Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canm inşallah yaa inanki nekadar kendim kadar istiosam sizin içinde istiyorum.keşke yapsaydın testini çıkardı.hani sonuç belli olunca insanın içi içine sığmıyor.belirti varmı?
Adet agrisina yakin agrilar var canim pek beklemiyorum belirtilerimi.. Yarin 13. Günüm gidip tahlil verswm mi acaba yaaa

Adet agrisina yakin agrilar var canim pek beklemiyorum belirtilerimi.. Yarin 13. Günüm gidip tahlil verswm mi acaba yaaa
Bence vakti canm.hani kanda baktırsan kesin çıkar. bakalım yarın doktor kontrolüm var.benimki büyük ihtimalle yarın belli olur.

Insallah senin pozitifti canim ben cuma yaptirmaya karar verdik 14. Gün.. Yarin mutlaka haberdar et bizi de hayirli habelerle gel

çok çok silik ikinci çizgi vardı ama çatlatma iğnesinin etkisi geçmiyor diyorlar o olabilir mi
tüpümünde tıkalı olma ihtimali var ondan olmayacağını düşünüyorum dua edelim hepimizze nasip etsin rabbim tüm isteyenlere

İnşallah 14. Günün sonunda da o çift çizgiyi görürüz canm.ama daha erken ben bile 10. Günümde yaptm çok erken dio herkez düşün canm.artık dayanacak gücümüz kalmadı ama biraz daha sabır.inşallah bu ay hepimizin yüzü gülecek.rabbim evlatlarımızla kavuşturur artık inşallahh.

inşallah canım kimse anlamıyo iyi ki sizler varsınız :) sabrın sonu selamettir inşallah bizlerede nasip olur

Canım ilgin için çok teşekkürler. Ben daha öncesinde kimyasal gebelik geçirdim. Korkuyorum şimdi buda öyle olur diye. Senin rahatsızlığın neydi acaba

Benim ve eşimin herhangi bir rahatsızlığı yok canım 14 aydır korunmuyoruz ve olmuyor yaşım 37 o yüzden daha fazla beklemeyelim diye aşılamaya karar verdik.

Kızlar malesef negatif sonuc0.882

Ahh canım çok üzüldüm...Hayırlısı böyleymiş demekki üzülme nolur Rabbim hayırlısını versin hepimiz için

Ben de idrar testi aldm canm bende de sancı bar kaşık ağrıları bel ağrısı.ama tek çizgi.
Erken değilmi 10. gün bence moralini bozuyorsun boş yere bekle 14.günü pozitif çıkıcak Allahın izniyle :)

Peki cnm ilgileniyorlardı ücret ne kadar odeniyo artk ozele maddi yönden gidemicm ondan soruyorum
Şimdi ben ilk asilamami devlette yaptrdim olmadi, sonra özel bi hastaneye gittim muayene oldum tekrar asilamaya karar verdi doktor ilaclar hariç özelde 900 istedi yaptirmaya karar verdim sonra istanbulda ünlü bi tüp bebek doktoru var oni aradim özelde mi yaptirayim devlette mi dedim o doktor bana kesinlikle devlette yaptr hicbi fark yok o parani baska bişeye kullan dedi bende tekrar devlette yaptirdim herşey dahil 550 tuttu. Mikrocip (365) ilaclar (200civarı)

Peki devlette yaptırmak için bir yaş sınırı falan kural varmı?

Tm cnm saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…