dedi Kazen.Neden banlandı peki misafirim var önceki sayfaları okuyamıyorum yoksa hiç kaçmazdı
erken final yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?