Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba canım valla belimde ve kasıklarımda ağrı var sanki regl olucakmışım gibi göğüslerimde de dolgunluk ve hassasiyet var ama inşallah regl belirtileri değildir
kasiklarimda ara ara haff agrilar oluyo dger belirtilr ayni bendede var canim. Ama her ay hep oluyo. Senin kacnci gunun

Merhaba canım valla belimde ve kasıklarımda ağrı var sanki regl olucakmışım gibi göğüslerimde de dolgunluk ve hassasiyet var ama inşallah regl belirtileri değildir
Canm benimde dün adet sancım vardı.sordum bunuda zaten hamileliginde en büyük belirtisiymiş sancı.rahim genişliyormuş.ondan bişeylere yorumlamak çok zor oluo.biz duamızı edelim.

Kızlar yerimde duramadım gittim gebelik testi aldım aşılamanın 11.gunu bugun,kabak gibi tek çizgi çıktı biraz da erken yaptım off sabredemedim.

Kızlar yerimde duramadım gittim gebelik testi aldım aşılamanın 11.gunu bugun,kabak gibi tek çizgi çıktı biraz da erken yaptım off sabredemedim.
Canm bak ben şimdi doktordan geldim.dün bende yapmıştım test negatif ti biliosun.doktora söyledim güldü adam dalga geçti resmen çıksaydı bile dedi çift çizgi iğnenin etkisi derdim dio.1 hafta zaten döllenme işlemi rahme yerleşme işlemi oluomuş.zaten dio o hcg hormonun salgılanması 20 günden aşagı olmaz dio.bana kan yaptırmadı bile.sakın üzülme.

Canm benimde dün adet sancım vardı.sordum bunuda zaten hamileliginde en büyük belirtisiymiş sancı.rahim genişliyormuş.ondan bişeylere yorumlamak çok zor oluo.biz duamızı edelim.
İnşallah öyledir canım hamilelik belirtisidir...Sürekli hepimiz için dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah

İnşallah öyledir canım hamilelik belirtisidir...Sürekli hepimiz için dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah
Bende valla kızlar sürekli yasin mübin duası pazar günü eshabil keyfe gittik orda da hepimiz için dua ettim.rabbim dedim hepimizin rahimlerini bebişlerle doldur.annelik sıfatıyla bizi şereflendirir inşallah.

Hani bilmiyorum ama ben hiç karamsarlığa düşmüyorum.olsa zaten mutluluktan havalara uçucaz.ama olmasa rabbimin bir bildiği var deyip denemelere devam edicez.rabbim herşeyin en güzelini verir.onun için bilmiyorum ama gönlüm çok rahat.

Sagol canim canim yaa.mantiken 11. Gün idrar testi icin bana da erken geldi ama gönlüme söz geçiremedim tek çizgi görünce de kötü oldum oturdum ağladım sonra senin yazdıklarını okuyunca hemen düzeldim :) Suan bir yüreğe nasıl su serptin anlatamam:).Dedigin gibi bebegin yerleşmesi bir haftayi geçiyor gerçekten zaman isteyen bişey.Allah sonumuzu hayır etsin.dun gece yatakda bacaklarım kasiklarim agridi hep.sancilandim durdum.ya regl ya da bebek dedim içimden :)

Pamauklara saracagiz pamauklaraaaa:) ahh beeeeee kendileri yok ama ne hayallerimiz var onlarla ilgili bi gelseler.. :))

Kizlar progestan bende uyku ve bas donmesi yapiyo sizdede oluyomu acaba. Bde folic ne kullanyrsnz
Aynen canim doktorum demisti cok başın dönerse vajinal yolla da alabilirsin diye.. Gecen ay klomen ve catlatma ignesi kullanmistim doktorum progestan verdi mahvetti beni bayilacak gibi oluyordum ama asilamadan sonra yine verdi ve bu sefer pek etki yapmadi bunyem alıştı sanirim

Dogrudur canim. Bende ilk asilamamda yine kullanmstm bu asilamamdada verdi dr. 11 gbi ictim dha anca simdi basim donuyo gozum falan karardi yatyrm suan uykuda bastryo bi yandan

Kızlar kanamam oluyor
hadi ya hc canni skma arkadasim herseyde vardr hayr

İçime su serptin canım ya vallahi bende mantıklı düşününce saçma ama hemen silik çizgi aramaya başladım, her gün test yapıyorum falan. Neyse haftasonu geçsin hele sonra kan testi vereceğim, hakkımızda hayırlısı Allahtan.

Daha adetime 10 gün var.aşılamanın 10.Günü ben artık anlamıyorum.hani üzülmemin sebebi hayal kurmak bile yasak sanırım bana.yerleşme kanaması degil canm adet kan pıhtısı ile gelen kanama işte.şaka gibi doktordan şimdi geldim.hatta bana güldü hiç şimdi belli olurmu dedi.daha adetine 10 gün var dedi.ama ben artık neye kime inanıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…