yeni bir hayat için 93ten geriye

Bir iyi iki kötü haberim var . Birincisi eski tartımla tartıldım 91,5 çıktım 92 çıktığım da eski tartımdı demekki yarım kilo vermişim. ama yeni tartıda 92 çıktım. Ben de artık yeni tartıyla tartılacağım için onun gösterdiği değeri önemsiyeceğim. Yani 92 kiloyum tam şu an. Ve çok kötü bir ağrım var.Afedersiniz kabız olmuşum ve bu bana büyük ağrı veriyor. Yatıyorum sabahtan beri bugün hiç istediğim gibi geçmiyor.Öğle yemeğim de yok ne yapacağımı bilmiyorum.Bir de ankaradan misafirler geliyor annem temizlik yapıyor bana kızıyor yardım et diye. Ona yardım edeceğim ağrıma rağmen. öğle yemeğini de sıkıştıracağım artık ne yapayım

Günlük şuana kadar 750 kalori ile duruyorum o kadar açım ki. Az sonra misafirlerimizle etliekmek yemeye gideceğiz. Bugünlük izin günüm olsun yarın aynen devam.Hesapladım zaten 1300 kalori oluyor etliekmeği de yiyince.Hala iyi durumdayım yani Bir de regl olmak üzereyim karnım o yüzden de ağrıyor.Bir de her gördüğüm tatlıyı canım çekiyor ama yemiyorum.Etliekmeği haketmedim mi ? Bu biraz kendi kendimi teselli etmek gibi oldu ama . Yarın tam gaz devam inş. Allah yolumdan ayırmasın .

oo baya aç bırakmışsın kendini dengen şaşar öyle geç saatlere bırakma arada meyve falan yeseydin keşke .. ama 1 gün ödüllendirmen de doğru afiyet olsun canım iyi eğlenceler.. bende 100 gram daha vermişim .. hastalanıcam bugün yarın ağrılar şişkinlikler gelmeye başladı sağdan soldan :18:

Aynen benimde öyle.Regl olacağımda sindirim sistemim altüst oluyor. Şu an hem her şeye sinirleniyorum hem de ağrılar hazımsızlıklar yaşıyorum kötü hissediyorum kendimi anlayacağın.
Teşekkür ederim şimdi döndüm eve yediklerimi yazacağım şimdi.

Bugünkü menüm :
Sabah : 3 dilim kep. ekm. ,bir yumurta ve 2 kibrit kutusu peynirden yapılmış peynirli yumurtanın 3/4 ü, 5 zeytin ,2-3 çatal nutella.
Ara : 1 adet kuru kayısı, 1avuç üzüm
Öğle : 5 kaşık kısır , 1 adet domates
Ara1 : 1 avuç üzüm yarım su bardağı süt
Ara2 : yarım dilim kep ekm üzerine nutella ( akşam yemeğini 9.30 da yemek zorunda kalınca acıkıp yedim bunu 6 gibi)
Akşam : 3 dilim etliekmek ,Bir porsiyon urfa,Yanında 2 lokma pide yedim,Ayran,domates maydonoz ,közlenmiş biber.
Spor 1,5 saat temizlik yaptım ama sayılır mı bilmiyorum .
Su daha 1 litre olmamıştır sanırım.
Bugün yarın regl olacağım o yüzden hiçbir şeye halim yok bugun bu yüzden baya kötü geçti.Yarın düzelteceğim inş.

Hop ben geldim Kilom 91,6 dünkü bozamama rağmen kilo vermişim heyoooo Neysem günlük kendimde bir şey fark ettim sabah ve öğlen az yiyorum ve akşam da iyice acıkıp günün en kalorili öğününü yiyorum ben de bugün gayet güzel 3 dilim tam tahıllı ekmekli 1 yumurtalı peynirli zeytinli doyurucu bir kahvaltı yaptım.Artık işi tersine çevireceğim sabahtan akşama doğru azalacak kalori.

herkese selam .. canım tebrik ederim bak bi gözünü açmışsınki bir kaç hafta sonra 85 lerdesin
ben dün aç bıraktım bugün çok yedim ama 2 kat evi temizledim sildim süpürdüm camları sildim sanırım dengelemişimdir .. sabah kalktığımda 400 gr vermişim ama hastalandım sancım çok, karnım şiş 400 gramın zevkini yaşayamadım

Ayy inşallah :18: Ben de seni tebrik ederim canım çok güzel gidiyorsun. Hastalığın geçsin yaşarız sevincimizi birlikte. Benim de karnım ağrıyor hala bacaklarım da ağrıyor hasta olmadan önce böyle oluyorum şimdi sporumu yapamadım o yüzden akşam yapacağım inş.

Merhaba bugünkü menüm
Sabah :3 dilim tam tahıllı ekmek ,1yumurtadan ve 2 kib. kut. peynirden omlet,5 zeytin,yarım domates,2 dilim sucuk
Ara : 2 yk yoğurt
Öğle : 1 tabak tavuklu yağsız spaghetti ,1 kaşık yoğurt,Bol yağsız salata
Ara : Yarım dilim tam tahıllı ekmek üzeri nutella,1Çay bardağı kola ( ishal olmuştum annem zorla içirdi )
Akşan : 3 kaşık kabak yemeği ,1 kaşık yoğurt , 4-5 tane patates kızartması,1 tane biber kızartması.
su ve spor henüz tam değil tamamlayıp yazacağım.

Merhabalar benim günlüğüm pek insanların ilgisini çekmedi niyeyse.Neyse ben kendim için açmıştım asıl zaten Az önce 30 dk zumba 20 dk leslie 30 dk da yürüyüş yaptım çok mutluyum . üstelik fittingo.com a göre aldığım kalori 346 harcadığım kalori 421 anlayacağınız bugün çok iyi gidiyorum maşallah hadi çok öpüyorum . Kim okuyorsa artık

kız günlük nasılsın ben şimdi 7-8 tane bademimi yedim güzel bir film izledim oturuyorum öyle.

toplamda kaç kalori oldu bakimm kelebek hanım :) 346 kal kalmadın inşallah

toplamda kaç kalori oldu bakimm kelebek hanım :) 346 kal kalmadın inşallah

Kalır mı hiç ben de bu boğaz olduktan sonra akşam yemeği ile birlikte 1051 oldu canım saat 9 gibi de tarçınlı sütümü içerim bi tek o kaldı artık. Suyum da şimdiye kadar 8 bardak. Senin kaç kalori oldu canım ? bu arada senin bir günlüğün var mı ?

yok ben sitede günlük açmadım nedense cesaret edemedim
ama listemi yediğim şeyleri ve kaç kilo verdiğimi takip ettiğim çizelgem var yazıyorum hergün..

1080 le tamamlamıştım ama az geldiğinden 1 şeftali daha yedim sanırım 1122 oldum .. suyu kaç içtim takip edemedim ama 2,5 lt geçmiştir sabah kaltığımdan beri devamlı içiyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…