- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
insallah canim umutluydum bu aydan ama simdi zaman yaklastkca umutsuzluga kapldm belimde agryo adet olcak gibiyim hayrlsi neyse o olsun dusunmktn cok yoruldummmİnşallah canm inşallah hamileliktir de bizde seviniriz bari.bu ay inşallah güzel haber sende verirsin canm.dört gözle bekliyoruz bizde.
Canm bence de yerleşme kanaması olabilir.sen tedbirli ol ve sürekli ayağının altına yastık koy yat.çünki anlattığın bildigin yerleşme kanaması.
Off cok heycanlym ya suan hamilemym adet mi olcam belli ama ben bilmiyorum acaba bikac gun icinde mutluluk mu yasycam uzuntumu. Etrafmdan hep hamilelik haberleri duyuyorum bizlerinde olsun ya nolur rabbim
Amin canim insallah.. Ben bir iki ay doktora gitmemeyi düşünüyorum. Eşime de yarin icin iyi bir ürologdan randevu aldik hele onun sonuçları ciksin da ona gore çizeriz yolumuzu canim.. Cok da ortalığa düşmemek lazim canim bazen hic beklemedigin anda daha güzel oluyorCanm valla ben sabah uyanır uyanmaz sana baktım.inşallah bebiş vardır yaa.saklamıştır kendini.ya eşine şunu söyle canm sebepsiz yere çocuk olmadığı için bana baktılar de sıra sana geldi ya ondan öyle diolardır.çünkü gerçekten öyle.bana da aynısını dediler.düne kadar sorun yoktu şimdide eşine bakalım diolar.ona tedavi uygulayalım diolar.hani onun kafasının rahat olması bizden daha çok önemli.inşallah hiç birşeye gerek kalmazda hamile olursun.
Canm bana 20 tane yumurtalıkla yaptı aşılamayı tutmadı.oda biz yine de kabul ettik sonrasını olmadı.3 tane gayet normal.keşke yapsaymış yani.Benim aşılamam iptal oldu kızlar ya bugün kontrol vardı 3 tane daha yumurta gelişmiş 1 tanede önceden oluşmuştu 4 tane oluyor çoğul gebelik olabilir diye iptal edildi moralim bozuldu benimde şimdi ilaç verdi adet olmam için
Canm yarın bidaha ver tahlilini.regl günün nezaman?Kızlar asilamamin 17. Günü bitiyor hala adet olmadim ben.. Bu işten hic bir sey anlamadim..
Sizin aşılama kaç spermle yapıldı canm ya?bizimki 76 milyondan 24 milyon çıktıAmin canim insallah.. Ben bir iki ay doktora gitmemeyi düşünüyorum. Eşime de yarin icin iyi bir ürologdan randevu aldik hele onun sonuçları ciksin da ona gore çizeriz yolumuzu canim.. Cok da ortalığa düşmemek lazim canim bazen hic beklemedigin anda daha güzel oluyor
78 milyondan 52 milyona yakin cikmisti canimSizin aşılama kaç spermle yapıldı canm ya?bizimki 76 milyondan 24 milyon çıktı
Eger yoksa insallah bugün olurum canim as akintim falan oldu dur bakalim devami gelir miCanm yarın bidaha ver tahlilini.regl günün nezaman?
Benim hiç akıntım olmadı herhalde olması iyi gülüm ya.ben aşılamamın 10. Günü kanamam geldi düşün.Eger yoksa insallah bugün olurum canim as akintim falan oldu dur bakalim devami gelir mi
Nasıl yani 20 tane yumurta mı gelişti ve ona rağmen aşılama yapıldı öyle miCanm bana 20 tane yumurtalıkla yaptı aşılamayı tutmadı.oda biz yine de kabul ettik sonrasını olmadı.3 tane gayet normal.keşke yapsaymış yani.
