- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
gunaydn kzlar. Hadi bakalm beklmeye devam o zaman hep beraber :) eger hamile olursak dogumlarmzda ayni zmana denk gelck insllah bu seferde o gunlermzi sayarz :) evet canim olumsuz sonuclanrsada rabbim bizim icin hayrli klmamstr cokta uzlmemek lazm
canim ben ilk asilamamda dr. Kan testini asilamdan 15.gnu istemisti ben gidp 13. Gunde kan testi yaptrdm ve olumsuzu grnce yklmstim. Ve keske dr.u dinlesydim tamda 15.gunde hastalanmstm. O yuzden erken yapma kan testinde bile 15 gun idrarda dha gec ckyobugün 10.gün ovitrellenin etkisi 9 gün sürdü bu arada özellikle hergün test yaptım çok korkuyorum negatif gormekten yapamam zaten test filan kaçıncı günde adet olunuyor bana perşembe günü olmazsan test yapabilirsin dediler
Amin canım hepimizin yüzü güler insallah :))) bugünü bi atlatsam rahat bir nefes alacagim da sanki atlatamayacakmisim gibi geliyor.. Çok ağrım oluyor sabah bir damla kadar akıntı geldi korktum insallah adet habercisi degildirGunaydnn canimm :) biraz dha dayan istersen yarin idrar testinde ckmayablir canim insllah adet olmazsn rabbm sna bi evlat verr insllah yuzun guler
insllah canim:) olumsuz dusunme elbette sonucu gorceksin ama belirtilerden anlayamayz ben cok duydum hamile arkadaslarmdan adet olcak gbi agri cekip hamile kalan. O yuzdn skma canniAmin canım hepimizin yüzü güler insallah :))) bugünü bi atlatsam rahat bir nefes alacagim da sanki atlatamayacakmisim gibi geliyor.. Çok ağrım oluyor sabah bir damla kadar akıntı geldi korktum insallah adet habercisi degildir
Aynen canim daha once iki kere hamile kaldim birinde üstüne gördüğüm icin anlamadim zaten düşük oldu ikincisinde de cok sgrim olduğu için hamile olacagima ihtimal vermedim bir hafta sonra etraftakilerin israri üzerine test yaptim pozitif görünce şok oldum.. Tabi sonra o bebisim de iki aylıkken düştü.. Insallah bu sefer ilk asilamada zor ihtimal de olsa tutar üçüncü kez ama saglikli bir gebelik yaşarım... Hepimiz adina dua ediyorum salavat getiriyorum gece gündüz devamliinsllah canim:) olumsuz dusunme elbette sonucu gorceksin ama belirtilerden anlayamayz ben cok duydum hamile arkadaslarmdan adet olcak gbi agri cekip hamile kalan. O yuzdn skma canni
rabbim insllah saglikli hamilelik ve evlat nasip etsn. Bak sen en azndn gormssn hamilelk agrsni bilirsn. Dualarn kabul olsun insllah allahsnden razi olsunAynen canim daha once iki kere hamile kaldim birinde üstüne gördüğüm icin anlamadim zaten düşük oldu ikincisinde de cok sgrim olduğu için hamile olacagima ihtimal vermedim bir hafta sonra etraftakilerin israri üzerine test yaptim pozitif görünce şok oldum.. Tabi sonra o bebisim de iki aylıkken düştü.. Insallah bu sefer ilk asilamada zor ihtimal de olsa tutar üçüncü kez ama saglikli bir gebelik yaşarım... Hepimiz adina dua ediyorum salavat getiriyorum gece gündüz devamli
Adet agriisndan hicbir farki yok o yuzden anlayamiyorum adet mi gebelik mi canim..rabbim insllah saglikli hamilelik ve evlat nasip etsn. Bak sen en azndn gormssn hamilelk agrsni bilirsn. Dualarn kabul olsun insllah allahsnden razi olsun
dogrudur canim o yuzdn braz dha sabr bekleyip grucez bu arada folic kullanymsnAdet agriisndan hicbir farki yok o yuzden anlayamiyorum adet mi gebelik mi canim..
Kullaniyorum canim folbiol kullaniyorum progestan ve rahim icin bir ilac daha kullaniyorum arada asprin iciyorum kanin temiz olmasi icin zarari yok faydasi var dedi doktorumdogrudur canim o yuzdn braz dha sabr bekleyip grucez bu arada folic kullanymsn
kızlar benimde bekleme tarihim 2 mart inşallah güzel sonuçlar alırız :)gunaydn kzlar. Hadi bakalm beklmeye devam o zaman hep beraber :) eger hamile olursak dogumlarmzda ayni zmana denk gelck insllah bu seferde o gunlermzi sayarz :) evet canim olumsuz sonuclanrsada rabbim bizim icin hayrli klmamstr cokta uzlmemek lazm
o zaman iyi canm folic asit cok onemli bende inofolic kullanyrm bde progestanKullaniyorum canim folbiol kullaniyorum progestan ve rahim icin bir ilac daha kullaniyorum arada asprin iciyorum kanin temiz olmasi icin zarari yok faydasi var dedi doktorum
günyadın canım inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz güzel haberler hepimize moral oluyorGünaydın cici annelerr:))) bugun 15. Gün nihayet süreci tamamladim. Ama icimde bir sabır var belki de negatifi gormemek icin heralde bir hafta daha bekleyebilirim:))) benim adet öncesi belim agrimazdi hiç dün gece resmen uyuyamadim agridan. Hep adet olacagim gibi hissediyorum ama olmuyorum cok şükür.. Bugub de olacakmisim gibi geliyor insallah olmazsam yarin eşim evdeyken test yapalim diyo.. Hayirlisi dua ediyorummmm olmamak icinnnnn
erken gebelik testi vardi elimde yaptim negatif :) varsa ne zaman çıkar yacanim ben ilk asilamamda dr. Kan testini asilamdan 15.gnu istemisti ben gidp 13. Gunde kan testi yaptrdm ve olumsuzu grnce yklmstim. Ve keske dr.u dinlesydim tamda 15.gunde hastalanmstm. O yuzden erken yapma kan testinde bile 15 gun idrarda dha gec ckyo
hadi bkalm canim sennde hayirlsi olsun :)kızlar benimde bekleme tarihim 2 mart inşallah güzel sonuçlar alırız :)
bak dayanamams yapms gne :) 15.gunden bkac gun sonra ckar 18 19 olablrerken gebelik testi vardi elimde yaptim negatif :) varsa ne zaman çıkar ya
yapma ya ama yaziyor ki internette dollenmeden 7 gun sonra rahme ulaşır yerleşir 10 oldu ama :)bak dayanamams yapms gne :) 15.gunden bkac gun sonra ckar 18 19 olablr
Aynen canim en azindan şu grupta birkac kişi hamile kalabilsin de hepimize moral olsun inşallahgünyadın canım inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz güzel haberler hepimize moral oluyor
Aynen canim en azindan şu grupta birkac kişi hamile kalabilsin de hepimize moral olsun inşallahgünyadın canım inşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz güzel haberler hepimize moral oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?