Tutma ihtimali yuzde 15 - 20 arasi canim.. Bu da her seyin mukemmel oldugu en iyi ihtimal.. Üç aşılama hakki olunca denemeye deger zaten aşılama da tutuyorsa direkt tupbebek tedavisine baslaniliyor canim... Ilk denemede tutuanlar da var ucuncude tutanlar da var. Gerekliyse mutlaka aşılama yaptir ama cok da ümitle bekleme
. Yarın 12 gün bi test yapıyım diyorum negatif görmekten korkup vazgeçiyorum bekliycem 1 martı tabi o güne kadar adet olmazsam... rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah :)çarpıntı ne alaka bende de oldu birkac kez birde hiç olmazdi elim ayağım davul gibi sis uyandim bugün bende test yapsam mi diye düşünüyorum ama idrarda çıkmazmis birde surekli negatif almaktan sonuctan korkar oldum bilmiyorum ki ne zmaan yaparim bu sefer olur ins kucaklarımızı doldurur Rabbim
Kiz yarin benim 16. Gün ama hala korkiyorum masallah ne cesaret :))) yapma canim simdi belli olmaz boşuna moralini bozarsin.. Ben de test yapmayacagim heralde yarin da bekleyim belki yarin adet olurum. Yarın 12 gün bi test yapıyım diyorum negatif görmekten korkup vazgeçiyorum bekliycem 1 martı tabi o güne kadar adet olmazsam... rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah :)
ben yaptım bugün 10.gün negatif şimdi diyorum yok bakıyorum milletin çıkmış olsaydi cikarmiydi bilmiyorum alıştım negatif gormeye korkuyorum simdide. Yarın 12 gün bi test yapıyım diyorum negatif görmekten korkup vazgeçiyorum bekliycem 1 martı tabi o güne kadar adet olmazsam... rabbim güzel sonuçlar almamızı nasip etsin inşallah :)
Getirme aklına kötü şeyler olmıycaksın adet Allahın izniyle... bize hamileyim diye haber verip bize umut olacaksın :)Kiz yarin benim 16. Gün ama hala korkiyorum masallah ne cesaret :))) yapma canim simdi belli olmaz boşuna moralini bozarsin.. Ben de test yapmayacagim heralde yarin da bekleyim belki yarin adet olurum
Bekle canım sende 10. Gün çok erken bekleyelim hep birlikte 15 gün olmasınıben yaptım bugün 10.gün negatif şimdi diyorum yok bakıyorum milletin çıkmış olsaydi cikarmiydi bilmiyorum alıştım negatif gormeye korkuyorum simdide
Ahh beeee insallah kuzucum insallaaahhhhh emek veriyoruz dua ediyoruz tabi ki olsun diye bütün cabamiz.. Insallah bakalim yarin da olmazsam baya umitlenecegim ama yarini da atlatmam lazimGetirme aklına kötü şeyler olmıycaksın adet Allahın izniyle... bize hamileyim diye haber verip bize umut olacaksın :)
Hayırlısı olsun canım...vakti gelmemiş demekKızlar ben regl oldumhayirlisi böyleymiş.insallah biri yazar hamileyim diye...umut olur bizlere de
Dur bakalim belki akintidir canim kacinci gunundu senin dur korkma hemenKoyu sarı bişeyler gelmiş adet oluyorum galiba
Hayırlısı olsun canım...vakti gelmemiş demekKızlar ben regl oldumhayirlisi böyleymiş.insallah biri yazar hamileyim diye...umut olur bizlere de
Hayırlısı olsun canım...vakti gelmemiş demek
bekleyelim bakalim hic umudum yok amaBekle canım sende 10. Gün çok erken bekleyelim hep birlikte 15 gün olmasını
Bekliyorz ama günler geçmiyo kuzum bilirsin daha 5 gün var14 olmasınabekleyelim bakalim hic umudum yok ama
Günaydın kızlar :) bugün 12. gün gece devamı gelmedi ama belim çok ağrıyor inşallah dediğin gibi akıntıdırDur bakalim belki akintidir canim kacinci gunundu senin dur korkma hemen
Benim de bugun 16. Gün belim agriyor ve sabah biraz sari akıntı geldi.. Sanirim adet olacagimGünaydın kızlar :) bugün 12. gün gece devamı gelmedi ama belim çok ağrıyor inşallah dediğin gibi akıntıdır
Ben de ayni durumdayim canim 16. Gunumdeyim. Eger gebelik yoksa 10 gunden sonra adet olmak daha iyi ben hala bekliyorum ve olmayacakmis gibi hissediyorum. Eğer gebelik yoksa da bu kadar uzun umutla beklemek ve olumsuz sonuclanmasi beni üzecekKizlar acayip bel agrim var bende hastalancam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?