yeni bir hayat için 93ten geriye

Tebrik ederim valla çok güzel gidiyorsun. peki o zaman kayıdını tutuyorsan sorun yok. inş başarabiliriz ya. Bu arada sana bi günlük önereceğim http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/481826-randomlife-25-kg-verdidevam-ediyor.html bu kız 59 kiloya inmiş. Ben her sayfasını okudum çok güzel etkiledi beni belki senin de hoşuna gider.

Bugünkü Menüm :

Sabah : 1,5 dilim tam tahıllı ekmek,yarım kibrit kutusu keçi peyniri,4 zeytin,6-7 tane patates kızartması,yarım domates
Ara : 1 nektarin
Öğle : 4 yk kabak yemeği, yarım tabak yağsız spaghetti,1 yk yarım yağlı yoğurt,3-4 tane patates kızartması
Ara :7 tane badem,3-4 tane patates kızartması yarım dilim tam tahıllı ekmek
Akşam : 8 yk kabak yemeği 2 kaşık yarım yağlı yoğurt , 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara : 1 küçük çilekli yoğurt (45 kalori), annem tost yapmıştı onun ucundan bir parça
su : 2,5 lt
Spor : 30 dk zumba,20 dk leslie,30 dk 4-5 km hızla yürüyüş

okudum cnm 115 sayfayı bir solukta hayran kaldım haklıymışsın acayip motive etti beni..

günlük dün 1100 kalori almama rağmen bugün 91,70 çıktım . Zayıflayayım diye uğraşım güzelim yemeklerden vazgeçip yine de kilo alan bi ben varım heralde

canım sindirim sorunu yaşıyo olabilirmisin ? bazen oluyo öle gaz sorunun bile olsa bu tarz şişlikler tartıya yansıyo malesef.. sakın moralini bozma.. vücudun illa verdiğin mücadeleye tepki verecek .. sakın rejimi bırakıyım deme

canım sen sabah wc densonra aç karnına tartılıyosun dimi? yok eğer öle yapmıyosan sabah yediklerin doğal olarak yansır kilona .. sana tavsiyem kuru kayısıya sıcak su ekle azıcık şişsin öle ye wc sorunumu arada öle toparlıyorum ben ..

canım keşke sabah patates kızartması yemeseydin bu tarz atıştırmaları normal menüne dahil etme bence. onun yerine sabah yumurta yeseydin haşlanmış hem yağ yok hem protein..öğlen patates sabah patates bence abartmışsın olmasın o kadar çabalıyosun kendine yazık.. annenede söyle yapmasın kızartma sana ..

Son düzenleme:
Bu moral bozukluğunun üstüne bugün kumpir kola dondurma ne bulduysam yedim.şu an o kadar mutsuzum ki anlatamam.

Sabah wc den sonra aç karnına tartılıyorum canım. niye böyleyim anlamadım. Gerçekten zaten benim için diyet yapmak çok zor bir de kilo veremiyorum iyice üzülüyorum. randomlife 5 günde 1 kilo vermiş sürekli.ben 4 gündür 300 gr verebildim.onuda yarın almış olarak çıkarım zaten.

annem sürekli kızartmalar pilavlar makarnalar yapıyor ama . arada bir sebze yemeği yapıyor.emin ol eskiden 1 tabak yerdim o patates kızartmasından şimdi 3-4 tane yiyorum dayanamıyorum.yine de iyi olduğumu düşünüyorum.

Hoş geldin canım bugün benimde çok mutsuz olduğum bir gün inş yarına toparlarım. sen de toparla kendini birlikte yeni bir sayfa açalım.yaşın boyun kaç ?
hoşbuldum canım lütfen karamsarlığa düşme olur mu ? biz bu kiloları bir günde almadık bir günde verelim
o yeni bir sayfaya o kadar ihtiyacım var ki... ben 24 yaşındayım 170 boyum 95 kiloyum evliyim çocuk yok
senin boyun kaç evlimisin kaç yaşındasın

ben 19 yaşındayım 1.60 boyundayım canım. Evli değilim bu sene üniversiteye başlayacağım 30 eylülde açılıyor işte o zamana kadar 80 olmayı çok istiyordum ama bu gidişle olmaz haklısın canım ama işte insan hemencecik gitsin istiyor.gel yarın yeni bir sayfa açalım ikimiz de güzelce başlayalım sabreden derviş muradına erermiş sonuçta. sabredelim elbet kazanırız.bu arada boyun çok iyiymiş keşke ben de uzasaymışım bi 10 cm daha.

çok teşekkürler canım öncelikle herşey kendine inanmakla başlıyor bunu unutma olur mu? diyetini bugün bozmuş olabilirsin ama yarın tekrardan bu sefer birlikte başlıycaz karamsarlık yok ben şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz

noluyo bakimm ne bu karamsarlık .. az kilomu vericeksin hepimizin kilo verimi duruyo zaman zaman bak bende 4 gün olcak nerdeyse gram kıpırdamadım .. ama bu kumpir yememe nedenmi yada yılmama .. daha yolun başındayız.. böle en başından yapma lütfen.. amam hızlı vermek istiyosun ama randomlife metabolizması farklı seninki farklı ilkbaşta kendi vücuduna yönel doğrularını hatalarını yaz bir kağıda .. ben hep diyorum önemli olan sağlıklı beslenmek sen rejime odaklanmışsın mahşallah 300 gram verip kaç kilo aldın kim bilir şimdi.. yazık değilmi o midene.. hemen toparlan git sıcak limonlu bir su iç ve bugünün üstüne bir sünger çek yarın kaldığın yerden devam hadi bakim yoksa kızarım ...
kelebekçim okulda zayıf görünmek istiyosun gayet farkındayım ama sen en ufak 300 gram için bu kadar gerilip yemeğe yönelirsen okulda bişeye kızsan neler yaparsın şimdi dur kendine gel silkelen lütfen..

aynen canım bak ne güzel söylemişssin biz bu kiloları 2 günde almadıkki 2 günde istediğimiz kiloya inelim.. sabır ve AZMETMEK.. iradelerimiz güçleniyo valla bu beslenme şekliyle.. ama bir süre sonra midemiz alışıcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…