Peki devlette yaptırmak için bir yaş sınırı falan kural varmı?
Yok bildiğim kadariyla tüp bebekte var özel şartlar. 3 defa ücretsiz yapma hakkinz var sağlık guvenceniz varsa.Peki devlette yaptırmak için bir yaş sınırı falan kural varmı?
Bende hem dün akşam hemde bu sabah idrardan test yaptım ikiside negatif hiç silik bile çizgi yoktu. Ben 13 şubatta aşılama oldum ama akşam 18:30 da oldum yani o günü saymazsam bugün 10. gün oluyor. Senin tam kaç gün oldu?Amin inşallah canım.çünki başına gelmeyen asla bu durumu bilemez.
Anladm canm.ben 23 yaşındaym ama devlette yaş sınırı var falan die söylemişlerdi.Yok bildiğim kadariyla tüp bebekte var özel şartlar. 3 defa ücretsiz yapma hakkinz var sağlık guvenceniz varsa.
Mrb Esra.bugun doktora gittim.yumurtalıklar falan çatlamış dedi.bende kan tahlili yaptıracak sandm.doktorum güldü olurmu dedi daha çok erkenmiş.dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı dedim.zaten çift çıksaydı bile o hamilelik sayılmazdı dio.içim rahatladıMerhaba arkadaslar son durumlariniz ne belirti falan vucutta degisklik var mi ?
Canm hiç ümitsizlige düşme sakın.şimdi doktordan geldim ben.bende dün yapmıştım adam güldü.demekki ilaç kanından gitmiş dedi.zaten çift çizgi çıksaymış hamilelik olmaz o dedi.şimdi hiç bişey belli olmaz dio.kan tahlili bile yaptırmadı.1 hafta zaten döllenme işlemi gerçekleşir falan die anlattı.yani için rahat olsun.Bende hem dün akşam hemde bu sabah idrardan test yaptım ikiside negatif hiç silik bile çizgi yoktu. Ben 13 şubatta aşılama oldum ama akşam 18:30 da oldum yani o günü saymazsam bugün 10. gün oluyor. Senin tam kaç gün oldu?
merhaba ozlemcim dedim ben sana erken daha diye. Simdi beklemedesin dimi :)Mrb Esra.bugun doktora gittim.yumurtalıklar falan çatlamış dedi.bende kan tahlili yaptıracak sandm.doktorum güldü olurmu dedi daha çok erkenmiş.dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı dedim.zaten çift çıksaydı bile o hamilelik sayılmazdı dio.içim rahatladı
Evet canm en az adet geçene kadar beklemem lazımmış:)inşallah güzel haberlerle hepimiz bu ay mutlu olucazmerhaba ozlemcim dedim ben sana erken daha diye. Simdi beklemedesin dimi :)
oh sevindim canm simdi beklemeye devam :) insllah canimmm ya insllah. Ben kendimi hamile gibi hssedyrm ya yda istedgm icin mi oyle oluyo bilmiyorum:)Evet canm en az adet geçene kadar beklemem lazımmış:)inşallah güzel haberlerle hepimiz bu ay mutlu olucaz
gunaydn arkadasim hadi bakalim belirtilerin insallah bebistendir:) doktorun kan tahlili ne zaman istedyse o zaman ver bence. Hem ne kadar korksakta illa ogrencez sonucu. Ne cikarsa ciksin hayrlisi olsun hepimz icinGunaydin tatlı anne adaylari :))) ya benjm belirtiler durdu durdu sağlam geldiler. Göğüslerim her ay agrir ama kollarimi indiremiyorim koltuk altlarima kadar şişti. Yatarken iki kere siddetli kasık batmasi oldu ve istemsiz şekilde bagirdim acıdan. Ve gobegimin alt kısmı sanki usutmusum gibi tatlı tatlı agriyor.. Bugün 13. Gün yarin tahlil verebilirim ne yapsam yaa negatif cikacak diyr korkuyorum hiç tahlil vermesem mi napsam yaa
Âmin inşallahAmin canim insllah. Senin icinde guzel gelismeler vardr insallah
Aynen canim yaaa kacis yok. Doktorum 15 Gün sonra belli olur demisti. Yarin 14. Gün cikar heralde yoksa pazartesiyi beklesem deger varsa carsamba bi daha gel diyecekler uzadikca uzayacak. Cuma yaptirayim eger negatif degilse bir de pazartesi yaptiririm en azindann neticelenir.. Bu arada her ne kadar belirti desem de her ay yasiyoruz bunlari pek de inancım yok aslindagunaydn arkadasim hadi bakalim belirtilerin insallah bebistendir:) doktorun kan tahlili ne zaman istedyse o zaman ver bence. Hem ne kadar korksakta illa ogrencez sonucu. Ne cikarsa ciksin hayrlisi olsun hepimz icin
belli olur canim. Sen bilirsin hem noldgunu ogrenirsin varsa dha erken sevnrsn yoksada her gecen gun bosuna umutlanmzsn. Belirti konusndda haklsn her ay oluyo aslnda fazla taklmmak lazmAynen canim yaaa kacis yok. Doktorum 15 Gün sonra belli olur demisti. Yarin 14. Gün cikar heralde yoksa pazartesiyi beklesem deger varsa carsamba bi daha gel diyecekler uzadikca uzayacak. Cuma yaptirayim eger negatif degilse bir de pazartesi yaptiririm en azindann neticelenir.. Bu arada her ne kadar belirti desem de her ay yasiyoruz bunlari pek de inancım yok aslinda
Merhaba canım valla belimde ve kasıklarımda ağrı var sanki regl olucakmışım gibi göğüslerimde de dolgunluk ve hassasiyet var ama inşallah regl belirtileri değildirMerhaba arkadaslar son durumlariniz ne belirti falan vucutta degisklik var mi ?
Evet canm haklısın bizimde içimiz içimizi yiyor da biraz daha sabretmek lazım.benim doktorda aynısını söyledi en az 15 gün dedi.yani adet tarihimizi bekliycez doktorlara bakılırsa.inşallahh allahım sesimizi duyar şu mübarek günde bizimde yüzümüze bakar da bizleri müjdeler inşallah.rabbim bilio ya hepimiz çok güzel bakıcaz çocuklarımıza.inşallah olucak bu ay.Aynen canim yaaa kacis yok. Doktorum 15 Gün sonra belli olur demisti. Yarin 14. Gün cikar heralde yoksa pazartesiyi beklesem deger varsa carsamba bi daha gel diyecekler uzadikca uzayacak. Cuma yaptirayim eger negatif degilse bir de pazartesi yaptiririm en azindann neticelenir.. Bu arada her ne kadar belirti desem de her ay yasiyoruz bunlari pek de inancım yok aslinda
kasiklarimda ara ara haff agrilar oluyo dger belirtilr ayni bendede var canim. Ama her ay hep oluyo. Senin kacnci gununMerhaba canım valla belimde ve kasıklarımda ağrı var sanki regl olucakmışım gibi göğüslerimde de dolgunluk ve hassasiyet var ama inşallah regl belirtileri değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?