- 12 Mart 2018
- 461
- 600
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babanızın yaptıkları abinizde size karşı bir savunma mekanizması oluşturmuş olabilir mi? Sizin de babanızla bir probleminiz varsa belkide babanızın eksikliğini kapatmak için size böylesine düşkündür.Benim annem evlendiginden beri babaanneme dedeme baktı halada bakıyor. Cok haksızlıga ugradı babam tarafından da. Abim babama hala kızar bu sebeplerden.
Annem birgün karsısına alıp bak ben hala babana söyleniyorum bana yaşattıklarından dolayı hiç sesini çıkaramıyor hakkını helal et diyor sadece. Sen karına böyle yapma senden bahsederken hep Allah razı olsun desin iyi ol yoksa hakkımı helal etmem sana diyor ama bu seferde siz onu savunuyorsunuz o sizi kötülüyor deyip kinleniyor
Kadının sürekli geri plana atıldığını düşünmeden yorumumu yapmıştım aslında. En önemlisi baş başa kaldıklarında yeteri kadar ilgi görüp görmemesi tabikiHerkes kabahati yenge de bulmuş fakat bence abinizden kaynaklanıyor...
Kadını sürekli geri plana attığı için doğal olarak size kinlenmiş. Abinizin çekirdek ailesinin eşi olduğunu idrak etmesi gerekir.
Yanlız bu konuyu bir Kadın açsa ve eşinin kendisini geri plana attığını yazsa oooo neler yazılırdı adama![]()
Neden sizin yanınızda kardeşine meleğim diyemesin. Ben de abiyle empati yapıyorum gözünü açmasına bile şahit olduğum birini elbette çok sevmeye hakkım var diye düşünüyorum ve onu da nasıl seveceğime kimse karışamaz herhalde.bence abi anormal, yenge haklı, bana sevgi göstermese ama kardeşine meleğim dese ben tepki vermezdim ama bozulurdum misilleme yapardım.
abin dengeyi tutturamıyor.
benim kardeşim bana eşinin yanında mesela meleğim dese, meleğin yanında oturuyor diye duzeltirim önce eşine söyle gibisinden. empati yapınca böyle olmalı. tabi ki eşim kardeşini benden çok seviyordur sevsin de zaten ben de kardeşimi daha çok seviyorum, ama göze göze sokmaya gerek yok.
Ya babamın anneme yasattıkları öyle cok büyük seyler degil annesine babasına ezdirmiş sürekli onları dinlemiş ama şimdi öyle degil gayette mutlular bize bu derece düşkün olacagı bi hayatımız yok yani ne maddi ne manevi. Biz istiyoruz ki herkesin yuvası ayrı olsun annemlerin kendi apartmanları var yengem daha sevgiliyken birlik bile yasarım diyodu. Annemde herkes evinde iyi olsun ne kadar iyi olunulsada uzak olmak daha tatlıdır dedi apartmanda bile oturtmadı abimi az cok tanıdıgı için evi satıp onlara istedikleri evi aldılarBabanızın yaptıkları abinizde size karşı bir savunma mekanizması oluşturmuş olabilir mi? Sizin de babanızla bir probleminiz varsa belkide babanızın eksikliğini kapatmak için size böylesine düşkündür.
Neden sizin yanınızda kardeşine meleğim diyemesin. Ben de abiyle empati yapıyorum gözünü açmasına bile şahit olduğum birini elbette çok sevmeye hakkım var diye düşünüyorum ve onu da nasıl seveceğime kimse karışamaz herhalde.
