- 19 Mart 2017
- 2.274
- 3.263
- 133
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Ayyy ayni beni tanimlamissin canim yerim seniiiguzel düşüncelerin icin teşekkür ederim
Insallah oturur canim ya benide yillar elbette degistircek. Ya beni en cok kahreden ne bide biliomusun mesela biz kavga ettik ya,ben 2 karis suratla gezince esim hemen gelip laf atiyor guldurmeye çalışıyor öpüyor sarılıyor pisman oluyorum yaaa
Amin cümlemizin insallahhSeviyor değer veriyor ki güldürmeye çalışıyor işte ne güzel inşallah böyle devam eder . Karşılıklı kıymet bilmek saygıyi kaybetmemek çok önemli Rabbim bozmasın inşallah .
Kizzz salla gitsin kocayı takma daha kaç keZ duycaksin bu lafları sen ohoooEvli Hanimlar sizlere bir sorum olucak. Arada keyfinizin olmadigi zamanlarda temizlik veya yemek yapmadiginiz zaman esinizin tepkisi nasil oluyor size karsi ? Ben hemen hemen hergun esime 3 cesit yemek yaparim ve evimi toplu birakirim hizmet konusunda da esimi cok memmun ederim ama yapmadigim zaman cok sinirli oluyor bugun keyfim yoktu ev biraz daginikti ve yemek yapmadim esim cok sinirlendi aksama kadar isin ne bu evin halo ne ? Yapmak zorundasin vs vs. Sizlerin esi de boylemi yoksa ben mi abartiyorum.
Canım sende çeşit çeşit yemek yapma yani adamı alıştırma öyle yeni evlisin galiba yap 2cesit yemek yanınada salatsini tamam hem sende bıkmazsnEsim ben aksama kadar calisiyorsam sende yapmak zorundasin gozuyle bakiyor
Çocuk olunca daha zor oluyor ev hanımligi valla çocuktan önce evim bal dök yala derler ya o haldeydi şuan olduğu kadar yapıyorum benim bebiş kene gibi yapışıyor bana bırakmıyorDün misafirimiz vardı. Yemekler bitmişti. Mercimekli erişteli çorba kalmış. Salata yaptım yanına. Bugün yemeğimiz bu tatlım dedim :)
Okullar açıkken cumartesi pazar dışarda yeriz. 2 gün yemek ondansa 3 gün benden olur. O cingöz 2 günlük yapar genelde yemeği :))Fasülye ya da nohut pilav. Fixtir :))
Ütüye takık:) mesela ütülüyorum kaldırıyorum dolaba sabah gizli gizli bir daha ütülüyor. Ya ben beceremiyorum ütü işini ya o çol pimpirikli:)) o yüzden ütülemedim en son kendi ütüleyip kaldıracak.
Temizlikte banyo tuvalet temizliğinde ona güvenmiyorum :) süpürge tutar, makina boşaltır yerleştirir o kadar. İnce işler bende silme, ovma vs
Çok şükür geçinip gidiyoruz. Şimdi tatildeyiz ya beklentisi daha yüksek her gün şöyle yemek yapalım, çay yanında şunı yapalım. Ütülü tertemiz olsun her şeyim yap yap yap tepeme çökünce yapasım gelmiyor.
Ama bazen şımarıp beğenmeyecek gibi oluyor. Saydırıp geçiyorum. Lütfen kendinizi parçalamayın, hizmetim hürmetim on numaradır muhabbeti yapmayın.
Olduğu kadar. Ev hanımısınız diye robot değilsiniz. Valla canım annem ev hanımı olmasına rağmen ayda 1 kadın alır temizletir evini hiiç yormaz kendini yemekte her türlü ayarlanır kimse aç kalmaz.
