Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi ya gecmis olsun canim hayirlisi neyse o olsun baska dycek bsey bulamyrm. Ben dun 14.gunde test yaptim negatifti artk umidim kalmadi beklyrm hastalnmyi. Sn ne zman test yaptinve simdi hastalandnmi
16. Gün cok silik ikinci cizgi cikmisti canim 17 günün aksaminda adetim basladi. Su an adetliyim ben biraz dinlenmek istiyorum ama eşim sorunun kendisinden kaynaklandigini öğrenince cok üzüldü ve beklemeyelim hemen tüp bebek yapilsin benim yüzümden düşük oluyor diyor. Bakalim ne yapacagiz canim esimin tahlilleri bir bitsin de önce

anladim canim insallah tez zamanda hayrli sonuclad alrsiniz. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Belki yerlesme kanamasidr canim
kan geldi akşama doğru yine simdide kahverengi geldi bende pcos var cok uyariliyor yumurtam çatlatma ignesinden sonrada olan catlamiyor kist oluyor doktora gitmem gerekiyor gerçekten çok sıkıldım bu durumdan

hadi ya gecmis olsun canim hayirlisi neyse o olsun baska dycek bsey bulamyrm. Ben dun 14.gunde test yaptim negatifti artk umidim kalmadi beklyrm hastalnmyi. Sn ne zman test yaptinve simdi hastalandnmi
Canım negatif görüp sonra kan testinde pozitif olanda oluyormuş.Bi dene istersen kan tahlilini...Benim bugün 14. günüm , eşim test almış evde duruyor ama bende yapacak cesaret yok Yani akıl verdiğime bakma :)

tatlım eşinde ne sorun varmış ki bebek tutunmuyo belki bizde de vardır. bende dünden beri et parçaları ve taze kan görüyorum bana özelden atar mısın resmini mahsuru yoksa

Merhabalar kızlar... Bende 16 Şubatta 3. aşılamamı yaptırdım beklemedeyim...Bu zor süreçte Allah yardımcımız olsun..

Kızlar bende 23 ünde ilk asilamami oldum Rabbim inşallah hepimize tez vakitte anne olmayı nasip eder

Hayırlı olsun aşılamalarınız Rabbim güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah...Sonuçlardan bizide haberden edin lütfen

Hayırlısı olsun canım en azından sorunu öğrendiniz...Tüp bebekte tutma olasılığı daha fazla Tüp bebekte güzel sonuç alırsınız inşallah..

en iyisi bkac gun bekleyim canm tabi eger bu arada hastalanmazsam hayrlisi bkalm

V Vatanimsensin Canım sen ne yaptın varmı bir gelişme...
Bende bugün gittim dr ile konuştum...Bu ay doğum kontrol hapı kullan rahim dinlensin kendini toparlasın dedi...Bi dahaki ay yeniden deniycez aşılama...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah :)

Hayırlı olsun aşılamalarınız Rabbim güzel sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah...Sonuçlardan bizide haberden edin lütfen
Ayy canım teşekkür ederim amin inşallah ... Senin kaçıncı aşılamandı?

1. aşılamamdı tutmadı malesef bu ay ara verip gelecek ay yeniden yapılacak aşılama
Canım yaa inşaallah hayırlısıyla anne oluruz Benimde 3. aşılamam, kendimi çok yorgun hissediyorum maddi manevi yıpratıcı süreçler yaşıyoruz..

tatlım eşinde ne sorun varmış ki bebek tutunmuyo belki bizde de vardır. bende dünden beri et parçaları ve taze kan görüyorum bana özelden atar mısın resmini mahsuru yoksa
Kuzum sildim fotografi ama şöyle anlatayim basparmagin bogumundan yukarisi kadar içi torbacik gibi etrafinda kanli damarlar bulunan ici bulanik bir sıvı dolu gibi bir parcaydi

İnşallah canim bende sorun olmadigi icin tutma olasiligi co yuksek çok şükür.. Bakalim eşim kısa zamanda tedavi olabilirse bekleyecegiz yoksa hastaneyi bile ayarladik hemen tup bebege baslayacagiz.. Hayirlisi olsun artik

Canım negatif görüp sonra kan testinde pozitif olanda oluyormuş.Bi dene istersen kan tahlilini...Benim bugün 14. günüm , eşim test almış evde duruyor ama bende yapacak cesaret yok Yani akıl verdiğime bakma :)
testlere karsi fobim olustu bugun 16. Gunum bakalim braz dha beklycm. Bende almstm 14. Gunumde adet gecikince yaparm dedim eve geldigim gbi yaptim :)

hadi bakalim hayirlsi hakknzda canim en azindan bu ay kafan rahat olur. Benim 16. Gun dha hastalanmadim bakalim test yapmak bile istemiyorum korkuyorum tvalte gtmye ble korkuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…