- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Adet agrisina yakin agrilar var canim pek beklemiyorum belirtilerimi.. Yarin 13. Günüm gidip tahlil verswm mi acaba yaaaCanm inşallah yaa inanki nekadar kendim kadar istiosam sizin içinde istiyorum.keşke yapsaydın testini çıkardı.hani sonuç belli olunca insanın içi içine sığmıyor.belirti varmı?
Bence vakti canm.hani kanda baktırsan kesin çıkar. bakalım yarın doktor kontrolüm var.benimki büyük ihtimalle yarın belli olur.Adet agrisina yakin agrilar var canim pek beklemiyorum belirtilerimi.. Yarin 13. Günüm gidip tahlil verswm mi acaba yaaa
Yok canm ben 10. Gün yaptım ama tek çizgi yarında kanda baktıracam.sen yaptn mıKızlar 6. günde idrar testi yapan oldu mu hiç
Aminnn inşallah canm yaa.bende sabırsızlıkla bekliyorumInsallah senin pozitifti canim ben cuma yaptirmaya karar verdik 14. Gün.. Yarin mutlaka haberdar et bizi de hayirli habelerle gel
6. gün çok erken be canım ben 10. gündeyim hep yapıyorum ama henüz birşey yok bende de.Kızlar 6. günde idrar testi yapan oldu mu hiç
Aaa öylemiii sende mi yaptın canm?sonuç ne peki6. gün çok erken be canım ben 10. gündeyim hep yapıyorum ama henüz birşey yok bende de.
İnşallah 14. Günün sonunda da o çift çizgiyi görürüz canm.ama daha erken ben bile 10. Günümde yaptm çok erken dio herkez düşün canm.artık dayanacak gücümüz kalmadı ama biraz daha sabır.inşallah bu ay hepimizin yüzü gülecek.rabbim evlatlarımızla kavuşturur artık inşallahh.çok çok silik ikinci çizgi vardı ama çatlatma iğnesinin etkisi geçmiyor diyorlar o olabilir mi
tüpümünde tıkalı olma ihtimali var ondan olmayacağını düşünüyorumdua edelim hepimizze nasip etsin rabbim tüm isteyenlere
inşallah canım kimse anlamıyo iyi ki sizler varsınız :) sabrın sonu selamettir inşallah bizlerede nasip olurİnşallah 14. Günün sonunda da o çift çizgiyi görürüz canm.ama daha erken ben bile 10. Günümde yaptm çok erken dio herkez düşün canm.artık dayanacak gücümüz kalmadı ama biraz daha sabır.inşallah bu ay hepimizin yüzü gülecek.rabbim evlatlarımızla kavuşturur artık inşallahh.
Amin inşallah canım.çünki başına gelmeyen asla bu durumu bilemez.inşallah canım kimse anlamıyo iyi ki sizler varsınız :) sabrın sonu selamettir inşallah bizlerede nasip olur
Canım ilgin için çok teşekkürler. Ben daha öncesinde kimyasal gebelik geçirdim. Korkuyorum şimdi buda öyle olur diye. Senin rahatsızlığın neydi acaba
Kızlar malesef negatif sonuc0.882
Erken değilmi 10. gün bence moralini bozuyorsun boş yere bekle 14.günü pozitif çıkıcak Allahın izniyle :)Ben de idrar testi aldm canmbende de sancı bar kaşık ağrıları bel ağrısı.ama tek çizgi.
Ben yaptirdim canm cuma günüKızlar devlet hastanesinde aşılama yaptıran varmi
Peki cnm ilgileniyorlardı ücret ne kadar odeniyo artk ozele maddi yönden gidemicm ondan soruyorumBen yaptirdim canm cuma günü
Şimdi ben ilk asilamami devlette yaptrdim olmadi, sonra özel bi hastaneye gittim muayene oldum tekrar asilamaya karar verdi doktor ilaclar hariç özelde 900 istedi yaptirmaya karar verdim sonra istanbulda ünlü bi tüp bebek doktoru var oni aradim özelde mi yaptirayim devlette mi dedim o doktor bana kesinlikle devlette yaptr hicbi fark yok o parani baska bişeye kullan dedi bende tekrar devlette yaptirdim herşey dahil 550 tuttu. Mikrocip (365) ilaclar (200civarı)Peki cnm ilgileniyorlardı ücret ne kadar odeniyo artk ozele maddi yönden gidemicm ondan soruyorum
Peki devlette yaptırmak için bir yaş sınırı falan kural varmı?Şimdi ben ilk asilamami devlette yaptrdim olmadi, sonra özel bi hastaneye gittim muayene oldum tekrar asilamaya karar verdi doktor ilaclar hariç özelde 900 istedi yaptirmaya karar verdim sonra istanbulda ünlü bi tüp bebek doktoru var oni aradim özelde mi yaptirayim devlette mi dedim o doktor bana kesinlikle devlette yaptr hicbi fark yok o parani baska bişeye kullan dedi bende tekrar devlette yaptirdim herşey dahil 550 tuttu. Mikrocip (365) ilaclar (200civarı)
Bende devlette yaptırdım canım. Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde yaptırdım. İlaçlar için rapor çıkartıldı...Eczaneye ilaçlar için 50 Tl ödedim başkada ücret ödemedim.Kızlar devlet hastanesinde aşılama yaptıran varmi
Tm cnm saolŞimdi ben ilk asilamami devlette yaptrdim olmadi, sonra özel bi hastaneye gittim muayene oldum tekrar asilamaya karar verdi doktor ilaclar hariç özelde 900 istedi yaptirmaya karar verdim sonra istanbulda ünlü bi tüp bebek doktoru var oni aradim özelde mi yaptirayim devlette mi dedim o doktor bana kesinlikle devlette yaptr hicbi fark yok o parani baska bişeye kullan dedi bende tekrar devlette yaptirdim herşey dahil 550 tuttu. Mikrocip (365) ilaclar (200civarı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?