• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengem ile abim arasında problem sebebi olmak

Konusuyor tabiki ama ne bileyim ya kadınında haklı oldugu yerler var beraber olduğumuz yerlerde o hep geri planda. Mesela dügüne gittigimizde hadi kalk dans edelim diyor bana bende git karınla dans et bana dedigimde o zaman gidip onu kaldırıyor ve o da dogal olarak bozUluyor
Yani çok haklı burda yengeniz karısı ilk dans diyince karısı yanındayken abinizi neden sizinle dans ediyor..Abi çekilecek dert değil kadının da psikolojisini bozmuş Allah yengenizin yardımcısı olsun abiniz sizinle yaşadın o zaman

Yani çok haklı burda yengeniz karısı ilk dans diyince karısı yanındayken abinizi neden sizinle dans ediyor..Abi çekilecek dert değil kadının da psikolojisini bozmuş Allah yengenizin yardımcısı olsun abiniz sizinle yaşadın o zaman
Bence tam tersi. Yenge KV ve görümceyi takıntı yaptıkça eşini uzaklaştırmış kendinden.

Yengenizin ne güzel dertleri varmış. Bırakın, onların kavga edesi var, ötede etsinler. Abiniz de bıdı bıdı ederse '' Anlaşamıyorsan boşan koçum, biz ne edelim, oturduğumuz yerden herşeyin suçlusu olmaktan yorulduk. '' deyin. Net olun yani, öyle kırılmasınlar dökülmesinler diye kasılırsanız başınız daha çok ağrır.

‘’Yengemde senin melegin oysa onun yanına git benim yanımda ne işin var tarzında konusmus’’
Yok artık eşine bunu diyen biri her türlü kavgaya hazır olsun ben olsam bende her türlü kavga çıkartırım.Yengeniz haksız bu konuda

Ya bu sadece bi örnek. Daha neler var bi bilseniz... İkisininde yanlısları cok
Biz takıntıları olduk resmen.

İkisine de tavır alıp sizi karıştırmamalarını söyleyeceksiniz o halde. Sanırım ilişkilerinin rutini olmuş bu. Abinizin yanlışları da olsa yengenizin tavrı, kendisiyle sizi kıyaslaması çok saçma. İlgisizlikten yakınıyorsa eşiyle çözmeli, eşinin kardeşine ya da annesine gösterdiği ilgiyle uğraşmamalı. Üstelik anneniz rahatsız, geçmiş olsun. Belki o sebeple size daha yakın görüyordur abiniz kendisini. Yenge anlayış göstermeli.

Oldu ,abin sana benilyeda hanim desin yengen için uygunsa tabi...abartmış biraz
Tabi abiniz yengenize karşı nasıl ?ona da iltifat eder canım cicimli konusurmu, hiç yapmiyorsa yenge de haklı

Bence tam tersi. Yenge KV ve görümceyi takıntı yaptıkça eşini uzaklaştırmış kendinden.
Hayır bence adam böyle yapa yapa kadını düşman etmiş aileye..orta yolu bulup politik olmalıydı..karısı varken dansa kardeşini kaldırması ne kadar uçlarda yaşadığını gösteriyor,ha kardeşi yalnızdır hoşluk olsun diye eder ama bı farklı

Anneniz rest çekemez mi ? Karına iyi davranmaz üzersen bizimle konuşma diye
Benim annem evlendiginden beri babaanneme dedeme baktı halada bakıyor. Cok haksızlıga ugradı babam tarafından da. Abim babama hala kızar bu sebeplerden.
Annem birgün karsısına alıp bak ben hala babana söyleniyorum bana yaşattıklarından dolayı hiç sesini çıkaramıyor hakkını helal et diyor sadece. Sen karına böyle yapma senden bahsederken hep Allah razı olsun desin iyi ol yoksa hakkımı helal etmem sana diyor ama bu seferde siz onu savunuyorsunuz o sizi kötülüyor deyip kinleniyor

Benim annem evlendiginden beri babaanneme dedeme baktı halada bakıyor. Cok haksızlıga ugradı babam tarafından da. Abim babama hala kızar bu sebeplerden.
Annem birgün karsısına alıp bak ben hala babana söyleniyorum bana yaşattıklarından dolayı hiç sesini çıkaramıyor hakkını helal et diyor sadece. Sen karına böyle yapma senden bahsederken hep Allah razı olsun desin iyi ol yoksa hakkımı helal etmem sana diyor ama bu seferde siz onu savunuyorsunuz o sizi kötülüyor deyip kinleniyor
Abiniz sıkıntılı o zaman. Baba rolünü üstlenmiş ailede.

Size meleğim canim derken yengenize söylemiyorsa, abiniz eşini sevmiyor olabilir mi? Yani kardeşe anneye canim cicim, bana hic birşey yapmıyorsa sevgisini göstermek adına bende sinirlenirim ama kiskandigim için değil beni sevmiyor, degersizim diye üzülürüm.

Abin abartmış olsa da siz en azından bu durumda yengeni anlıyorsunuz. Yengenin yerinde olsam siz böyle davranınca takmazdım kafama.
Tabiki anlıyorum bende evliyim. Sürekli geri plana atılmak onur kırıcı. Ama biz ne yapalım bilmiyoruz kızıyoruz olmuyo küsüyoruz olmuyo annem bigün yengeme esyalarını topla bize gel o ne halt yapıyosa yapsın bile dedi

Konu sahibi her şeyi çok açık ve net anlatmış. Bazı üyeler hala meleğim demişse ne olmuş diyor :işsiz: Konu sahibi lütfen abinize ne zaman isterseniz yanınızda olacağınızı fakat onun artık birincil ailesinin siz olmadığını, eşi olduğunu ve eşiyle birlikte daha çok vakit geçirip, ortamlarda onunla hoş sohbet etmesi gerektiğini, eşini görmezden gelmemesi gerektiğini, güzel bir şekilde hitap etmesi gerektiğini anlatın. Onun eşiyle aranızın gayet iyi olduğunu, size karşı saygılı olduğunu vs belirtin. Kıza hak verdiğinizi söyleyin. Bide abinizin eşini sevdiğinden emin misiniz ?

Tabiki anlıyorum bende evliyim. Sürekli geri plana atılmak onur kırıcı. Ama biz ne yapalım bilmiyoruz kızıyoruz olmuyo küsüyoruz olmuyo annem bigün yengeme esyalarını topla bize gel o ne halt yapıyosa yapsın bile dedi
Sizin suçunuz yok. Hatta siz kötü niyetli olsanız ohooo.. siz iyi niyetli yaklaşıyorsunuz.

bence abi anormal, yenge haklı, bana sevgi göstermese ama kardeşine meleğim dese ben tepki vermezdim ama bozulurdum misilleme yapardım.
abin dengeyi tutturamıyor.
benim kardeşim bana eşinin yanında mesela meleğim dese, meleğin yanında oturuyor diye duzeltirim önce eşine söyle gibisinden. empati yapınca böyle olmalı. tabi ki eşim kardeşini benden çok seviyordur sevsin de zaten ben de kardeşimi daha çok seviyorum, ama göze göze sokmaya gerek yok.

Back
X