Hadi yaaaAdet oldum
Senin yaş kaç tı ben öyle diyemiyorum pek bende 3 senedir uğraşıyorum ama yaşım 36 oldu artık ister istemez strese giriyorum yani ama daha küçük olsam takmam gerçekten haklısın yani.Benim umudum artık gitti.hani gerçekten 2 yıldır uğraştık artık ben ugraşmıycam bıraktım doktoru da çocuğuda hepsini.kısmetimde Yok demekki.beklemiycem bile farzet ben kısırım deyip yoluma devam edicem.ilerki zamanlarda yaparsam tüp bebek.en azından umutlanmak için daha mantıklı aşılamaya göre.doktorum söyledi hiç uğraşma demişti aşılamayla.çünki hiç bir etkisi olmadığı gibi psikolojik olarak yıkılıyoruz.kaç tane kızız şurda hiç birimizim sorunu yok 1 tane güzel haber gelmedi yaa.demekki aşılama söylendiği gibi % 10 ihtimal tutması.
24 canm ama bu yaşa bakmıyor aslında canm.4 yıllık evliyim ve ailemizde hiç çocuk yok.yani kayınvalide kayınbabam artık torun sevmek istiyorlar.başkalarının çocuğunu sevmeleri artık beni üzüyor.ama artık uzunca bir süre bıraktım.Senin yaş kaç tı ben öyle diyemiyorum pek bende 3 senedir uğraşıyorum ama yaşım 36 oldu artık ister istemez strese giriyorum yani ama daha küçük olsam takmam gerçekten haklısın yani.
Canim benim en büyük nigmet aldığımız nefes. Ve nefes aldıkça umut etmeye cabalamaya devam edeceğiz... Tabi ki uzuleceksin ama beraber üzülüyoruz seninle.. Belki yarin benim icin hep sabir dileyecegiz uzulecegiz.. Yalnız hissetme kendini seninle ayni kaderi paylasan bircok arkadasin var burda canimKızlar hepinizden rabbim razı olsun.inşallah bu ay sizler hamile olursunuz.rabbim inşallah hepinizin yüzünü güldürür.evet bende bi umut belki yerleşme kanamasıdır dedim ama degil devamı geldi kanamanın reglm.olsun bundada vardır bir hayır.ne diyelim kısmet.yazamadm çünki gerçekten çok üzüldüm kalbim acıyor resmen.anlamadm ben niye böyle oldum.sanırım çok ümitliyimdim ilk aşılamada olunca.bide hazırlıksız yakalandım hani adet günüme 10 günden fazla vardı.görünce başımdan kaynar su döküldü resmen.allahım bana olmasada sizlere verir inşallah.bu gece dua edin kızlar.cuma gecesi mübarek gün.
İşte maalesef tıbben bu iş hiç bir sorunun yoksa sadece yaşa bakıyor çünkü bir yaştan sonra tıbbında yapabileceği birşey kalmıyor. Zaten genelde de sorunu olmayanlar aşılama yapabiliyor ben bu yüzden daha önünde deneyebileceğin zaman varsa kafana takmayacak zamanında var demek istedim ama ben artık yumurta rezervim azaldığı ve yaşım 40 a yaklaştığı için çok takıyorum. Önceden bende farkında değildim bunun ama doktorlar bunu hatırlattıkça işin ciddiyetini anlıyorum.24 canm ama bu yaşa bakmıyor aslında canm.4 yıllık evliyim ve ailemizde hiç çocuk yok.yani kayınvalide kayınbabam artık torun sevmek istiyorlar.başkalarının çocuğunu sevmeleri artık beni üzüyor.ama artık uzunca bir süre bıraktım.
Kuzummmm şu an icinden neler geciyor kim bilirAdet oldum
Aslında haklısın gerçekten.peki neden bu zamana kadar bekledin canm ya özel değilse eger.Hani şundan dolayı soruyorum herkez bana kızıyor kimse anlamıyor yaşın küçük daha niye ugraşıosun bukadar zamana bırak die çok söyleyen var ben onları dinlemedim.çünki onlar bilemez bu duyguyu.sen peki?İşte maalesef tıbben bu iş hiç bir sorunun yoksa sadece yaşa bakıyor çünkü bir yaştan sonra tıbbında yapabileceği birşey kalmıyor. Zaten genelde de sorunu olmayanlar aşılama yapabiliyor ben bu yüzden daha önünde deneyebileceğin zaman varsa kafana takmayacak zamanında var demek istedim ama ben artık yumurta rezervim azaldığı ve yaşım 40 a yaklaştığı için çok takıyorum. Önceden bende farkında değildim bunun ama doktorlar bunu hatırlattıkça işin ciddiyetini anlıyorum.
