Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Doktorum denemeliyiz dedi yani herşey Allahtan tabi tutup tutmayacagini kimse bilemez ama şuan iğne kullanıyorum takipteyim girdik bu yola duygularım karmakarışık Rabbim hayırlısını versin hepimiz için ne diyim yapıcak başka bişeyemiz yok

. Yarın 12 gün bi test yapıyım diyorum negatif görmekten korkup vazgeçiyorum bekliycem 1 martı tabi o güne kadar adet olmazsam... rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah :)

. Yarın 12 gün bi test yapıyım diyorum negatif görmekten korkup vazgeçiyorum bekliycem 1 martı tabi o güne kadar adet olmazsam... rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah :)
Kiz yarin benim 16. Gün ama hala korkiyorum masallah ne cesaret :))) yapma canim simdi belli olmaz boşuna moralini bozarsin.. Ben de test yapmayacagim heralde yarin da bekleyim belki yarin adet olurum

ben yaptım bugün 10.gün negatif şimdi diyorum yok bakıyorum milletin çıkmış olsaydi cikarmiydi bilmiyorum alıştım negatif gormeye korkuyorum simdide

Kiz yarin benim 16. Gün ama hala korkiyorum masallah ne cesaret :))) yapma canim simdi belli olmaz boşuna moralini bozarsin.. Ben de test yapmayacagim heralde yarin da bekleyim belki yarin adet olurum
Getirme aklına kötü şeyler olmıycaksın adet Allahın izniyle... bize hamileyim diye haber verip bize umut olacaksın :)

ben yaptım bugün 10.gün negatif şimdi diyorum yok bakıyorum milletin çıkmış olsaydi cikarmiydi bilmiyorum alıştım negatif gormeye korkuyorum simdide
Bekle canım sende 10. Gün çok erken bekleyelim hep birlikte 15 gün olmasını

Getirme aklına kötü şeyler olmıycaksın adet Allahın izniyle... bize hamileyim diye haber verip bize umut olacaksın :)
Ahh beeee insallah kuzucum insallaaahhhhh emek veriyoruz dua ediyoruz tabi ki olsun diye bütün cabamiz.. Insallah bakalim yarin da olmazsam baya umitlenecegim ama yarini da atlatmam lazim

Kızlar bu arada ben bol bol salavat getiriyorum internetten de bakabilirsiniz fazileti buyik olan salavatlae var.. Onlari defterde topladim hepsini sabah aksam okuyorum.. Boş bos beklemek yok mutlaka kabul olunan dualar salavatlar var zikirler var arastirin internetten telefona kaydedin devamli okuyun
Rabbim bize de hayirli saglikli evlatlar nasip edecek inşallah

Kızlar bu arada ben bol bol salavat getiriyorum internetten de bakabilirsiniz fazileti buyik olan salavatlae var.. Onlari defterde topladim hepsini sabah aksam okuyorum.. Boş bos beklemek yok mutlaka kabul olunan dualar salavatlar var zikirler var arastirin internetten telefona kaydedin devamli okuyun
Rabbim bize de hayirli saglikli evlatlar nasip edecek inşallah

Kizlar acayip bel agrim var bende hastalancam galiba
Ben de ayni durumdayim canim 16. Gunumdeyim. Eger gebelik yoksa 10 gunden sonra adet olmak daha iyi ben hala bekliyorum ve olmayacakmis gibi hissediyorum. Eğer gebelik yoksa da bu kadar uzun umutla beklemek ve olumsuz sonuclanmasi beni üzecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…