- 5 Ekim 2016
- 681
- 1.372
- 33
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Valla ne pişirirsem onu yiyor ev ahalisi.Kızlar 3 senelik evliyim çocuğum yok yemek yapmayı evleninceöğrendim sorunum şu eşim hiç bişekilde bulgur pilavı yemiyo hep pirinç yiyo ben de prinç yemiyorum ama yine de onun dediğiniyapıyorum ve iyice kilo aldım bana diyo ki her akşam hembulgur hem prinç yap diyo bide her akşam hem salata hem çorba hem ana yemek hem pilav istiyo belki komik gelecek ama artık iyice asabım bozulmaya başladı ofiste yemekçi ablayla da ile de sürekli tartışıyor kadın bigün salata yapmasın olay oluyo ay iyice sinirlendim kv bekarken su bile koymazdı önüne bana gelince böle sizin de eşleriniz böyle mi bana bi akıl verin
Çüşşş afedersin de bu ne böyle tabldot usulü bi yerle anlaşın bari eşin her akşam orada yesin gelsinKızlar 3 senelik evliyim çocuğum yok yemek yapmayı evleninceöğrendim sorunum şu eşim hiç bişekilde bulgur pilavı yemiyo hep pirinç yiyo ben de prinç yemiyorum ama yine de onun dediğiniyapıyorum ve iyice kilo aldım bana diyo ki her akşam hembulgur hem prinç yap diyo bide her akşam hem salata hem çorba hem ana yemek hem pilav istiyo belki komik gelecek ama artık iyice asabım bozulmaya başladı ofiste yemekçi ablayla da ile de sürekli tartışıyor kadın bigün salata yapmasın olay oluyo ay iyice sinirlendim kv bekarken su bile koymazdı önüne bana gelince böle sizin de eşleriniz böyle mi bana bi akıl verin
Boşuna tüpçülere o kadar para vermişim. İşin aslı hergün pilavdaymışBzimde olmadıydı bundan mı yoksaaa
Bende gennellikle onun sevdiği şeyleri sevmem .Kızlar 3 senelik evliyim çocuğum yok yemek yapmayı evleninceöğrendim sorunum şu eşim hiç bişekilde bulgur pilavı yemiyo hep pirinç yiyo ben de prinç yemiyorum ama yine de onun dediğiniyapıyorum ve iyice kilo aldım bana diyo ki her akşam hembulgur hem prinç yap diyo bide her akşam hem salata hem çorba hem ana yemek hem pilav istiyo belki komik gelecek ama artık iyice asabım bozulmaya başladı ofiste yemekçi ablayla da ile de sürekli tartışıyor kadın bigün salata yapmasın olay oluyo ay iyice sinirlendim kv bekarken su bile koymazdı önüne bana gelince böle sizin de eşleriniz böyle mi bana bi akıl verin
Hergün hem pilav yemek hem salata corbası vs yapınca bitmiyor. Ben acık adı haftada bir iki akşam böyle dediğin sofradan kuruyorum geri kalan günler bi önceki günden kalan bir de taze olmak üzere iki yemek oluyor. Hergün pilav yok. Zaten pirinç seker bakımından cok zararlı sürekli yenmez. Eşiniz istiyorsa bilemiyorum tabiKızlar 3 senelik evliyim çocuğum yok yemek yapmayı evleninceöğrendim sorunum şu eşim hiç bişekilde bulgur pilavı yemiyo hep pirinç yiyo ben de prinç yemiyorum ama yine de onun dediğiniyapıyorum ve iyice kilo aldım bana diyo ki her akşam hembulgur hem prinç yap diyo bide her akşam hem salata hem çorba hem ana yemek hem pilav istiyo belki komik gelecek ama artık iyice asabım bozulmaya başladı ofiste yemekçi ablayla da ile de sürekli tartışıyor kadın bigün salata yapmasın olay oluyo ay iyice sinirlendim kv bekarken su bile koymazdı önüne bana gelince böle sizin de eşleriniz böyle mi bana bi akıl verin
benim kocam boğa burcuKızlar 3 senelik evliyim çocuğum yok yemek yapmayı evleninceöğrendim sorunum şu eşim hiç bişekilde bulgur pilavı yemiyo hep pirinç yiyo ben de prinç yemiyorum ama yine de onun dediğiniyapıyorum ve iyice kilo aldım bana diyo ki her akşam hembulgur hem prinç yap diyo bide her akşam hem salata hem çorba hem ana yemek hem pilav istiyo belki komik gelecek ama artık iyice asabım bozulmaya başladı ofiste yemekçi ablayla da ile de sürekli tartışıyor kadın bigün salata yapmasın olay oluyo ay iyice sinirlendim kv bekarken su bile koymazdı önüne bana gelince böle sizin de eşleriniz böyle mi bana bi akıl verin
ekmeği neden eşin almıyor?Bide ekmek sorunumuz var hergün ekmek al diyo bana ya bidilim yiyo zaten bitmiyo diyorum onu at yerine yenisini al diyo ekmek atılır mı Allah askına
Yok canım pilav ve yanında ana yemek istiyor bide çorba salata bu şekilde hergün ve de taze ekmek-Pilav
Pilav
Pilav
Pilav
Pilav
Pikav
Pilav
:))))
Canım eşim de dışardan söyler o konu da kısmıyo ama ben dışardan yesin istemiyorum midesi ağrıyo sonraÜzgünüm ama eşiniz çok anlayışsız. Her gün her gün de on çeşit yemek olmaz ki. Arada bazen hastalık olur bir işiniz olur yapmazsınız da bi çorbayla bi salatayla geçiştirebilirsiniz yani ya da kahvaltılık koyar, tost filan yaparsınız ne olacak sanki. Robot değilsiniz ya.
Seven insan sevdiğine kıyamaz. Eşinizse bir çeşit eksik olsa bile size kızıyormuş. Bu hakkını nereden buluyor? İzin vermeyin buna.
3 yıllık evliymişsiniz, biz de 3.yılımızı dolduruyoruz, çocuk yok çalışmıyorum şu an. Bir salata yapılmadı diye kavga etmek ya da ekmeği tut at demek asla söz konusu olamaz... O gün hastayımdır bir sorun vardır mesela, yemek yapamadıysam kalkar beraber tost yaparız ya da dışardan söyleriz, en olmadı bir kase mısır gevreği yeriz. Kör boğaz iki lokmayla doyuyor zaten, yemek için kavga edilir mi ya... Allah o at dediği ekmeklere muhtaç etmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?