Senin kaçıncı günün canım?Bugun asilamamin 14. Günü saglik ocagina gittim iki doktor da atanmis hemsireler bos bos bekliyor içeride. Tahlil veremedim yani hastaneye gitmem icin de kısa bir araba yolculugu yapmam gerek ama eşim ışte oldugu icin hic gitmek istemiyorum kalabalik yerlere.. Acaba evde test yapdam cikar mi kizlar ya pazartesi giderim artik hastaneye tabi regl olmazsam
İşte maalesef tıbben bu iş hiç bir sorunun yoksa sadece yaşa bakıyor çünkü bir yaştan sonra tıbbında yapabileceği birşey kalmıyor. Zaten genelde de sorunu olmayanlar aşılama yapabiliyor ben bu yüzden daha önünde deneyebileceğin zaman varsa kafana takmayacak zamanında var demek istedim ama ben artık yumurta rezervim azaldığı ve yaşım 40 a yaklaştığı için çok takıyorum. Önceden bende farkında değildim bunun ama doktorlar bunu hatırlattıkça işin ciddiyetini anlıyorum.
14 canim.. Ama adet olacak gibiyim karnim agriyor... Evimin cok yakininda peygamber ve padisah torunu Emir Sultan Hazretleri türbesi var.. Evde durup stresle bekleyecegime oraya gidip dua edeyim bari zaman gecmiyor evde. İnsallah regl olmam Allah im hepimiz bir bir husrana ugruyoruz bari bundan sonra bekleyenler alsin müjdeyi kalanlara sevinelim insallah bu mubarek cuma hurmetineSenin kaçıncı günün canım?
Canm erken gebelik testiyle çıkar inşallah.çünki beklemekte insanı çok yoruyor biliyorum.neyseki ben 10 gün önce oldum14 canim.. Ama adet olacak gibiyim karnim agriyor... Evimin cok yakininda peygamber ve padisah torunu Emir Sultan Hazretleri türbesi var.. Evde durup stresle bekleyecegime oraya gidip dua edeyim bari zaman gecmiyor evde. İnsallah regl olmam Allah im hepimiz bir bir husrana ugruyoruz bari bundan sonra bekleyenler alsin müjdeyi kalanlara sevinelim insallah bu mubarek cuma hurmetine
canım üzme kendini çok fazla mübarek cuma gününde demekki hayırlısı buymuş...Adet oldum
Normal test alacagim canim arkadasimin değeri 10 un altinda oldugu halde normal testte cikti. Sandi adet olacakmis gibiyim biraz türbe ziyaretine gideyim hepimiz icin dua edeyim. Dönüşte test alirim eger regl olmazsam yarin yaparim testiCanm erken gebelik testiyle çıkar inşallah.çünki beklemekte insanı çok yoruyor biliyorum.neyseki ben 10 gün önce oldumadetimi bile beklemedi
İnşallah hamiş haberini alırız canm.bizede Ümit olursun.allah duanı kabul eder inşallah.Normal test alacagim canim arkadasimin değeri 10 un altinda oldugu halde normal testte cikti. Sandi adet olacakmis gibiyim biraz türbe ziyaretine gideyim hepimiz icin dua edeyim. Dönüşte test alirim eger regl olmazsam yarin yaparim testi
Bilmiyorum o dediğini ama doktor çok emin davrandı bana da yaştan ötürü bu kadar rahat olması garip gelmişti. Ben zaten evlendiğimde 30 yaşındaydım canım o yüzden ancak sıra geldi işte ne yapalım uğraşacağız ne gerekiyorsa deneyeceğim gerisi Allahtan.Hani sen ozaman hiç aşılamayla uğraşma yada Yen'i çıkan bi tedavi yöntemi var onu herkeze yapmıyolarmış yaş 30 üstü olması gerekmiş falan baya bi prosödür var.ama bu yöntemle yaptıkları herkezde olmuş.yada en kötü tüp bebek gerçekten durumunu bilmiyordum.zaten senin ki dahada farklı bi stresin vardır şuan.rabbim inşallah nasip eder tez vakitte.sende bir an önce anne olursun inşlh
Aslında haklısın gerçekten.peki neden bu zamana kadar bekledin canm ya özel değilse eger.Hani şundan dolayı soruyorum herkez bana kızıyor kimse anlamıyor yaşın küçük daha niye ugraşıosun bukadar zamana bırak die çok söyleyen var ben onları dinlemedim.çünki onlar bilemez bu duyguyu.sen peki?
Kızacak bir şey yok istediğin yaşta anne olursun tabi Allah verirse, bu senin kararın ama mesela insanlar aşılamadan sonra ara veriyorlar ve o arada hamile kalabiliyorlar, sen bunu rahatlıkla yapabilirsin yani deneyebilirsin bende o kullandığımız ilaçların birkaç ay daha tesir ettiğini duymuştum ama ben cesaret edemiyorum, bir ay bile boş geçmesin diye. O dediğin yöntemi doktora soracağım inşallah. Sen hangi şehirdesin bu arada? Ben ist.Aslında haklısın gerçekten.peki neden bu zamana kadar bekledin canm ya özel değilse eger.Hani şundan dolayı soruyorum herkez bana kızıyor kimse anlamıyor yaşın küçük daha niye ugraşıosun bukadar zamana bırak die çok söyleyen var ben onları dinlemedim.çünki onlar bilemez bu duyguyu.sen peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?