Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım nasıl oldu aşılama kolaymıydı kaç dakika yatırdılar aşılamadan sonra
Aşıla çok kolay bir işlem.alttan muayene gibi.5 dkka sürüo.10 dkka boyunca beni kaldırmadı doktorum öylece durdum.sonra odada da yarım saat yatmam gerektiğini söyledi.kalçamın altına yastığa koydum yattım.hiç korkulacak bişey değil.

Benim doktorum 2 defa yapıyor 24 saat arayla.bence sen bunu bir sor doktoruna 2 defa yapması çok mantıklı gelmişti bana.
İki defa aşılamamı yapıyor? Değişik geldi ama her doktorun uygulaması farklı tabi.

Aslında düşünsen güzel bişey bana yapmadı tabi yumurtalıklar baya olunca çoğul gebelikten korktu.ama bi çok hastasına yapıyor.
Mantıklı bence aslında. Bende tek yumurta vardı ama tek sefer yapıldı.

Doğru diyorsun canim.kimseye bişey anlatılmıyor ve bende anlatmak istemiyorum.zamani var elbet deyip geçiştiriyorum.yumurtalarin tedaviye fazla cevap vermiş.insallah bundan sonra rabbim yüzümüze bakar.guzel haberler veririz bizde.dun baya kasiklarimda sancım vardı.bugun daha iyiyim.asilamdan 24 saat sonra bi daha iliski olsun dedi.yani bu gece yine iliski olsun dedi size iliski önerdi mi doktor canim??

Evet canm bizede aynısını söyledi.bu gece ilişki var.bende bugun iyim çok şükür.inşallah tutar yaa.bu arada doktor şey dedi tam erkek boşalıcgı an kalçana sert bir yastık koy.etkisi çok oluyomuş.ben boşaldıktan sonra yapıyordum.ama hepsi geri çıkıyodu.boşalmadan yapmam gerekmiş.bilgin olsun inşallah işe yarar.

Ya ben aşılama yaptığımı bile kimseye söylemedim valla sanki onlar daha da psikolojimizi bozuolar.evet belki çoğu iyiligimizi istiolar.ama onu yaparken de zarar veriolar.agrım var desem ilk söyledikleri doktorun iyi degil yok uğraşma yok yaşın küçük demeye başlıyorlar.

Bu arada bizim hiç bir sorun yok.ne eşimde ne de bende.2 kere kendiliğinden hamile kalmıştım fakat düşükle sonuçlandı.ondan sonrada olmadı.düşügün sebebide kanda pıhtılaşma.
Peki berraksu sizde ki sorun neydi canm?yasa varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…