Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş -2

Eski konumu çoğunuz biliyordur, bugün çok can sıkıcı bir gelişme yaşandı. Sizinle paylaşmak istiyorum.
Eski konuyu okumayanlar için:

Kızlar bugün kayıtlı olmayan bir numara beni aradım, ben de açma gafletinde bulundum. Kızın annesi imiş. Telefonda bana hakaretler bağırmalar. Ne terbiyesizliğim kaldı ne ahlaksızlığım ve malesef ses kaydı alamadım. Kayıt alacak başka bir cihaz yoktu yanımda.
Kızının boşanmasında benim payım olduğunu, tatillerini mahvettiğimi söyledi. Eşime de aynı şekilde hakaretler etti. Ses kaydı alabilme ihtimallerine karşı ben biraz temkinli konuştum. İşin en saçma yanı konuşmanın sonunda kadın ağladı, ben de anayım, kızımın yuvasının yıkılmasını istemem nolur X’le konuşun dedi (eşimin kuzenini çağırıp barışmaları için konuşmamızı istedi)
Telefonlarını açmıyormuş, kız 2 haftadır orada hiç yanına gitmemiş barışmak için vs.
Ben de; biz de istemeyiz tabiki ama kendileri bilir o kısmı ben yine de eşime sorayım, o uygun bulursa görüşürüz diyerek kapattım.

Sizce görüşmeli miyiz kuzenle barışmaları konusunda? Ben araya girmek istemiyorım bu işin sonumda biz kötü olucaz gibi hissediyorum. Kadının da o kadar hakaretten sonra bu isteğini yapmak hiç içimden gelmiyor belki başta düzgünce konuşsa olurdu. Bilmiyorum kızlar.
Bir yandan barışsınlar isterim tabi ki ama içimden gelmiyor artık. Ben de çok üzüldüm ne gurur kaldı ne bir şey. Bir yandan da kadına da kızına da üzülüyorum. Kız daha 29 yaşında. Elimizden en küçğk bir şey gelecekse yapmak isterim ama korkuyorum biz arada kalıcaz diye
Canım eşinle görüş. Eşinde kuzeniyle uygun bir dille konuşsun. Kuzeninde kayınvalidesiyle konuşsun ayrılıkları sizin yüzünüzden değilde zaten aralarının bozuk olduğunu ve boşanacaklarını söylesin. Yoksa siz rahat edemezsiniz. Huzurunuz kaçar. En azından onlarda neyin ne olduğunu bilirlerse sizi rahat bırakırlar.

:) Bingo!
Başkasının evinde, kayınvalidesi, kuzen ve ailesi vs. varken hem de. Bilmem kaç ailenin olduğu, komün şeklinde yaşanan bir evde :KK49:
Yanı insan ağzını felan kapatır Buda sacmalik olmus onca kişinin yattığı evde goz göre göre inlenilir mi yahuuu😁😁

Ya anca geyik yapıyorsunuz. Kuzeninin zaten sorunlu bir evliliği varmış barışmak için tatile gelmişler sürekli adamı reddediyormuş zaten bitmeye mahkum bi ilişkileri varmış, konu sahibine de densizlik etmiş ( ki yanıma gelip uyarsa neyse eniştesinin olduğu ortamda laf sokuyor) kadın da üzülmüş işte. Tamam bağırmaması gerekirdi ama siz hiç rezil olmadınız mı? Sadece sevişme değil, bazen insanlık hali insan rezil olabiliyor. Şimdi de sanki gidip eşine ağladı diye tüm suçu konu sahibine yıkıyorlar, zaten sorunlu bir evlilikleri varmış, bir evlilikte taraflardan biri sürekli red yerse o evlilik biter zaten. Konu sahibinin bu kadar üstüne gelmeyin bence

