Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar aşılamam tutmayinca bu sabah eşimle doktora gittik malesef eşimde sorun varmış ve bu şartlarda normal yolla gebelik olamayacak. Doktor film istedi film sonuclarina göre gerekirse aşılama ile zaman kaybetmeyin tüp bebek tedavisine başlayın dedi. Eşim şok oldu gözleri kan doldu üzüntüden.. Cok üzüldüm eşimin üzülmesine. Güçlü durdum güldüm tamam zaten iki aşılama fiyatina tüp bebek olur çok şükür bunu karsilayacak maddi manevi durumumuz var üzülmeye gerek yok dedim. Beklemek yıpratıyor insanı. Ama ne dersem diyeyim eşimin yüzü gülmüyor bakalim filmlerinde sonuc ne çıkacak ona göre yolumuzu cizecegiz artık. Ben tekrar aşılama yaptirmayacagim

Canm yaa olsun bak sebebini bulmuşsunuz.ya şimdi benimde kafama takıldı.benimde 2 düşügüm oldu.8 haftalık 9 haftalık.hani acaba kaç spermle yaptınız.bu nasıl anlaşılıo.lütfen bana da bilgi verirmisin?

2 kere rahim filmi çekildi yumurtlamalarda sorun yok aşılamayı bile doktor ben çok istedim die yaptı.20 yumurtalık hepsi 18 17 20 mm idi ama tutmadı yinede bende artık eşimden şüpheleniyorum ama hiç bir doktor bişey demiyor.kötü degil diolar ama iyi de degil diolar.

Benim kadin doktorum sadece asilama yaptiginiz iyi olmus esinin spermlerinde sorun var deyip gecistirdim bu sabah ürologa gittik adam dedi hem şekil bozuk hem de hareketlilik cok az film cekilecek cumartesi sonuclarina gore tedaviyle olabilir en kötü ihtimal beklemek istemezseniz süreç uzarsa tüp bebek yaptirirsiniz arkadasima yönlendiririm sizi dedi canim. Eşim çok üzüldü hiç kendindw sorun olacagini tahmin etmezdi çünkü afedersin cok istekli ve her gün yapmak isteyen biridir.. Ama ışte onunla alakasi yokmuş. Sperm var ama işlevleri az.. Bakalim hayirlisi olsun ben de uzulmesini istemiyorum. Birinci cocugu beklemeyelim tüp bebek yapalim o arada sen de coktan iyilesmis olursun ikincisi dogal yoldan olur diyorum.. Bakalim nolacak canim.. Kesinlikle eşli muayene olmak gerekiyor ben bir dünya kimyasal ilaç kullandim saglikli rahmimi yumurtaliklarimi yordum boş yere

dogru diyosun canm.eşli şekilde muayene olmak gerekli.ana eşimin sperm tahlili yapıldı canm hiç bir doktor bişey demedi.ama bana göre de var bişeyler.bende bir ürologa gidicem eşimle.sizin sperm tahlil sonucu varmı peki yapılmışmıydı

Daha önce yapilmisti sonuclar normalin bile üstünde iyi demisti doktor bir sene gevti simdi sonuçlar böyle cikti canım

Kızlar benim adetim neden geciktigi anlaşıldı benden küçük bir parça düştü kimyasal gebelik olmuş demek ki.. Kan pıhtısı degil bas parmagin boğumundan yukarısı kadar su tulumu gibi bir kesecik düştü.. Daha once de iki kere düşük yaptigik icin taniyorum o görüntüyü.. Hayırlısı böyleymiş yine de üzülmedim.. Sadece sizinle paylasmak istedim

Günaydın kızlar...Bugün 14.gün sabah test yaptım malesef negatif çıktı...Ara ara kahverengi akıntı gelmeye devam ediyor ama adet olmadım hala....Bakalım nezaman adet olucam...
canim benimde bugun 14.gunum carsya cknca test aldim eger yarin hastalanmaz ve bikac gun gecikirse yaparim dye aldim eve gelince dayanamyp yaptim biliyorum erken ama nabaym sabrsz bi insanim ve negatif her zamanki gibi. Bugun hep agladim suan sanki cikmazdaym psikljm bozuldu allahm duy sesimizi artk dayanamyrm kzlar

bekle canım bikaç gün daha eğer adet olmazsam yaparsın 2-3 gün sonra yine. Ben bu akşam adet oldum kaç gündür belki yerleşme kanamasıdır diye ümit ediyordum ama değilmiş malesef... hayırlısı olsun diyicek bişey yok

benimde eli kulagnda adetim canim kesin yarin olcam biliyorum. Hepimiz adina uzuluyorum hakkimizda hayirlsi canim yapcak bsey yok

dünde benim 13.gündü yaptım negatif ağrım var adet olacağım ne yapalım canım Rabbim vermedikten sonra ne gelir elimizden hakkımızda hayırlısı olsun üzülme çok kafaya takiyoruz kendimizi bir rahat birakabilsek belkide kendiliğinden olur he ne dersin :)

Merhabalar kızlar... Bende 16 Şubatta 3. aşılamamı yaptırdım beklemedeyim...Bu zor süreçte Allah yardımcımız olsun..

Günaydın canım o kadar kişiyiz bir tane güzel haber alamadık...Hayırlısı böyleymiş demekki zamanı gelmemiş daha bizim anne olmamızın
Kuzum benim tuttu hatta testte pozitif de göründü ama malesef düştü hatta gördüm kan pihtisindan farkli oliyor taniyorum..sorun eşimden kaynaklanıyormuş o yüzden bende tutuyormuş simdi o tedavi olacak.. Aşılama tutabiliyor demek ki sabredin bakalim ne olacak. Eşimin sonuclari iyi cikmazsa tüp bebek yapilacagini söyledi doktor bize

Kızlar bende 23 ünde ilk asilamami oldum Rabbim inşallah hepimize tez vakitte anne olmayı nasip eder

elifcim merhaba canim ben anlayamadim bu asilaman mi tuttu dustu yoksa onceki dusugunden mi bahsettn

kiizlar sabah iki damlalik az birsey geldi adet oldum sandım hala birsey gelmedi açılır mi böyle birsey yasayan varmi

elifcim merhaba canim ben anlayamadim bu asilaman mi tuttu dustu yoksa onceki dusugunden mi bahsettn
Bu tuttu canim. Dün minicik bir kesecik düştü peceteye aldim arkadasim da bakmak istedi.. Fotografini cektim eşim de gördü.. Ama üzülmedim canlı degildi sonucta.. Demek ki o yuzden once testte silik çizgi çıktı sonra negatife döndü

hadi ya gecmis olsun canim hayirlisi neyse o olsun baska dycek bsey bulamyrm. Ben dun 14.gunde test yaptim negatifti artk umidim kalmadi beklyrm hastalnmyi. Sn ne zman test yaptinve simdi hastalandnmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…