- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
yanlış anlamayın ama bazen ev hanımı değil de iş kadını olsanız nasıl biri olacağınızı aklımdan geçiriyorumGeleneksel biriyseniz,ya da geleneksel biri tarafından büyütülmüşseniz karşınıza da öyle biri çıkar.
Tabiki burda hata annelerde aman kizim aman kizim .
Ney aman kızım?
Mesela benim annem marabadan farksız. Ben onun gibi olmadım Allah beyin vermiş kullanalim diye,dil vermiş ayar cekelim diye.
Benim eşiminde böyle terbiyesizlikleri var.Egri oturup doğru konuşalım. Cok şükür cok cirkefim ağzımı açınca taramali tüfek gibi konu kapaniyor
Birde benim saglik sorunlarımda var,onun annesi gibi temizlik hastasi degilim,olmak zorunda da degilim. Zaten onun annesi de degilim.
Açlıktan kim ölmüş?
Su erkekleri şımartmayin Allah rizasi icin
Benimki acıkır evde ne yemek var der. Söylerim cunku gece acıkır. E aksam ki yemekte bitmis olur
Dolapta sucuk peynir bilmemne var derim. Yerinden kalkmaz aciz.
Tamam bana koyarmısın peynir ekmek der bu kadar aciz. Pes dedirtecek cinsten .
Ama artik kabullendi galiba simdi ben acıktım disarda yemistik aksamuzeri sana yapcam ton balikli ekmek diyor. Yalan ama ben kendi kendime yapcam.
Yuz verme o kocana hergun yemek yapmak zorunda degilsin allah allah hayret birsey halin olmaz moralin olmaz ne bu be
Bende isyan bayraklari coktan kalkti artık. Sende kaldır sonra daha rahat olursun.
Niye 3 cesit yapiosun. Benimki gecen diorki evde yemek bulursam dua ediyorum gülüyor laf sokuyor aklinca
Abartiyor ama hen haftada 3 ya da 4 gun yaparim .
Adam.olana fazla bile. Yemek yapmakta biktiriyor artik ya kahvaltilik yeter of sinirlendim suanda.
Gömlek neden utusuzmus. Ben kendi kiyafetlerimi utulemiyorum onunkini neden utulicem baktim ogun evden cikcak kıyafetler yıkanmış ,selede. Aldi ütüledi. Demekki istiyince yapiyorlar
Bir gunde hic yuz vermedim gitti kendine ekmek arasi yapti ayran çırptı demekki istiyince karnini doyuruyor.
Benimki tek erkek onun verdigi bir domuzlukta var
Nasil yani hangi hayat bana gore degil anlamadim :/yanlış anlamayın ama bazen ev hanımı değil de iş kadını olsanız nasıl biri olacağınızı aklımdan geçiriyorum
bu hayat size gore değil
Dediğin gibi. Evli olmasaydı evet. Evli olmasaydı bir çok başka konuda da rahat ederdi gezerdi tozardı tüm parası kendine kalırdı ona bakarsan kadın da evli olmasaydı yemek yapmak zorunda olurdu kendi için. Burda evlilikten bahsediyoruz ama. Konu erkek kadın değil yanlış anlamayın. Konu dışarda çalışan ve evde kalan. Evde oturan erkek olsaydı onun yapması gerekirdi. Dediğim gibi görev dağılımı. Erkek ya da kadın, ben bütün gün yorulayım çalışayım kira su doğalgaz hepsi bende, sonra eve geleyim bir de temizlik yemek yapayım.. E o zaman evde oturandan da yemek beklemek çok absürt birşey değil elbet. (Arada bir olmayınca kızmaya da gerek yok ama.) Tekrar söylüyorum erkek kadın fark etmiyor burda.Her gün tek başıma yemek yapmak zorunda mıyım, eşimin çalışmadığı dönemde evi ben geçindirirken o da evin çoğu sorumluluğunu almıştı ama yapmadığı zaman da oluyordu. Beraber hallediyorduk. Sürekli yemek temizlik ne bu canım görev gibi. Beraber yiyorsak beraber yapabiliriz.
Evli olmasa akşam eve gelip kendi yemeğini kendi yapmayacak mıydı?