İkimizde öğretmeniz aynı yoruluyoruz hemen hemen o yüzden ben bildiğiniz askeri düzen koydum:)) şu gün şu yapılacak şunu sen şunu ben.Çocuk olunca daha zor oluyor ev hanımligi valla çocuktan önce evim bal dök yala derler ya o haldeydi şuan olduğu kadar yapıyorum benim bebiş kene gibi yapışıyor bana bırakmıyorsanırım çalışıyorsun bu yüzden bu kadar yardım ediyor eşin helal olsun utude yapıyor demek oğluma ev işlerini ogreticem büyüdüğü zaman esinede yardım etsin benimki çok beceriksiz kaynanamgil çoraplarını bile eline getirirdi bekarkene evlenince bana yardım ediyor ama ne etmek bardak tabak kırılmayan bişi kalmıyor hiç etmesin daha iyi eline yakışmıyor bişi
Yok daha neler yahu erkeklerde yeri geldimi yardım etcekler eşlernide saygı gormek için illaki çalışmak mı zorundayız kadın evin kölesi değildir evin çiçeğidir.O çalışıyorsa sizde ev işlerini yapmak zorundasınız. Net. Bazı arkadaşlar o evde o da yaşamıyor mu demiş. Peki eşinin kazandığı parayı o da harcanıyor mu?
İş bölümü böyledir işte biri çalışıyorsa diğeri ev işlerini kesinlikle yapacak bana göre. Tabi özel durumlar müstesna.
Yok daha neler yahu erkeklerde yeri geldimi yardım etcekler eşlernide saygı gormek için illaki çalışmak mı zorundayız kadın evin kölesi değildir evin çiçeğidir.
belki yaşınızın belki de yasadiklarinizin etkisi.Bencede suanda psikolojimin boyle olmasi tam da bahsettiginiz sebeplerden kaynakli
Düşündüm de.. oyle evet
Ya bizim iliskimizi her gören,seni görünce evlenesim geliyor diyorlar. Super cift diyorlar hatta sosyal medyada esimle koydugum fotonun like sayisi tek koyduğumdan daha yüksek. Yorum sayisi da
Ya herkes esimi cok seviyor ama gercekten pis huylari var hangimizin yok ki. Birbirimizide cok seviyoruz bu düello olayida dogru,ama yanlis yapiorum galiba senin dedigin mi olcak benim dedigimmi kavgasi tarzinda acaba duellolar son bulurmu .. Biraz benden kaynakli ben asiri mukemmelliyetci ve elestirel bir insanim ama kendim de eleştiriye cok kapaliyim galiba bendede yasimin verdigi cahillik var. ;(
Hayır böyle değil eşim. Hatta bazen keyfin yoksa yemek yapma dışardan söyleriz bişeyler der temizlik konusunda da ben yapmıyosam kendisi yapar. Hoş yapsam da yardım eder.Evli Hanimlar sizlere bir sorum olucak. Arada keyfinizin olmadigi zamanlarda temizlik veya yemek yapmadiginiz zaman esinizin tepkisi nasil oluyor size karsi ? Ben hemen hemen hergun esime 3 cesit yemek yaparim ve evimi toplu birakirim hizmet konusunda da esimi cok memmun ederim ama yapmadigim zaman cok sinirli oluyor bugun keyfim yoktu ev biraz daginikti ve yemek yapmadim esim cok sinirlendi aksama kadar isin ne bu evin halo ne ? Yapmak zorundasin vs vs. Sizlerin esi de boylemi yoksa ben mi abartiyorum.
Hayir gòzùm kesmedi dedim tabiki. Hakkini yiyemem arada yardimci olur duzenli olarakta bulasiklari yerlestirir ama isten yorgun geldigi zaman yemek te olmazsa deliriyor o da senede 4 sefer yapmamazlik yapmisimdir
Alismis kudurmustan beterdir hesabi. Hayir bu sadece senin gorevin degil. Ayrica madem hep sen yapiyosun yapmadgn zaman da anlayasli olmali. Ama inan bana fazla alismislar boyle oluyo. Sen yavastan ara ara yapmamaya baslaEvli Hanimlar sizlere bir sorum olucak. Arada keyfinizin olmadigi zamanlarda temizlik veya yemek yapmadiginiz zaman esinizin tepkisi nasil oluyor size karsi ? Ben hemen hemen hergun esime 3 cesit yemek yaparim ve evimi toplu birakirim hizmet konusunda da esimi cok memmun ederim ama yapmadigim zaman cok sinirli oluyor bugun keyfim yoktu ev biraz daginikti ve yemek yapmadim esim cok sinirlendi aksama kadar isin ne bu evin halo ne ? Yapmak zorundasin vs vs. Sizlerin esi de boylemi yoksa ben mi abartiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?