Rabbim inşallah hepimize sağlıklı hayırlı bebişlerEvet canım var sancılarım sonuç güzel olsunda sancı çekmeye razıyız
Bu arada bizim hiç bir sorun yok.ne eşimde ne de bende.2 kere kendiliğinden hamile kalmıştım fakat düşükle sonuçlandı.ondan sonrada olmadı.düşügün sebebide kanda pıhtılaşma.
Peki berraksu sizde ki sorun neydi canm?yasa varmıydı
Bize verdi doktor hatta bi igne verdi cetrodite 5 kutu baya pahalı devlet karşılamıo.aşılama yaptıgm gün 2 defa vuruldum karından sonraki günler 1 tane.igne tüp bebek işleminden sonra yapılan bi igne ama doktorum şimdi verdi.hatta mutlaka kullanmam gerektiğini belirtti çok yararı olurmuş.ayretten progestan verdi döllenmenin tutunması için.baya verdi ilaç.bakalım sabırsızlıkla bekliyorum sonucu.Canim asilama sonrası bana ilaç vermedi.Canim Suan Ne bende ne de eşimde ciddi bir sorun görmediler kısaca bizimde bi sebebimiz yok.anlamli açıklanacak bişey yok.esimin ileri hareketliliği biraz düşük dedilerdi o da bu son degerler iyi çıktı.bende daha önce normal yolla hamile kaldım ama düşük yaptım bi daha da hamile kalamadım.pihtilasma testimi ilk düşükten sonra yaptırdım temiz çıktı.düşüğümün sebebini de açıklayamadılar.hamile kalır kalmaz hemen iğnelerine başlarsın hic biseycik olmaz.benim bi sürü pıhtılaşma olup Doğum yapan arkadasım var.
Bize verdi doktor hatta bi igne verdi cetrodite 5 kutu baya pahalı devlet karşılamıo.aşılama yaptıgm gün 2 defa vuruldum karından sonraki günler 1 tane.igne tüp bebek işleminden sonra yapılan bi igne ama doktorum şimdi verdi.hatta mutlaka kullanmam gerektiğini belirtti çok yararı olurmuş.ayretten progestan verdi döllenmenin tutunması için.baya verdi ilaç.bakalım sabırsızlıkla bekliyorum sonucu.
Bu arada benm adım özlem canm.bide bişey sorucam kaç yıllık evlisin berraksu ve yaşın kaç?
Doktoruna sor bakalım bişey diycek mi.hani düşükle karşılaşmışız ikimizde onun için tedbirli davranalım..Evde progestron var bana vermedi ama tutsam mi acaba burada okuduğum kadarıyla çoğu kişi kullanıyor m?.bana hic bişey vermedi hayirlisi artık insallah tutmuştur bebislerimiz
Doktoruna sor bakalım bişey diycek mi.hani düşükle karşılaşmışız ikimizde onun için tedbirli davranalım..
Aynen bende 15 gün sonra ama dayanamam 10.günden yaparım sanırım.benim regl günüme 17 gün falan var daha.Haklısın canim.kac gün sonra gebelik testi icin çağırdı canim seni.15 dedi bana ama 12. Gün giderim diye düşünüyorum.13. Gun regl günüm insallah tutmuştur
selam bende dün oldum aşılamamı ve doktor banada ilaç vermedi sadece crinone jel verdi yarın başlayacağım. Bizde de sorun yoktu belki o yüzden ihtiyaç duymamıştır.Canim asilama sonrası bana ilaç vermedi.Canim Suan Ne bende ne de eşimde ciddi bir sorun görmediler kısaca bizimde bi sebebimiz yok.anlamli açıklanacak bişey yok.esimin ileri hareketliliği biraz düşük dedilerdi o da bu son degerler iyi çıktı.bende daha önce normal yolla hamile kaldım ama düşük yaptım bi daha da hamile kalamadım.pihtilasma testimi ilk düşükten sonra yaptırdım temiz çıktı.düşüğümün sebebini de açıklayamadılar.hamile kalır kalmaz hemen iğnelerine başlarsın hic biseycik olmaz.benim bi sürü pıhtılaşma olup Doğum yapan arkadasım var.
selam bende dün oldum aşılamamı ve doktor banada ilaç vermedi sadece crinone jel verdi yarın başlayacağım. Bizde de sorun yoktu belki o yüzden ihtiyaç duymamıştır.
Bencede öyle senin anladığım kadarıyla daha önce yaşadığın bir gebelik var buda bir artı belki bu yüzdendir.Hoş geldim canim insallah asilaman hayırlı sonuçlar getirir.bende az önce internette gezindim biraz da hekim uygun görürse verir gibi bişeyler yazıyordu.
Bencede öyle senin anladığım kadarıyla daha önce yaşadığın bir gebelik var buda bir artı belki bu yüzdendir.
Bende hiçbir şey yok desem yeridir işten izin aldım evde dinleniyorum ama arada kasıklarımda sızlama oluyor. Bakalım belki ilerleyen günlerde belirtileri daha çok hissederim.Olabilir belki.agri sancı yok denecek kadar az bende.sende durumlar nasıl? Dün acayip dolgunluk filan hissediyordum bugun daha rahatım
Canım nasıl oldu aşılama kolaymıydı kaç dakika yatırdılar aşılamadan sonra
Benim doktorum 2 defa yapıyor 24 saat arayla.bence sen bunu bir sor doktoruna 2 defa yapması çok mantıklı gelmişti bana.
evet özel bende ilk anlamadm tek seans mı çift mi deyince ne oldugunu sordum tek seans bir kere yapılıyormuş.çift seans 24 saat arayla 2 defa.inşallah gerek kalmaz bidaha ama bu olmazsa 2. De böyle yaptırcam.inşallah hepimizin istediği gibi olurda son olur artık:Hiç duymamıştım özel emi gidiyorsun sen bole bisey yapmadilar bize
İlk aşılama demi canm
evet özel bende ilk anlamadm tek seans mı çift mi deyince ne oldugunu sordum tek seans bir kere yapılıyormuş.çift seans 24 saat arayla 2 defa.inşallah gerek kalmaz bidaha ama bu olmazsa 2. De böyle yaptırcam.inşallah hepimizin istediği gibi olurda son olur artık:(
Valla canm 76 milyondan yıkamayla 24 milyon kaldı seninki peki?kaç yumurtalık vardı sende?Canim spermlerin % kaçı hareketli idi.
Valla canm 76 milyondan yıkamayla 24 milyon kaldı seninki peki?kaç yumurtalık vardı sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?