- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
- Konu Sahibi esraylmz03
-
cok az ben corbayı yemekten saymam mesela. Mutlaka yanında yemek olur.. sem dıyette sokmusun adamı:)Valla benim ki yemek yapsam havalara ucuyor. Salatayi da annesine gittikce yer cunku ben salata sevmem. Arada yalandan istersen yapayim derim gerek yok der. Corba yaparsam yemek yapmam yemek yaparsam corba yapmam.
Yaptım yemiyo ole anladı hemen fırından ekmek istiyo
Valla bastirincada guzel oluyo.. ohh yanina salcali bi yemek bandur bandir ye sicak sicak :))Buzdolabından çıkarıp kendi haline mi bırakıyorsunuz ekmeği? Öyle güzel olmuyor çünkü.
Tazeyken buzdolabına ya da buzluğa atıp yemekten önce tost makinesinin içine koyup bastırmadan kendi haline bırakıp ısıtmayı deneyin. İnanılmaz lezzetli oluyor öyle sanki fırından çıkar çıkmaz sıcacık almışsınız gibi oluyor tadı.
Valla bastirincada guzel oluyo.. ohh yanina salcali bi yemek bandur bandir ye sicak sicak :))
Bu herife bisey begendirilmez bence.. simarmis iiceKonu sahibinin kocası evhamlıymış ya biraz, bastırırsa pofudukluğu gitmiş bu ekmeğin diye söylenmesin dedim
Aynen .hatta ara sira aksamlari ana yemek yerinede geciyor kendisiNiye ya? Bizim evin demirbas seysi :)
Ee yani bide cesiti cok.. kasarlisi cift kasarlisi sucuklusu beyaz peynirlisi biberlisi domateslisi.. icibe ketcap mayobez rus salatasi ezmesi.. ya doldur doldur ye ohhhhAynen .hatta ara sira aksamlari ana yemek yerinede geciyor kendisi
:))allah iyiligini versin guldurdun beni.demi ama hangi yemegin bu kadar cesidi varEe yani bide cesiti cok.. kasarlisi cift kasarlisi sucuklusu beyaz peynirlisi biberlisi domateslisi.. icibe ketcap mayobez rus salatasi ezmesi.. ya doldur doldur ye ohhhh
Aynen valla:) ya bibtostnatik diye bi mejan vardi kuzeninle giderdik.. ama ablam nasil tost yapiyolar parmak yersin.. kebap yemeye gitmezdik tost yiycez diye..her turlu salata mevcut acisi tursusu muazzam bi yerdi:) gece gece aciktim galiba..yarin sabah tost yapcam kesin :))):))allah iyiligini versin guldurdun beni.demi ama hangi yemegin bu kadar cesidi var
PilavKonu sahibi son bi haftalık menünü yazar misin çok merak ettim
Benimkide soruydu dimiPilav
Pilav
Pilav
Pilav
Pilav
Pikav
Pilav
:))))
bana diyo ki her akşam hembulgur hem prinç yap diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?