Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gunaydn kzlar. Hadi bakalm beklmeye devam o zaman hep beraber :) eger hamile olursak dogumlarmzda ayni zmana denk gelck insllah bu seferde o gunlermzi sayarz :) evet canim olumsuz sonuclanrsada rabbim bizim icin hayrli klmamstr cokta uzlmemek lazm

Aynen canim.insallah rabbim nasip eder.kizlar olumsuz olursa nasıl tepki vereceğimi biliyorum da olumlu olursa nasıl bir sevinme sekli olur onu kestiremiyorum:) uzuuuun zamandır negatif gördüğüm icin:)oturup yine ağlarım herhalde:).insallah dualarımız kabul olur.ben de cok istiyorum bebeğimin kiyafeti,mamasını,bezini konuşmayı...rabbim isteyen herkese geciktirmeden nasip etsin.en büyük duam herkes icin.Hamile kalsam bile, bütün zamanı mi diger isteyenler icin dua ederek geçireceğim.

canim ben ilk asilamamda dr. Kan testini asilamdan 15.gnu istemisti ben gidp 13. Gunde kan testi yaptrdm ve olumsuzu grnce yklmstim. Ve keske dr.u dinlesydim tamda 15.gunde hastalanmstm. O yuzden erken yapma kan testinde bile 15 gun idrarda dha gec ckyo

Günaydın cici annelerr:))) bugun 15. Gün nihayet süreci tamamladim. Ama icimde bir sabır var belki de negatifi gormemek icin heralde bir hafta daha bekleyebilirim:))) benim adet öncesi belim agrimazdi hiç dün gece resmen uyuyamadim agridan. Hep adet olacagim gibi hissediyorum ama olmuyorum cok şükür.. Bugub de olacakmisim gibi geliyor insallah olmazsam yarin eşim evdeyken test yapalim diyo.. Hayirlisi dua ediyorummmm olmamak icinnnnn

Gunaydnn canimm :) biraz dha dayan istersen yarin idrar testinde ckmayablir canim insllah adet olmazsn rabbm sna bi evlat verr insllah yuzun guler
Amin canım hepimizin yüzü güler insallah :))) bugünü bi atlatsam rahat bir nefes alacagim da sanki atlatamayacakmisim gibi geliyor.. Çok ağrım oluyor sabah bir damla kadar akıntı geldi korktum insallah adet habercisi degildir

insllah canim:) olumsuz dusunme elbette sonucu gorceksin ama belirtilerden anlayamayz ben cok duydum hamile arkadaslarmdan adet olcak gbi agri cekip hamile kalan. O yuzdn skma canni

insllah canim:) olumsuz dusunme elbette sonucu gorceksin ama belirtilerden anlayamayz ben cok duydum hamile arkadaslarmdan adet olcak gbi agri cekip hamile kalan. O yuzdn skma canni
Aynen canim daha once iki kere hamile kaldim birinde üstüne gördüğüm icin anlamadim zaten düşük oldu ikincisinde de cok sgrim olduğu için hamile olacagima ihtimal vermedim bir hafta sonra etraftakilerin israri üzerine test yaptim pozitif görünce şok oldum.. Tabi sonra o bebisim de iki aylıkken düştü.. Insallah bu sefer ilk asilamada zor ihtimal de olsa tutar üçüncü kez ama saglikli bir gebelik yaşarım... Hepimiz adina dua ediyorum salavat getiriyorum gece gündüz devamli

rabbim insllah saglikli hamilelik ve evlat nasip etsn. Bak sen en azndn gormssn hamilelk agrsni bilirsn. Dualarn kabul olsun insllah allahsnden razi olsun

gunaydn kzlar. Hadi bakalm beklmeye devam o zaman hep beraber :) eger hamile olursak dogumlarmzda ayni zmana denk gelck insllah bu seferde o gunlermzi sayarz :) evet canim olumsuz sonuclanrsada rabbim bizim icin hayrli klmamstr cokta uzlmemek lazm
kızlar benimde bekleme tarihim 2 mart inşallah güzel sonuçlar alırız :)

günyadın canım inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz güzel haberler hepimize moral oluyor

erken gebelik testi vardi elimde yaptim negatif :) varsa ne zaman çıkar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…