- 16 Haziran 2018
- 1.159
- 4.515
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ben mi çok yanlış düşünüyorum ama ben buna alınmam ki. Belki kardeşini o an üzgün gördü dans etmek istedi belki özlemişti belki de hiçbir şey yoktu ve ilk dansı kardeşiyle etmek istedi. Kardeşi kabul etmeyince yengeyi kaldırmış dansa. Adam geri plana atsa onu hiç kaldırmaz yok isteğim kaçtı der oturur. Ama ben de yengenin çıldırdığını düşünüyorum konu sahibi bu kadar sevdiğine göre iyi biri olmalı demek ki abi daha üzücü şeyler yapıyor karısına.şunu yapan adam eşine sevgi göstermiyor demektir, eşi varken yanında neden önce kardeşini dansa kaldırır ki insan?
ben abiyi denge bozucu gördum, yenge de çıldırıyor haliyle, ki yanlış anlaşılmasın ben genelde gelinleri yengeleri haksız ve çok alıngan bulurum burdaki postlarda, ama bu kadını çıldırtmış abisi. kadınlık gururuna dokunmuş kadıncağız da çıldırmış ttabi.
Bilmiyorum ben mi çok yanlış düşünüyorum ama ben buna alınmam ki. Belki kardeşini o an üzgün gördü dans etmek istedi belki özlemişti belki de hiçbir şey yoktu ve ilk dansı kardeşiyle etmek istedi. Kardeşi kabul etmeyince yengeyi kaldırmış dansa. Adam geri plana atsa onu hiç kaldırmaz yok isteğim kaçtı der oturur. Ama ben de yengenin çıldırdığını düşünüyorum konu sahibi bu kadar sevdiğine göre iyi biri olmalı demek ki abi daha üzücü şeyler yapıyor karısına.
Yaptığınız çok güzel bir davranış. Karısını elbette mutlu etsin buna bir sözümüz yok ama kardeşini de mutlu etmek istemesi gayet normal değil mi? Karısını sevdiğini de milletin gözüne sokmasına gerek yok diyelim o zaman.Bakin size bir evlilik ornegi veriyim , gecen gun erkek kardesimin evindeydim ve kardesimi bir yildir görmüyorum, o da isten gelirken benim cok sevdiğim bir seyi almis
Eve gelince esi gorunce aaa cok severim ben bunu canim benim sagol dedi kardesime
Kardesim bana bakti , ben anladim zaten bana aldigini , guldum opucuk attim , ikimiz de bozuntuya vermedik o seyin bana alindigini , gelinimiz de cok mutlu oldu
Es olmak boyle birseydir , karini mutlu edeceksin , ben zaten biliyorum kardesim tarafindan sevildigimi bunun milletin gozune sokulmasina gerek yok ki
Abiniz cok hatali , denge kuramamis delirtmis karisini.
Tabi ki normal , ama orda kardesim ben onu ablama aldim dese ya da ben onu bana almistir o desem karisinin kalbi kirilacakti belki de ya da en azindan utanacakti , neden onu bu duruma dusurelim ki? Ben zaten biliyorum kardesimin beni cok sevdigini , eşi de biliuor kocasinin beni cok sevdigini ama bunu onu kirmak pahasina gostermek bana anlamsiz geliyorYaptığınız çok güzel bir davranış. Karısını elbette mutlu etsin buna bir sözümüz yok ama kardeşini de mutlu etmek istemesi gayet normal değil mi? Karısını sevdiğini de milletin gözüne sokmasına gerek yok diyelim o zaman.
İlk dansı yapmak ayrıcalıklı bir sıfat kazandırmıyor ki birine düşüp düşmeyeceğini belirleyelim. Ben kardeşimle dans etmek istesem ve eşim alınsa çok sinirlenirdim. Bilemiyorum bana pire için yorgan yakmak gibi geldi bu durum.eş varken ilk dansı kardeşle yapmak mı duşer sizce?
ben alınırdım şahsen.
kardeşi hatırlatınca eşini kaldırmak çok buyuk hata.
bence adam böyle böyle delirtmiş kadını.
Tamam işte ben de onu diyorum. Abisi kardeşini seviyor ve eşi de bu durumu kabullenmeyip kardeşi utandırıyor. Kardeşini sevince karısını sevmiyor mu oluyor adam, hayır tabiki olmuyor ama yenge böyle yaparak kardeşi zor durumda bırakıyor. Ben niye bu abiyi bu kadar savundum onu da anlamadım da neyseTabi ki normal , ama orda kardesim ben onu ablama aldim dese ya da ben onu bana almistir o desem karisinin kalbi kirilacakti belki de ya da en azindan utanacakti , neden onu bu duruma dusurelim ki? Ben zaten biliyorum kardesimin beni cok sevdigini , eşi de biliuor kocasinin beni cok sevdigini ama bunu onu kirmak pahasina gostermek bana anlamsiz geliyor
yaşlandın mı cirilla sen?
ne kadar teyzemsi bir yorum![]()
alışmışım uçuk kaçık asi yorumlarına pek bir olgunlaşmış gördum seni, annelik mi gorunuyor ufukta acaba?
Sizinkiler ayrı bir vakaymış ama çocuğa kıskanmasın diye demiştir, kendi çocuğundan daha çok sevecek hali yoktur yani. Ayrıca anasını kardeşini sevmesi sizi değersiz hissettiremez mesele sizi sevdiğini gösteremediğinde olur normal şartlarda. Eş bulunur ana bulunamaz demesi saçmalık tabi sanki pazarda satılıyor eş ne saçma bir düşünce bu.Abiniz aynı benim eşim. Fakat ben sizi takdir ettim ne kadar düşüncelisiniz.Onlar mutlu olsunlar diye abinizi uyarıp geri planda kalmaya razı oluyorsunuz .En güzeli ve doğrusu da bu.Benim eş kişisinin ailesi bana yapmadıklarını bırakmadılar .Karışamazmişım aba bacı bulunmaz da eş bulunurmuş .Yengenizin yaptığıda kıskançlık değil. Kendinizi onun yerine koyun eşiniz sürekli gözünüze soksa annesine kardeşine olan sevgisini sizin zorunuza gitmez mi kendinizi değersiz hissetmez misiniz?bizim bir evladımız oldu eşim yeğenine sen benim ilk göz ağrımsın dyr hâlbuki ilk göz ağrısı evlattır ben orda evladım ve kendime hakaret edolmuş gibi hisssedyrm ve daha neler neler .Abiniz eşim kadar ağır bir vaka mı onu bilemem ama siz doğru yoldasınız karismayin ilişkilerine.
Zaten sıkıntı orada onları sevgiye boğup benden kırıntıyla yetinmemi beklemesiSizinkiler ayrı bir vakaymış ama çocuğa kıskanmasın diye demiştir, kendi çocuğundan daha çok sevecek hali yoktur yani. Ayrıca anasını kardeşini sevmesi sizi değersiz hissettiremez mesele sizi sevdiğini gösteremediğinde olur normal şartlarda. Eş bulunur ana bulunamaz demesi saçmalık tabi sanki pazarda satılıyor eş ne saçma bir düşünce bu.