Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de ayni durumdayim canim 16. Gunumdeyim. Eger gebelik yoksa 10 gunden sonra adet olmak daha iyi ben hala bekliyorum ve olmayacakmis gibi hissediyorum. Eğer gebelik yoksa da bu kadar uzun umutla beklemek ve olumsuz sonuclanmasi beni üzecek
aynen canm insllah bu kadar beklemek gebelikle sonuclanir cunku insan her gecen gun dhada umutlanyo. Bende hem bel agrisi hemde beyaz sut gibi braz akntim var. Bi arkadasla tlfnda konstum hamile 6 haftalk bende dyo belim cok agridi adet olcam zannettm ama sonra bi ogrendim hamileymsm. Normaldde adet zamanim belim agrr sdce dedi hamile kalncada oyle oldu.

Ben senden cok umutluydum canim ya hayirlisi olsun arkadasım.kismetimiz de yokmuş.
Hayırlısı olsun benim bir tek 1600 tl verdim ona aciyorum şimdi biraz ara vermek istiyorum düşünmek isteniyorum en az bir iki ay çok ilaç kullandim bos yere bunlar hepsi kimyasal önce şu ilaclari atayim vucudumdan

Hayırlısı olsun benim bir tek 1600 tl verdim ona aciyorum şimdi biraz ara vermek istiyorum düşünmek isteniyorum en az bir iki ay çok ilaç kullandim bos yere bunlar hepsi kimyasal önce şu ilaclari atayim vucudumdan
Canım bende kötü durumdayım 1500 tlde ben verdim 11. gun ama yok biliyorum adet olurum 3 4 güne benimde kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum

Hem maddi hem manevi gerçekten yıpratıcı bir süreç.Allah buyuk bizleri de daha fazla aratmadan annelik mertebesine ulaştırır insallah.ben inanıyorum bir gün hepimiz anne olacağız ama zamanını bekliyoruz.bazen benimde içime umutsuz kaplıyor hic anne olamayacam mi ben diye düşünürken içimden bir ses beliriveriyor sende anne olacaksın isteyen herkes anne olacak yeter ki iste diyor.vazgecmiycem hic bi zaman.Asilamdan sonra 4 kere farklı farklı rüyalar gördüm.hepsi hayırlı yorumlanıyordu.cok umut etmiştim olmadı ama demekki cok uzak da degil kavuşacağım günler...hepimizi icin dua ediyorum Allah yar yardımcımız olsun...

Bennde inaniyorum canim.. Esimde sperm yikanirken spemrmlerindw sorun oldugu ortaya cikmisti. Simdi ben biraz ara verip onun tedavi olmasini bekleyecegim. Bende bir sorun yok iki kere hamile kalabildim ama spermlerde sorun oldugu ocin hamile kalsam da mecburi düşük oluyormuş. Hayirlisi olsun kuzum ne yapalim isyan edecek halimiz yok

Tahlil yaptirdim kizlar sonuc negatif
Adet olmayınca kesin hamilesin demiştim hayırlısı böyleymiş demekki... dün gece bende çok ağladım ama yapacak birşey yok bizimde sınavımız böyle demekki... Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah

Tahlil yaptirdim kizlar sonuc negatif
Geçmiş olsun canm.ben de umutla bekliyordum sizleri.okuyordum yazdıklarınızı hani sözün bittigi yer derler ya ondan yazmak içimden gelmedi.kaçtane bayanız bitanemiz güzel haber duyamadık.tabi haktan hayırlısı artık.kısmet değilmiş bizlere bu ay.ama ben gerçekten maddiyi de geçtim şimdi biri karşımıza çıksa 30 bin ver kesin olacak yüzde yüz olacak dese şu yok halimizle bulurduk o parayı.mevzu inanki maddi degil.artık manevi olarak çöküyoruz.aylarca iğnesiydi ilacıydı spermiydi...en çok koyanı da umudumuzun boşa çıkması.sıkma canını bende bıraktım artık tedaviyi rabbim nezaman layık görürse artık bize OZamanı bekliycez.

Sperm mevzusunda benim eşiminki de pek aman aman degil aslında bunu doktora söyledigimde zaten olacağı olsa tek bir tane düşün biz milyonlardan bahsediyoruz ama o tek bir taneden bahşsediyor.olacagı olsa bir taneyle bile olur demişti bana.hani onun demek istediği erkekten çok kadın önemliymiş.ee bendede hiç bir sorun yok 2 kere rahim filmimi çektiler Yok yok yok.anlıycagn rabbimin gönlü olsun ol deyi versin bize.sıkma canını da Allah büyük.inşallah bizde birgün anne olucaz.

Kizlar merhaba bende bu ay asilama yaptiracagim. İğne kullaniyorum şuan gonal f 150 ml günlük. 8gun kullanacağım. Siz ne kadar kullandinjz iğne? Bide bende Pko var 21 yasindayim 4senelik evliyim 2yildir bebek istiyorum.

Birdilimkek canım ya çok üZüldüm inan diyecek birşey bulamıyorum sabredicez dua edicez başka yapacak biseyimiz yok yıpratma kendini lütfen elbet bir gün Allah nasip edecek hayırlısı böyleymiş demek ki

Kizlar merhaba bende bu ay asilama yaptiracagim. İğne kullaniyorum şuan gonal f 150 ml günlük. 8gun kullanacağım. Siz ne kadar kullandinjz iğne? Bide bende Pko var 21 yasindayim 4senelik evliyim 2yildir bebek istiyorum.
Merhaba canım bende yeni başladım aşılama tedavisine bugün 7. Günüm puregon iğne yapıyorum bende 50 ml günlük yarın yine kontrolüm var bir tane yumurta oluşmuş cuma günü gittiğimde 10 mm demişti doktor hayırlısı olsun hakkımızda istenilen büyüklüğe ne zaman gelirse o zamana kadar ignelere devam sanırım dozların da ayarlama yapıyor doktor duruma göre

Yok canim biz pek uzulmedik gayet normaliz yani.. Yarin eşim urologa gidecek bakalim de olacak vitamin ile duzeltilebilecek basit bisey demisti benim doktorum

Sagol kuzum yok pek uzulmedik hastanede sonucu öğrendik disari cikinca normal hayatimiza döndük sorun yok birkac ay ara vermeyi düşünüyorum cunku ilaclarin etkisi gecsin heo kimyasal bunlar. O arada esimdeki sperm kalitesini arttirir sonrasi da Allah a kalmis artik :)

Aynen canim sagligimiz olsun... Buna da şükür cekilmez bir hastaligimiz yok yaaa... Ben mutlaka bir gun olacagina inaniyorum o yuzden icim cok rahat

Ben de olabilecegime yavas yavas inaniyordum canim 16. Gun bitti hala da adet olmadim. Ama ilaclar yuzunden de olabilir artik ilac icmeyecegim adetim gelir heralde yakında

Kızlar bu arada ben evde test yaptim sabah cok silik çizgi cikti ama kanda negatif cikti idrar tahliline de guvenmeyin kan verin muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…