Igne mi kullandin yumurta gelistirmek icin eger yumurtaliklarin saglikli ve nirmal calisiyorsa igne kesinlikle vermemesi gerekirdi. Ben klomen kullanarak bile her sy iki yumurtam oldu igne kullansam benim de 29 olurdu heralde. Onumuzdeki ay klomen versin doktoruna söyle o igneler yumurtaliklarini cok yirar mahvederNasıl yani 20 tane yumurta mı gelişti ve ona rağmen aşılama yapıldı öyle midoktorum kan tahlili istedi E2 600 çıktı 4 tane yumurtamda çatlayacak kıvamda olgunlasmisti anne için de bebekler için de 4u birden tutarsa sağlık açısından sıkıntı olur dedi iptal edelim daha iyi dedi kısmet herşey ya bunda da bir hayır vardır elbet simdi adet olmak için ilaç kullanıyorum inşallah sizlerden güzel haberler gelir kızlar dualarım sizinle
Iğne başladı bende hap hiç kullanmadım çikolata kistim var sağ yumurtaligimda sınır sayılacak boyutta klomen buyutebilir kisti diye düşünmedi vermeyi normal ilaçsız da çabuk büyüyüp çatlıyor yumurtamCanim sen
Igne mi kullandin yumurta gelistirmek icin eger yumurtaliklarin saglikli ve nirmal calisiyorsa igne kesinlikle vermemesi gerekirdi. Ben klomen kullanarak bile her sy iki yumurtam oldu igne kullansam benim de 29 olurdu heralde. Onumuzdeki ay klomen versin doktoruna söyle o igneler yumurtaliklarini cok yirar mahveder
Evet canm benim değerlerde baya yüksekti zaten.dostenex verdi igne verdi göbekten yine düşün.okadar şeyi göze aldık ve doktorum da çoğul gebelik olduğu takdirde hastaneye yatış vermek zorundayım,bazılarını elimle sonlandırmak zorunda kalabilirim demişti hatta okadar ümitlendikki doktor %90 olur dedi düşün herşeye razı olduk.ama maalesef ki olmadı...ondan dedim zaten tutması zor oluo.Nasıl yani 20 tane yumurta mı gelişti ve ona rağmen aşılama yapıldı öyle midoktorum kan tahlili istedi E2 600 çıktı 4 tane yumurtamda çatlayacak kıvamda olgunlasmisti anne için de bebekler için de 4u birden tutarsa sağlık açısından sıkıntı olur dedi iptal edelim daha iyi dedi kısmet herşey ya bunda da bir hayır vardır elbet simdi adet olmak için ilaç kullanıyorum inşallah sizlerden güzel haberler gelir kızlar dualarım sizinle
Canm klomen de kullandm 5 yumurtalık oluştu.ama klomen kis yapıyor sonradan.ondan korunmak içinde gonal f ile yola devam ettik.ama olmayınca olmuyor işte.rabbim nezaman nasip ederse artık.bizimki sadece bir vesile.inşallah tez zamanda herkez bebişlerine kavuşur.Canim sen
Igne mi kullandin yumurta gelistirmek icin eger yumurtaliklarin saglikli ve nirmal calisiyorsa igne kesinlikle vermemesi gerekirdi. Ben klomen kullanarak bile her sy iki yumurtam oldu igne kullansam benim de 29 olurdu heralde. Onumuzdeki ay klomen versin doktoruna söyle o igneler yumurtaliklarini cok yirar mahveder
Günaydın hakkınızda hayırlısı idrar testlerinde cıkmıyo neyazıkki benim ole oldu tabi kan verene kadar anlayamadım adet olucam sandım bel ağrısı kasık ağrısı yerimde oturamıyor üşüyordum önce verdikleri jel etkısı dedim 16.kan testi pozitif dedi adet değilmiş gelen kahvelerde yerleşmeymiş sanırımGünaydın kızlar...Bugün 14.gün sabah test yaptım malesef negatif çıktı...Ara ara kahverengi akıntı gelmeye devam ediyor ama adet olmadım hala....Bakalım nezaman adet olucam...
İnşallah benimde öyledir...Umudumu iyice yitirmiş durumdaydım birazda olsa umut oldunuz banaGünaydın hakkınızda hayırlısı idrar testlerinde cıkmıyo neyazıkki benim ole oldu tabi kan verene kadar anlayamadım adet olucam sandım bel ağrısı kasık ağrısı yerimde oturamıyor üşüyordum önce verdikleri jel etkısı dedim 16.kan testi pozitif dedi adet değilmiş gelen kahvelerde yerleşmeymiş sanırım
Umudunuzu yitirmeyin olacak gibi dikkat edin gerçi benimde tam belli değil beklemedeyim kan değerlerim değerlendiriliyor henüz kalp atışını duymadım çok bekledik buyıl isteyen herkes anne olsun insallahhİnşallah benimde öyledir...Umudumu iyice yitirmiş durumdaydım birazda olsa umut oldunuz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?