Onu bilmiyorum ama şukadarını söylim eşim için bi ilaç alıcaktm toz hatta sperm hareketliligini artırmak için doktorun bana söylediği erkekki 1 tane sağlıklı sperm olsa yeterli.mühim olan kadın imiş.artık şansımıza.Yıkama sonrası 16 milyon kaldı.iki yumurtam vardı.sayimiz bizim cok iyi degil ama kötü de degil.sayi kadar spermlerin % kaçı ileri hareketli o da cok önemliymiş
Onu bilmiyorum ama şukadarını söylim eşim için bi ilaç alıcaktm toz hatta sperm hareketliligini artırmak için doktorun bana söylediği erkekki 1 tane sağlıklı sperm olsa yeterli.mühim olan kadın imiş.artık şansımıza.
Bu arada hangi iğneyi kullandn yumurta geliştirici çatlatma iğnesi?
Onu bilmiyorum ama şukadarını söylim eşim için bi ilaç alıcaktm toz hatta sperm hareketliligini artırmak için doktorun bana söylediği erkekki 1 tane sağlıklı sperm olsa yeterli.mühim olan kadın imiş.artık şansımıza.
Bu arada hangi iğneyi kullandn yumurta geliştirici çatlatma iğnesi?
İlk aşılama demi canm
evet özel bende ilk anlamadm tek seans mı çift mi deyince ne oldugunu sordum tek seans bir kere yapılıyormuş.çift seans 24 saat arayla 2 defa.inşallah gerek kalmaz bidaha ama bu olmazsa 2. De böyle yaptırcam.inşallah hepimizin istediği gibi olurda son olur artık:(
Hmm anladm canm fiyatı nekadardı?benmki gonal f ve çatlatma iğnesi choriomon 2 tane aldirdı bu ikisinide vur dedi doktor.evet buda kalçadan canm.Sen hangisini kullandın canim?
Evet canm haklısın ama ben burda farklı bişey duydugum zaman mutlaka doktora soruyorum.içim rahat olması lazım değişik bişey oldumu hani böyle böyle bişey varmış die.sizde öyle yapın bence çekinmeyin.Bize hiç bole biseyde bahdetmediler cnm araştırma hastanesine gidiyorum ben 1 kere yapıldı oda olmadı bakalım yarın gidicem doktora ne diyecek
sen hangi iğneyi kullanıosun canm?Benim şimdi merak ettiğim. Bi konu daha var ben araştırma hastanesine gidiyorum demiştim zaten ilk asilama iğneler için rapor çıkardılar bana ilacın ücretinin bi kısmını karşıladım ben 2.de de devlet karşılıyo mu 1.gb bilgisi olan varmı?
didemmakn
sen hangi iğneyi kullanıosun canm?
Doktorunuz çok iyiymiş gerçekten okudum bütün yazdıklarınızzı ben 5 dk bile yatmadım galiba bana kalk dediler kalktım eve geldim evde yattım yatabildiğim kadar cuma günü sonucum belli olcak ama bende şöyle bir durum oldu göğüslerim hem şişdi hemde dokunamıyordum iki gündür şişliği indi anlamadım ben mi çok düşünüyorum hayırlısı hakkımızdaBana 9 kutu yazdı canm amaç 1 yıl kadar yetsin die bize.hem ücret olarakta fazla ödememek için.devlet yanılmıosam her aldığımız da daha az kısmını ödüyor.böylece igne daha pahalıya gelio.
İnşallah herşeye değer.evet çok gezdim Mersin'de antepte doktor çok aradım ama sonunda buldum.ama onlar bir vesile işte rabbim ol dese oluverir.o belirtiler normal canm yaa kullandıgımız iğneler ağır.inşallah sonunda yüzümüz güler.Doktorunuz çok iyiymiş gerçekten okudum bütün yazdıklarınızzı ben 5 dk bile yatmadım galiba bana kalk dediler kalktım eve geldim evde yattım yatabildiğim kadar cuma günü sonucum belli olcak ama bende şöyle bir durum oldu göğüslerim hem şişdi hemde dokunamıyordum iki gündür şişliği indi anlamadım ben mi çok düşünüyorum hayırlısı hakkımızda
Çok az kalmış canm yaa sonuca.inşallah güzel haberler verirsin.sen kendinde hissediyormusun bişeyler?Doktorunuz çok iyiymiş gerçekten okudum bütün yazdıklarınızzı ben 5 dk bile yatmadım galiba bana kalk dediler kalktım eve geldim evde yattım yatabildiğim kadar cuma günü sonucum belli olcak ama bende şöyle bir durum oldu göğüslerim hem şişdi hemde dokunamıyordum iki gündür şişliği indi anlamadım ben mi çok düşünüyorum hayırlısı hakkımızda
Amin inşallah doktorunda hayırlısını versin evet ilk aşılama bakalımİnşallah herşeye değer.evet çok gezdim Mersin'de antepte doktor çok aradım ama sonunda buldum.ama onlar bir vesile işte rabbim ol dese oluverir.o belirtiler normal canm yaa kullandıgımız iğneler ağır.inşallah sonunda yüzümüz güler.
Sizin peki ilk aşılamamı?
Amin inşallah ama sadce göğüslerim şişmişti o indi birde çok akıntım oluimaya başladı onun haricinde hiç bir şey hisetmiyorum bilmiyorum yaa hayırlısı artıkÇok az kalmış canm yaa sonuca.inşallah güzel haberler verirsin.sen kendinde hissediyormusun bişeyler?
Güzel düşün güzel olsun canm bende ilk defa aşılama yaptım.rahat ol rabbim inşallah nasip eder hepimize.kaç sperm vardı canm yumurtalığın kaç taneydi?Amin inşallah ama sadce göğüslerim şişmişti o indi birde çok akıntım oluimaya başladı onun haricinde hiç bir şey hisetmiyorum bilmiyorum yaa hayırlısı artık
Hmm anladm canm fiyatı nekadardı?benmki gonal f ve çatlatma iğnesi choriomon 2 tane aldirdı bu ikisinide vur dedi doktor.evet buda kalçadan canm.
Vallahi yıkandı 20 milyon kaldı yumurtalığıma hiç bakılmadı bakılmadan aşılama yapıldı iğneleri yaptıkdan sonra sağ 17 sol 18 di büyüklükleri ondan sonra bakılmadıGüzel düşün güzel olsun canm bende ilk defa aşılama yaptım.rahat ol rabbim inşallah nasip eder hepimize.kaç sperm vardı canm yumurtalığın kaç taneydi?
Anladım canm.inşallah tutar yaa.nasılsın peki sağlık durumun?Klomen kullandım canim iğneli değildi.catlatma iğnesi de senin bu yazdığındandı görünce bildim ama ben tek doz kullandım.catladi mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?