- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
canim benim tamam ama hamilelik hormonu once kana karsr idrara dha gec gecer o yuzden ilk kan testinde ckyo. Idrar testinde gec ckyoyapma ya ama yaziyor ki internette dollenmeden 7 gun sonra rahme ulaşır yerleşir 10 oldu ama :)
evet canim ya dha yazan olmadi olsa dhada umutlancamAynen canim en azindan şu grupta birkac kişi hamile kalabilsin de hepimize moral olsun inşallah
Günaydın cici annelerr:))) bugun 15. Gün nihayet süreci tamamladim. Ama icimde bir sabır var belki de negatifi gormemek icin heralde bir hafta daha bekleyebilirim:))) benim adet öncesi belim agrimazdi hiç dün gece resmen uyuyamadim agridan. Hep adet olacagim gibi hissediyorum ama olmuyorum cok şükür.. Bugub de olacakmisim gibi geliyor insallah olmazsam yarin eşim evdeyken test yapalim diyo.. Hayirlisi dua ediyorummmm olmamak icinnnnn
Günaydın güzel anneler..Mutlu hafta sonlarınız olsun inşallah
İnşallah tutar canimm:)) en gec ayin 28 gibi adet günüm.. Ama eger gebelik yoksa daha erken de olabilirim catlatma ignesinin etkisiyle.. Ben her sonuca hazirliyorum kendimi canim hayirlisiyla hamilelik olursa surpriz olsun olmazsa da saglik olsun diyecegimHadi insallah canim :)) regl gününe kac gün var peki canim?carsambaya kadar olmazsam kan vereyim diyorum.son iki gecedir yatakta kıvranıyorum sancıdan.guzel olacak insallah hissediyorum.Bugun pek bi umutlu uyandımgerçi anım anımı tutmuyor valla tutsun tum herseyi aşama aşama yazacağım bilgi olsun diye.
İnşallah tutar canimm:)) en gec ayin 28 gibi adet günüm.. Ama eger gebelik yoksa daha erken de olabilirim catlatma ignesinin etkisiyle.. Ben her sonuca hazirliyorum kendimi canim hayirlisiyla hamilelik olursa surpriz olsun olmazsa da saglik olsun diyecegim
Canım üzülme benimde olmadı %90 3 4 gün içinde adet olurum kaçıncı asilamandi devam edecek misin benim ilkti ama ben bir daha yaptirmayi düşünmüyorumKızlar ben regl oldumhayirlisi böyleymiş.insallah biri yazar hamileyim diye...umut olur bizlere de
Hayirlisi olsun kuzum kacinci gunundu senin biraz erken mi oldunKızlar ben regl oldumhayirlisi böyleymiş.insallah biri yazar hamileyim diye...umut olur bizlere de
Canım üzülme benimde olmadı %90 3 4 gün içinde adet olurum kaçıncı asilamandi devam edecek misin benim ilkti ama ben bir daha yaptirmayi düşünmüyorum
Hayirlisi olsun kuzum kacinci gunundu senin biraz erken mi oldun
Anladim canim illaki uzulursun ama cok da uzme kendini Rabbim in bildigi hayir vardir biz bilemeyiz.. Benim de 15. Günüm bitmek uzere ama belimde agri var karnım da ağrıyor her an olabilirim. Biz eşimle söz verdik gebelik olmazsa üzülmek yok yola devam.. İlla ki Rabbim merhamet edecek bize de ..Yok canım yarın regl günümdü.1-2 gun şaşmalar olabiliyor böyle.hayirlisi...
beni bu süreç cok yipratiyor 1 tane kizim var 1 sene öncede 3 tane kimyasal gebelik geçirdim 11 aydir hic gebelik oluşmadı pcos varmıs kendi kendine yumurtala olmuyor doktor 1 ay klomen catlatma ignesi denedi olmayinca hemen asilamaya gecelim dedi bilmiyorum ama olmayacak gibi geliyor olmazsa bir daha yaptiramam herseyini ben karşılıyorum ağır geliyorİlk aşilamamdi canim.Doktora gidince ne diyecek bilmiyorum ama tekrar deniycem mecburen.yaşim ilerliyor.Biseyler yapmak zorundayımsen neden olmadı diye düşünüyorsun dur hele bi.sonucunu beklemeden yelkenleri indirme arkadasim.
Anladim canim illaki uzulursun ama cok da uzme kendini Rabbim in bildigi hayir vardir biz bilemeyiz.. Benim de 15. Günüm bitmek uzere ama belimde agri var karnım da ağrıyor her an olabilirim. Biz eşimle söz verdik gebelik olmazsa üzülmek yok yola devam.. İlla ki Rabbim merhamet edecek bize de ..
beni bu süreç cok yipratiyor 1 tane kizim var 1 sene öncede 3 tane kimyasal gebelik geçirdim 11 aydir hic gebelik oluşmadı pcos varmıs kendi kendine yumurtala olmuyor doktor 1 ay klomen catlatma ignesi denedi olmayinca hemen asilamaya gecelim dedi bilmiyorum ama olmayacak gibi geliyor olmazsa bir daha yaptiramam herseyini ben karşılıyorum ağır geliyor
Canım bende dayanamadım bi dha yaptım 9. Gün tek çizgiyapma ya ama yaziyor ki internette dollenmeden 7 gun sonra rahme ulaşır yerleşir 10 oldu ama :)
Amin canim amin.. Evet ilk aşılamam. Hayırlısı olsun adet olmazsam verecegim insallah tahlil dua ediyorum bol bol.. Ama cok da umitli degilim Rabbim e bıraktım işimiİnsallah bize guzel haberleri verirsin.pazartesi direk kan ver bence idrar testinde çıkmayabilir bostan yere bozma moralini.ilk asilaman miydi canim hatırlayamadım.bende biraz üzüldüm ağladım sızladım ama simdi iyiyim ne yapim.bundan sonra rabbim yardımcımiz olsun.
Tutma ihtimali yuzde 15 - 20 arasi canim.. Bu da her seyin mukemmel oldugu en iyi ihtimal.. Üç aşılama hakki olunca denemeye deger zaten aşılama da tutuyorsa direkt tupbebek tedavisine baslaniliyor canim... Ilk denemede tutuanlar da var ucuncude tutanlar da var. Gerekliyse mutlaka aşılama yaptir ama cok da ümitle beklemeYa kızlar kimsenin aşılaması tutmadı mı daha benimde daha aşılama olmadan ümitlerim tükeniyor şans çok mu az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?