Hadi bakalım inşallah tutar da güzel haberlerini alırız...yaş kaç canmVallahi yıkandı 20 milyon kaldı yumurtalığıma hiç bakılmadı bakılmadan aşılama yapıldı iğneleri yaptıkdan sonra sağ 17 sol 18 di büyüklükleri ondan sonra bakılmadı
Küçüküğüm :) 25 yaşındayım amin inşallah bakalım ama zor bir süreç onu biliyorumHadi bakalım inşallah tutar da güzel haberlerini alırız...yaş kaç canm
Anladım canm.inşallah tutar yaa.nasılsın peki sağlık durumun?
Bende 24 üm 4 yıllık evliyim ama.işte evlenince yaşa bakmıyor artık:)helede 4 yıllık evliysek..Küçüküğüm :) 25 yaşındayım amin inşallah bakalım ama zor bir süreç onu biliyorum
Aynen yaşa bakmıyor hiç bir şey hayırlısı bakalım bende 2 senelik evliyim :)Bende 24 üm 4 yıllık evliyim ama.işte evlenince yaşa bakmıyor artık:)helede 4 yıllık evliysek..
Sakın olumsuz düşünmee ilk aşılaması tutan okadar insan var.bir engel Yok olmaması için inşallah tutar güzel düşün boşver olumsuz şeyleri okuma.Hafif kasik bölgelerimde batmalar oluyor.kanama lekelenme vs olmadı cok şükür..genel itibarıyla iyiyim.niyeyse içimi huzursuzluk kapladı.asilamasi tutmayan da cok.hep umutluydum aslında niyeyse yüreğim burkuldu yine.Allah biliyor hayırlısını insallah tutmuştur.sen nasıl hissediyorsun??
Ama erken kalkan yol alır misali bana da çok kişi diyor yaşın küçük acelen ne falan fistan.ama her gün geçtikçe zorlaşıyor..Allah yardımcımız olsunAynen yaşa bakmıyor hiç bir şey hayırlısı bakalım bende 2 senelik evliyim :)
Kimse neler yaşadığımızı bilmiyor çünki banada dediler daha erken napcan Rabbim biliyorum evlendiğim günden beri istedim her ay iki gün geçiktiğim de reglim umutlandım üçüncü gün olduğumda hayal kırıklığı yaşadım hep düşünüyordum 1 sene boyunca düşündüm neden neden diye bir yandan da Rabbimin bildiği vardır dedim uzun lafın kısası o hayal kırıklığını o psikilojini bilmiyor ve anlamıyorAma erken kalkan yol alır misali bana da çok kişi diyor yaşın küçük acelen ne falan fistan.ama her gün geçtikçe zorlaşıyor..Allah yardımcımız olsun
Sakın olumsuz düşünmee ilk aşılaması tutan okadar insan var.bir engel Yok olmaması için inşallah tutar güzel düşün boşver olumsuz şeyleri okuma.
Ya benden sonra bi insan 3 tane dogururmu üst üste ahh ahh.1 ay evlenmiş hamile daha neler neler.bide yanında konuşup burnuna burnuna sokmaları.onun için artık tedaviyi yarım kesmek yorulmak Yok.allah yar ve yardımcımız olsun.bu ay olmazsa evet çok üzülürüz ama bakalım Buda bizim sınavımız.allah başka dert vermesin.Kimse neler yaşadığımızı bilmiyor çünki banada dediler daha erken napcan Rabbim biliyorum evlendiğim günden beri istedim her ay iki gün geçiktiğim de reglim umutlandım üçüncü gün olduğumda hayal kırıklığı yaşadım hep düşünüyordum 1 sene boyunca düşündüm neden neden diye bir yandan da Rabbimin bildiği vardır dedim uzun lafın kısası o hayal kırıklığını o psikilojini bilmiyor ve anlamıyor
Ya bide o konuşanların çoğu canm ameliyat olanı oluo spermi düşük olanlar yada büsürü sebep.sende hiç bir sorun yok.biz kötüyü düşünsek bile diyelim bu ay olmadı olsun canm.doktorlar hep ümitli hiç bir sorununuz yok dio.sıkma sen canını şimdi stres yapma kendine inşallah olur ve Allah'ın izniyle olacak de.Haklısın canim.surekli bişeyler okuyorum okudukça kafa gidip geliyor.cok fazla baska bölümlere girmesem iyi olacak sakin sakin bu günleri atlatırız insallah.
Vallahi yıkandı 20 milyon kaldı yumurtalığıma hiç bakılmadı bakılmadan aşılama yapıldı iğneleri yaptıkdan sonra sağ 17 sol 18 di büyüklükleri ondan sonra bakılmadı
Öğrendin mi sonucunu hayırlısı aynen öle üzülme demekle olmuyo malesefDaha yaşınız genç olur inşallah. Benim olmadı maalesef çok umutlu değilim diye başlamıştım fakat uzuluyormus öyle de olsa insan. Kaderden öteye gidilmiyor nasılsa
Hakkımızda hayırlısı olur inşallahhhYa bide o konuşanların çoğu canm ameliyat olanı oluo spermi düşük olanlar yada büsürü sebep.sende hiç bir sorun yok.biz kötüyü düşünsek bile diyelim bu ay olmadı olsun canm.doktorlar hep ümitli hiç bir sorununuz yok dio.sıkma sen canını şimdi stres yapma kendine inşallah olur ve Allah'ın izniyle olacak de.
Ya bide o konuşanların çoğu canm ameliyat olanı oluo spermi düşük olanlar yada büsürü sebep.sende hiç bir sorun yok.biz kötüyü düşünsek bile diyelim bu ay olmadı olsun canm.doktorlar hep ümitli hiç bir sorununuz yok dio.sıkma sen canını şimdi stres yapma kendine inşallah olur ve Allah'ın izniyle olacak de.
Ben duş almadım ama vajinayı yıkıyorum yani sonuçta temizlik konusunda aynı şekilde yıkıyorum eskisi gibi. Duş yarın alacağım inşallah.Kızlar gunaydın.bişey sorucam siz duş aldınız mı yada nezaman almam gerek?
Sen nezaman aşılama olmuştun canm?Ben duş almadım ama vajinayı yıkıyorum yani sonuçta temizlik konusunda aynı şekilde yıkıyorum eskisi gibi. Duş yarın alacağım inşallah.
Pazartesi günü öğleden soñra oldum canım.Sen nezaman aşılama olmuştun canm?
Aynı gün olmuşuz canm yaa.inşallah güzel haberler veririz.bende karın agrısı var hafif hafif sen nasılsın?Pazartesi günü öğleden soñra oldum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?