Hadi hayırlısı canm yaa Allah yardımcımız olsun.sancıların var mı peki yumurtalıklarda?Evet dün akşam 11'de çatlatma iğnemi oldum aşılamada çarşamba günü olucak inşallah
Aşıla çok kolay bir işlem.alttan muayene gibi.5 dkka sürüo.10 dkka boyunca beni kaldırmadı doktorum öylece durdum.sonra odada da yarım saat yatmam gerektiğini söyledi.kalçamın altına yastığa koydum yattım.hiç korkulacak bişey değil.Canım nasıl oldu aşılama kolaymıydı kaç dakika yatırdılar aşılamadan sonra
İki defa aşılamamı yapıyor? Değişik geldi ama her doktorun uygulaması farklı tabi.Benim doktorum 2 defa yapıyor 24 saat arayla.bence sen bunu bir sor doktoruna 2 defa yapması çok mantıklı gelmişti bana.
Bana dedi canım dün aşılama oldum çok sıkışıktım ve çok kolay geçti. Sen ne durumdasın henüz yapılmadı mı?Bu arada kızlar size dolturunuz sıkışık gelin demişmiydi?
Benimki de dün yapıldı şuan bekliyorum.2 gün sonrada kan tahlillerim var.degerler nasıl die.Bana dedi canım dün aşılama oldum çok sıkışıktım ve çok kolay geçti. Sen ne durumdasın henüz yapılmadı mı?
Aslında düşünsen güzel bişey bana yapmadı tabi yumurtalıklar baya olunca çoğul gebelikten korktu.ama bi çok hastasına yapıyor.İki defa aşılamamı yapıyor? Değişik geldi ama her doktorun uygulaması farklı tabi.
Benden hiçbirşey istemedi ama benim hormonlar normaldi zaten. İnşallah iyi sonuçlar alırsın.Benimki de dün yapıldı şuan bekliyorum.2 gün sonrada kan tahlillerim var.degerler nasıl die.
Mantıklı bence aslında. Bende tek yumurta vardı ama tek sefer yapıldı.Aslında düşünsen güzel bişey bana yapmadı tabi yumurtalıklar baya olunca çoğul gebelikten korktu.ama bi çok hastasına yapıyor.
Tabikide benimde bir arkadaşa çok ihtiyacım var birbirimize destek olalım.çevreye bişey anlatılmıo.anlatsan bi dert anlatmasan bi dert.ben artık kimseye bişey anlatmıyorum.rabbim nezaman kısmet ettiyse diyorum.ve buraya üye oldum:)ilk arkadaşımda sen oldun
Bu arada senin sonuç nezaman canm?Ben 2 gün sonra kan tahlili yapıcam doktorum degerlerime bakıcak.
Bizde Variz kızlar her nekadar hüsranla sonuçlansa da asilamamiz devam edicez 1.de olmadı 2.yi denicez napalim rabbim hayırlısını versin hepimize
Benim doktorum 2 defa yapıyor 24 saat arayla.bence sen bunu bir sor doktoruna 2 defa yapması çok mantıklı gelmişti bana.
Bu arada kızlar size dolturunuz sıkışık gelin demişmiydi?
Hadi hayırlısı canm yaa Allah yardımcımız olsun.sancıların var mı peki yumurtalıklarda?
Evet canm bizede aynısını söyledi.bu gece ilişki var.bende bugun iyim çok şükür.inşallah tutar yaa.bu arada doktor şey dedi tam erkek boşalıcgı an kalçana sert bir yastık koy.etkisi çok oluyomuş.ben boşaldıktan sonra yapıyordum.ama hepsi geri çıkıyodu.boşalmadan yapmam gerekmiş.bilgin olsun inşallah işe yarar.Doğru diyorsun canim.kimseye bişey anlatılmıyor ve bende anlatmak istemiyorum.zamani var elbet deyip geçiştiriyorum.yumurtalarin tedaviye fazla cevap vermiş.insallah bundan sonra rabbim yüzümüze bakar.guzel haberler veririz bizde.dun baya kasiklarimda sancım vardı.bugun daha iyiyim.asilamdan 24 saat sonra bi daha iliski olsun dedi.yani bu gece yine iliski olsun dedi size iliski önerdi mi doktor canim??
Ben fazla sıkışık gitmedim yaa sonra hemen tualete gitmek zorunda kalırım diye.ama baya su içtim.Evet bana sıkışık gel dedi canim.
Ya ben aşılama yaptığımı bile kimseye söylemedim valla sanki onlar daha da psikolojimizi bozuolar.evet belki çoğu iyiligimizi istiolar.ama onu yaparken de zarar veriolar.agrım var desem ilk söyledikleri doktorun iyi degil yok uğraşma yok yaşın küçük demeye başlıyorlar.Doğru diyorsun canim.kimseye bişey anlatılmıyor ve bende anlatmak istemiyorum.zamani var elbet deyip geçiştiriyorum.yumurtalarin tedaviye fazla cevap vermiş.insallah bundan sonra rabbim yüzümüze bakar.guzel haberler veririz bizde.dun baya kasiklarimda sancım vardı.bugun daha iyiyim.asilamdan 24 saat sonra bi daha iliski olsun dedi.yani bu gece yine iliski olsun dedi size iliski önerdi mi doktor canim??
Ya ben aşılama yaptığımı bile kimseye söylemedim
yok bende ilaçlara aşırı tepki verince vücûd kan değerlerine bakıcak.sana peki aşılamadan sonra ilaç igne verdi mi?15 gün sonra gel dedi bana.seni erken çağırmış 5 gün sonra oluyor nerdeyse.belli olmuymus kız o zamana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?