Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım catlama ignesi olunca normal adet gününden daha erken adet olunuyor. Kac kisiyiz surada daha bir tane pozitif sonuc alamadik vardir bir hayir. Inan hislerini cok iyi anlıyorum. Kime gidebiliriz ki Rabbim den başka.. Ağlayıp üzülüp yine onun kapısında beklemeye devam edecegiz.. Hiç kapıdan dönmek olur mu.. Rabbim lutfedene kadar o kapi onunde bekleyeceğiz. Sabret tevekkül et kuzucum..

Nasıl olur ya daha çok erken!

Allah razı gülüm.rabbim bu ay bana nasip etmedi ama en azından size olsun ki sizlerle mutlu olalım umutlanalım.çok saol söylediklerin bana okadar iyi geldiki rabbim inşallah sizleri bu ay anne baba eder.dualarım sizlerle.rabbimden gelen herşey başım üstüne.o asla kullarının kötülüğüne vermez hiç bişeyi.sizin gibi insanlar olduktan sonra asla pes etmem.

Burada olmanin guzelligi de bu canım. Acilarimizi da seviclerimizi de beraber yasiyoruz.. Pes etmek yok tekrar aşılama yaptirmak icin fazla beklemeyin kuzum hazir bu yola girmişken devam

ozlemcim hayirlisi buymus arkadasim zaten biz illa olsun demiyoruz rabbimize biraktik eminimki o hepimize en guzel evlatlari sakliyo zmani geldimi hepsi gelicek rabbim bizden dua ve sabir bekliyo. Snavimz buyuk rabbim fazla bekletmeden seninde bizlerinde yuzunu guldursun insallah

Canım ya ister istemez üzülüyoruz ağlıyoruz ama pes etmek yok aksine daha çok umutla duayla sarilmaliyiz olmuyorsa da bir hayır vardır elbet Biz bilemeyiz rabbim daima daha iyisini bilir Rabbine sığın lütfen güçlü ol

Ben de evde biraz temizlik yapayim dedim ama kasiklarima belime agri saplandi yaaa sicak su torbasi yaptim ayaklarimib altına oturdum. Ay adet olacak gibiyim hayirlisi Allah tan..

Kızlar kanamam oluyor

Canım ağır birşey falanmı kaldırdın acaba neden bukadar erken olduki

Canim ne olursun üzme kendini.Benim de daha önce en umut ettiğim aylarda 8 gün erken olduğum geldi aklıma Ne oluyor artık adetlerim bile düzensizlesti diye korkmaya başlamıştım.Allah hayırlısını versin arkadaşım.Biliyorum sabretmek, herseyi yeniden basa almak cok zor.Ancak bizim sınavımız buymuş kabullendim ben.Benimde regl sancılarım var tutmus gibi hissetmiyorum açıkcası ama ne yapım elimizden geleni yaptık biz.rabbim görüyor bizi...

Ben de evde biraz temizlik yapayim dedim ama kasiklarima belime agri saplandi yaaa sicak su torbasi yaptim ayaklarimib altına oturdum. Ay adet olacak gibiyim hayirlisi Allah tan..

Benimde umudum azalmaya başladı ayni regl olacak gibiyim.ayni o belirtiler var ekstra hic bişey hissetmiyorum.son 3 gün kaldı regle.Allah buyuk kızlar Ne yapalım....

Kızlar hepinizden rabbim razı olsun.inşallah bu ay sizler hamile olursunuz.rabbim inşallah hepinizin yüzünü güldürür.evet bende bi umut belki yerleşme kanamasıdır dedim ama degil devamı geldi kanamanın reglm.olsun bundada vardır bir hayır.ne diyelim kısmet.yazamadm çünki gerçekten çok üzüldüm kalbim acıyor resmen.anlamadm ben niye böyle oldum.sanırım çok ümitliyimdim ilk aşılamada olunca.bide hazırlıksız yakalandım hani adet günüme 10 günden fazla vardı.görünce başımdan kaynar su döküldü resmen.allahım bana olmasada sizlere verir inşallah.bu gece dua edin kızlar.cuma gecesi mübarek gün.

Baştan sona grupta asilamayla hiç hamile kalan yok galiba
olsun canm her zaman hayirlisi olsun demekten baska bisey gelmiyor elimizden kendimizi bu şekilde avutabiliyoruz tek. Cnm adetine 10 gün yoktu normal adetle bir hesaplama genelde catladigi gunden itibaren 14 15 gün içinde adet olunuyor olmayinca. Yani ilaclar düzeni degistiriyor bende ilk asilamamda 13.gün adet olmstum ve senin yasadigin duygularin hepsini yasadim fazla umut baglaynca böyle oluyor içini rahat tut asilamdan sonra normal yolla gebe kalan bile var hiç dusunmemeye çalış bi kaç ay

Kizlar merhaba
bende aşılama oldum ilk defa gecen persembe günü bugün 8. gun bitti suanda sancim var hafiften sanki adet olacagim 1 kizim var 5 yasinda 3 tane kimyasal düşugum oldu böyle işte

Aynen canm haklısın.bende araştırdım biraz öyle oluyormuş erken geliyormuş adet.bende zaten ara verdim artık uzunca bir süre.malimüşavirlik sınavım var artık ona kafamı yorarm.napalım kısmet değilmiş deyip kariyere devam.rabbim bilio ya demekki hakkımda hayırlısı buymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…