Abine de kızıyorum ama şimdi yengen de ilk başta anlamış nasıl biri olduğunu ki birlikte yaşayalım demiş. İkisinin kendi aralarındaki dertlerinin bahanesi olmuşsunuz yoksa kızkardeşini kıskanmak hiç mantıklı bir düşünce değil. Bence siz yengenize sürekli kavgalarında adınızın geçmesinin sizi ne kadar rahatsız ettiğini anlatın böylece kendilerine yeni bahane bulurlar.Ya babamın anneme yasattıkları öyle cok büyük seyler degil annesine babasına ezdirmiş sürekli onları dinlemiş ama şimdi öyle degil gayette mutlular bize bu derece düşkün olacagı bi hayatımız yok yani ne maddi ne manevi. Biz istiyoruz ki herkesin yuvası ayrı olsun annemlerin kendi apartmanları var yengem daha sevgiliyken birlik bile yasarım diyodu. Annemde herkes evinde iyi olsun ne kadar iyi olunulsada uzak olmak daha tatlıdır dedi apartmanda bile oturtmadı abimi az cok tanıdıgı için evi satıp onlara istedikleri evi aldılar
Annem asla kendi yasadıklarını yasatmak istemiyor abime kalsa hergün annemlere gelirler İlk evlendiklerinde sık sık gelirlerdi annem yengemin suratından anlamış tabii. Şakayla karısık ne bu evlendiniz rahat edicem kafa dinlicem dedim yine hergün burdasınız sizİn eviniz yokmu dedi öyle öyle kesti ayaklarını
İyi ama mesajda sadece bana meleğim diyor gibi bir şey yok ki. Üstelik kendi içlerinde problem yaşarken eşine sevgi sözcükleri hitap etmemesi çok doğal değil mi? Bence yengenin daha büyük problemleri var ama bunu öne sürüyor.bana sevgi göstermeyip kardeşine gözume soka soka meleğim dese çok ilgi gösterse ben tepkisiz kalırdım ama çok rahatsız olurdum. sorun kardeşine sevgi göstermesi değil, bana sevgi göstermeyip kardeşine çok sevgi göstermesi. kardeşin hatası yok, hata abide. ya eşine de sevgi gösterecek ya da kardeşini göze soka soka sevdiğini belli etmeyecek.
eğer herkese karşı tutumu sert birisi olsaydı eşi herkese böyle demek ki sorun benden kaynaklı değil der, ama ailesine karşı aşırı sevgi dolu ona karşı nemrutsa, demek ki beni sevmiyor, sorun bende der, ve insanın içine oturur bu.
kıskanmasını anlıyorum.
Madem bu kadar çekişiyorlar boşansinlar niye takiyorsunuz.
Abin de ayri triplerde keşke bir boşansalarda o zaman görse bakalim, kardeşte olsa herkesin kapisi ayri biyerden sonra, bakin siz de evlenmişsiniz ayri bir aileniz olmuş.
Abiniz kurduğu yuvasina sahip cikamiyorsa birakin ne hali varsa görsün.
Allah gecinden versin ama anne babalarimiz omur boyu bizimle olamayabilir, kardeşlerde evlenir ayri bir ev olur, kapi kapandiginda herkes cocuguyla eşiyle olur günün sonunda.
Abiniz bunu anladiginda başini duvara vurur.
Esas hassas nokta orası işte ...Kadının sürekli geri plana atıldığını düşünmeden yorumumu yapmıştım aslında. En önemlisi baş başa kaldıklarında yeteri kadar ilgi görüp görmemesi tabiki
İyi ama mesajda sadece bana meleğim diyor gibi bir şey yok ki. Üstelik kendi içlerinde problem yaşarken eşine sevgi sözcükleri hitap etmemesi çok doğal değil mi? Bence yengenin daha büyük problemleri var ama bunu öne sürüyor.
Konusuyor tabiki ama ne bileyim ya kadınında haklı oldugu yerler var beraber olduğumuz yerlerde o hep geri planda. Mesela dügüne gittigimizde hadi kalk dans edelim diyor bana bende git karınla dans et bana dedigimde o zaman gidip onu kaldırıyor ve o da dogal olarak bozUluyor
Bakin size bir evlilik ornegi veriyim , gecen gun erkek kardesimin evindeydim ve kardesimi bir yildir görmüyorum, o da isten gelirken benim cok sevdiğim bir seyi almis
Eve gelince esi gorunce aaa cok severim ben bunu canim benim sagol dedi kardesime
Kardesim bana bakti , ben anladim zaten bana aldigini , guldum opucuk attim , ikimiz de bozuntuya vermedik o seyin bana alindigini , gelinimiz de cok mutlu oldu
Es olmak boyle birseydir , karini mutlu edeceksin , ben zaten biliyorum kardesim tarafindan sevildigimi bunun milletin gozune sokulmasina gerek yok ki
Abiniz cok hatali , denge kuramamis delirtmis karisini.