Ya anca geyik yapıyorsunuz. Kuzeninin zaten sorunlu bir evliliği varmış barışmak için tatile gelmişler sürekli adamı reddediyormuş zaten bitmeye mahkum bi ilişkileri varmış, konu sahibine de densizlik etmiş ( ki yanıma gelip uyarsa neyse eniştesinin olduğu ortamda laf sokuyor) kadın da üzülmüş işte. Tamam bağırmaması gerekirdi ama siz hiç rezil olmadınız mı? Sadece sevişme değil, bazen insanlık hali insan rezil olabiliyor. Şimdi de sanki gidip eşine ağladı diye tüm suçu konu sahibine yıkıyorlar, zaten sorunlu bir evlilikleri varmış, bir evlilikte taraflardan biri sürekli red yerse o evlilik biter zaten. Konu sahibinin bu kadar üstüne gelmeyin bence
Nerden biliyorsunuz aynı yatak odasını mı paylaşıyorsunuz kuzen ve eşiyle?
Boşanacaklar ama tatile gelmişler yersen. Konu sahibi güzelce ara bozmuş ortalığı velveleye verip aşikar.
Kuzen boş konuşmuş,birde eşi oturup anlatsa kendi açısından evliliklerini oda haklıdır kendince. Öte yandan evliliğini,yatak odasındaki münasebetine kadar anlatan kuzen normal,bizim seviştiğimizi duymuşlar bana laf etti diye ortalığı ayağa kaldıran konu sahibi normal,eşimin ne suçu var beni mutlu etmekten başka diye ortalığı inleten konu sahibinin eşi normal,bir tek kuzenin eşi densiz tü kaka pis mi diyelim. Ailede bence en normal insan o,belli ki samimi olduklarını düşünerek şaka yapmış yazık ne bilsin yerden yere vurulacağini. Bilse böyle yaygara kopacak,eminim günaydın bile demezdi konu sahibine.

Konu sahibi hala gri, konu gercek olmayabilir zaten ilk konudaki diyaloglar komikti ama 😁 oldugu gibi yorumlayasim geldi.

Şimdi birinin duyma ihtimali olan yerde sevişiliyorsa duyuldu diye de aglamayacaksin o kadar. Bizim de gece guluşme sesimiz gitmiş bir defa, halam şakayla soylemisti. Bende gulup geçmiştim ve dikkat etmiştim sonra, gece çit ciksa duyulabiliyor sessizlikte.

Konu sahibinin aglayarak kaçmasi, kocasinin "karim beni mutlu ediyordu" diye ortalara dökülmesi filan tamamen rezillik bir şey ama karşi tarafin boşanmasiyla alakasi yok.
Normal bir evlilik olsaydi o adam konu sahibi ve eşinin rezilligine arka cikip "benimle ilgilensen bu durumda olmazdik" muabbetleri yapmazdi eşine karşi, o ladar insanin icinde. O evlilik er geç biyerde patlayacak bir evlilikmiş o da orasi olmuş. Kimsenin suçudl değil.

bu hikaye gerçekse tek karlı çıkanı boşanıp kurtulacak olan kuzenin eşi.
koca koca teyzeler enişteler herkesin içinde "karım beni mutlu ediyordu" diye ateşin altına odun atan adama laf etmiyorsa zaten o aileden bir cacık olmaz.
gitsin kurtarsın kendini.
normal bir insanla evlenip normal bir aileye gelin gitsin .

bu hikaye gerçekse tek karlı çıkanı boşanıp kurtulacak olan kuzenin eşi.
koca koca teyzeler enişteler herkesin içinde "karım beni mutlu ediyordu" diye ateşin altına odun atan adama laf etmiyorsa zaten o aileden bir cacık olmaz.
gitsin kurtarsın kendini.
normal bir insanla evlenip normal bir aileye gelin gitsin .
Gerçek olsa konu sahibi gelirdi. Kazen kimlik doğrulaması yapalım demişti dün. Eğer onaylatsaydı kendini banı açılırdı. Demek ki gerçek değil

Back
X