- 1 Temmuz 2012
- 489
- 21
- 118
- Konu Sahibi kelebeklerhepbekler
-
Günlük şuana kadar 750 kalori ile duruyorum o kadar açım ki. Az sonra misafirlerimizle etliekmek yemeye gideceğiz. Bugünlük izin günüm olsun yarın aynen devam.Hesapladım zaten 1300 kalori oluyor etliekmeği de yiyince.Hala iyi durumdayım yaniBir de regl olmak üzereyim karnım o yüzden de ağrıyor.Bir de her gördüğüm tatlıyı canım çekiyor ama yemiyorum.Etliekmeği haketmedim mi ? Bu biraz kendi kendimi teselli etmek gibi oldu ama . Yarın tam gaz devam inş. Allah yolumdan ayırmasın .
Aynen benimde öyle.Regl olacağımda sindirim sistemim altüst oluyor. Şu an hem her şeye sinirleniyorum hem de ağrılar hazımsızlıklar yaşıyorum kötü hissediyorum kendimi anlayacağın.oo baya aç bırakmışsın kendini dengen şaşar öyle geç saatlere bırakma arada meyve falan yeseydin keşke .. ama 1 gün ödüllendirmen de doğru afiyet olsun canım iyi eğlenceler.. bende 100 gram daha vermişim ..hastalanıcam bugün yarın ağrılar şişkinlikler gelmeye başladı sağdan soldan :18:
herkese selam .. canım tebrik ederim bak bi gözünü açmışsınki bir kaç hafta sonra 85 lerdesin
ben dün aç bıraktım bugün çok yedim ama 2 kat evi temizledim sildim süpürdüm camları sildim sanırım dengelemişimdir .. sabah kalktığımda 400 gr vermişim ama hastalandım sancım çok, karnım şiş 400 gramın zevkini yaşayamadım
Merhabalar benim günlüğüm pek insanların ilgisini çekmedi niyeyse.Neyse ben kendim için açmıştım asıl zatenAz önce 30 dk zumba 20 dk leslie 30 dk da yürüyüş yaptım çok mutluyum . üstelik fittingo.com a göre aldığım kalori 346 harcadığım kalori 421 anlayacağınız bugün çok iyi gidiyorum maşallah hadi çok öpüyorum . Kim okuyorsa artık
kız günlük nasılsınben şimdi 7-8 tane bademimi yedim güzel bir film izledim oturuyorum öyle.
toplamda kaç kalori oldu bakimm kelebek hanım :) 346 kal kalmadın inşallah
Kalır mı hiç ben de bu boğaz olduktan sonraakşam yemeği ile birlikte 1051 oldu canım saat 9 gibi de tarçınlı sütümü içerim bi tek o kaldı artık. Suyum da şimdiye kadar 8 bardak. Senin kaç kalori oldu canım ? bu arada senin bir günlüğün var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?