- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.212
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneniz rest çekemez mi ? Karına iyi davranmaz üzersen bizimle konuşma diyeTam olarak bu evet.
Kavga ediyolar ve sebebi soruldugunda benim adımın gecmesi annemin konu olması bizi cok üzüyor .
Yani çok haklı burda yengeniz karısı ilk dans diyince karısı yanındayken abinizi neden sizinle dans ediyor..Abi çekilecek dert değil kadının da psikolojisini bozmuş Allah yengenizin yardımcısı olsun abiniz sizinle yaşadın o zamanKonusuyor tabiki ama ne bileyim ya kadınında haklı oldugu yerler var beraber olduğumuz yerlerde o hep geri planda. Mesela dügüne gittigimizde hadi kalk dans edelim diyor bana bende git karınla dans et bana dedigimde o zaman gidip onu kaldırıyor ve o da dogal olarak bozUluyor
Ya bu sadece bi örnek. Daha neler var bi bilseniz... İkisininde yanlısları cokYenge anormal bence. Bir abi kardeşine meleğim de der, canım da der, istediğini der yahu yengeye ne oluyor?
Bence tam tersi. Yenge KV ve görümceyi takıntı yaptıkça eşini uzaklaştırmış kendinden.Yani çok haklı burda yengeniz karısı ilk dans diyince karısı yanındayken abinizi neden sizinle dans ediyor..Abi çekilecek dert değil kadının da psikolojisini bozmuş Allah yengenizin yardımcısı olsun abiniz sizinle yaşadın o zaman
Ya bu sadece bi örnek. Daha neler var bi bilseniz... İkisininde yanlısları cok
Biz takıntıları olduk resmen.
Hayır bence adam böyle yapa yapa kadını düşman etmiş aileye..orta yolu bulup politik olmalıydı..karısı varken dansa kardeşini kaldırması ne kadar uçlarda yaşadığını gösteriyor,ha kardeşi yalnızdır hoşluk olsun diye eder ama bı farklıBence tam tersi. Yenge KV ve görümceyi takıntı yaptıkça eşini uzaklaştırmış kendinden.
Benim annem evlendiginden beri babaanneme dedeme baktı halada bakıyor. Cok haksızlıga ugradı babam tarafından da. Abim babama hala kızar bu sebeplerden.Anneniz rest çekemez mi ? Karına iyi davranmaz üzersen bizimle konuşma diye
Abiniz sıkıntılı o zaman. Baba rolünü üstlenmiş ailede.Benim annem evlendiginden beri babaanneme dedeme baktı halada bakıyor. Cok haksızlıga ugradı babam tarafından da. Abim babama hala kızar bu sebeplerden.
Annem birgün karsısına alıp bak ben hala babana söyleniyorum bana yaşattıklarından dolayı hiç sesini çıkaramıyor hakkını helal et diyor sadece. Sen karına böyle yapma senden bahsederken hep Allah razı olsun desin iyi ol yoksa hakkımı helal etmem sana diyor ama bu seferde siz onu savunuyorsunuz o sizi kötülüyor deyip kinleniyor
Tabiki anlıyorum bende evliyim. Sürekli geri plana atılmak onur kırıcı. Ama biz ne yapalım bilmiyoruz kızıyoruz olmuyo küsüyoruz olmuyo annem bigün yengeme esyalarını topla bize gel o ne halt yapıyosa yapsın bile dediAbin abartmış olsa da siz en azından bu durumda yengeni anlıyorsunuz. Yengenin yerinde olsam siz böyle davranınca takmazdım kafama.
Sizin suçunuz yok. Hatta siz kötü niyetli olsanız ohooo.. siz iyi niyetli yaklaşıyorsunuz.Tabiki anlıyorum bende evliyim. Sürekli geri plana atılmak onur kırıcı. Ama biz ne yapalım bilmiyoruz kızıyoruz olmuyo küsüyoruz olmuyo annem bigün yengeme esyalarını topla bize gel o ne halt yapıyosa yapsın bile dedi