Yürü bee helal sana! Aynen öyle sen de olayı çözmüşsünBisey daha eklemek istiyorum. Mumkunse evdeyseniz sabah kahvaltidan sonra ilk isiniz yemegi ocaga koymak olsun. Ben ona ozen gosteriyorum evdeysem. Cunku yemek hazirsa is bitmis sayilir. Piserken o sen zaten ortaligi sil supur camasir at ser topla..tuvalet banyo.. cok detaya girmeden 2 saat alir ancak.
Canim benim cocuklarim kucuk. En ufak olan uyudugu anda yapmaya calisiyorum. Yoksa diger ogune yetistiremeyebilirim. Hem hazir olunca hersey parka filan cikiyoruz geziyoruz cocuklarla. Tum gun evdede durmazki cocuklar.Yürü bee helal sana! Aynen öyle sen de olayı çözmüşsün
ev hanımlığıNasil yani hangi hayat bana gore degil anlamadim :/
Valla bana göre değil.ev hanımlığı
ya da belki ben yanlışımdır
motivasyon eksikValla bana göre değil.
Yok ,doğrusunuz.
Çalışıyor olsam nasil olurdu peki sizce? Eskiden ne guzel calisiyordum hem patron hem işçi,inanir misiniz dukkanimda tozda alirdim bardakta yikardim
Suanda neden evimde zoruma gidiyor bilmiyorum
+1Eee hizmet konusunda eşimi memnun ederim diyecek kadar evin efendisinin hizmetçisi ruh haline girerseniz o da kendini paşa sanıp hizmetler aksadığında hır çıkarır tabi
Iyi de adami arayip deseydiniz hayatım canım hic yemek yapmak istemiyor ne yapalım sence dışarda yesek mi ya da dışardan mi söylesek vs.diye?Òyle yemek secme huyu yoktur karno doysa yeter çesit olarak ben abartiyorum . Sadece isten yorgun geliyorum aksama kadar yemek yapmasimi zor oluyor diyor. Simdi kendine yemek sparis etti
Bencede suanda psikolojimin boyle olmasi tam da bahsettiginiz sebeplerden kaynaklimotivasyon eksik
iş size para kazandırıyor ve söylenmiyor
ancak esiniz güzel biseyler yapsanız da sizi takdir etmiyor ve sürekli eleştiriyor, oyuzden yaptiklariniz anlamsız geliyor size.
tuhaf bir ilişkiniz var eşinizle, yani biribirinizi seviyorsunuz ama hep bir düello halindesiniz
umarım mutlu olursunuz
kendi işiniz olursa bence çok başarılı olursunuz
Bencede suanda psikolojimin boyle olmasi tam da bahsettiginiz sebeplerden kaynakli
Düşündüm de.. oyle evet
Ya bizim iliskimizi her gören,seni görünce evlenesim geliyor diyorlar. Super cift diyorlar hatta sosyal medyada esimle koydugum fotonun like sayisi tek koyduğumdan daha yüksek. Yorum sayisi da
Ya herkes esimi cok seviyor ama gercekten pis huylari var hangimizin yok ki. Birbirimizide cok seviyoruz bu düello olayida dogru,ama yanlis yapiorum galiba senin dedigin mi olcak benim dedigimmi kavgasi tarzinda acaba duellolar son bulurmu .. Biraz benden kaynakli ben asiri mukemmelliyetci ve elestirel bir insanim ama kendim de eleştiriye cok kapaliyim galiba bendede yasimin verdigi cahillik var. ;(
Arada bir buna hakkımız var bence.Evli Hanimlar sizlere bir sorum olucak. Arada keyfinizin olmadigi zamanlarda temizlik veya yemek yapmadiginiz zaman esinizin tepkisi nasil oluyor size karsi ? Ben hemen hemen hergun esime 3 cesit yemek yaparim ve evimi toplu birakirim hizmet konusunda da esimi cok memmun ederim ama yapmadigim zaman cok sinirli oluyor bugun keyfim yoktu ev biraz daginikti ve yemek yapmadim esim cok sinirlendi aksama kadar isin ne bu evin halo ne ? Yapmak zorundasin vs vs. Sizlerin esi de boylemi yoksa ben mi abartiyorum.
Arkadaşın yorumuna katılıyorum bende seninle ilgili canım . Ama sende boş kız değilsin azcık deli dolusun lafın peşin ama olgun düşüncelerin var ve en önemlisi hatalarını kendin görebiliyorsun. Daha yeni evlisiniz oturacak zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?