yeni bir hayat için 93ten geriye

Teşekkür ederim canım . İnş. başarırım ama şu an kendime güvenim o kadar yokki. umarım yarın daha moralli olurum.

Teşekkür ederim canım . İnş. başarırım ama şu an kendime güvenim o kadar yokki. umarım yarın daha moralli olurum.

seni ne motive eder ? ilerde giyceğin süzüle süzüle dolaşacağın bir kıyafetmi? yoksa insanların seni görünce vereceği tepkisimi? bence bunları düşün bu akşam tatlım

Günaydın canım evet daha iyiyim bugün . İnş hepimize güzellik getirsin bugün. Bu arada 85,5 olmuşsun çok sevindim Rabbim bana da nasip eder inşallah.

teşekkür ederim tatlım
Allah yardım eder tabi sen içini ferah tut azcıkta sabret ..bak düşün zayıfladıktan sonra kaç kişiyi çatlatçaksın çevrende ben o şekilde gaz veriyorum kendime..
bu sabah bende umutsuzdum tartıya çıkmadan önce dedim olmıyacak herhalde boşuna uğraşıyorum anca bu kadar verebilcem .. ama sonra tartıda biraz eksik görünce çok mutlu oldum .. insanız aklımız karışıyo ama yılmıycam kendime söz verdim..
bence sen kendini rejimdeyim düşüncesinden ayır ve zayıfladığında giyceğin ,seni o halde gören insanların nasıl tepki vereceğine odaklan ..

sana bugün vücudunu dünkü yediklerinden arındırman açısından tavsiye; kızartma yeme ,pilav ,makarna yeme..öğünlerinde bir dilim ekmek ye kepek yada çavdar.. bide bana sanırım çorba iyi geldi bide armut yedim bak sanada tavsiye ederim 1 armut üstüne 1 bardak su kabızlık sorununa birebir geldi benim..

Çok iyisin çok teşekkür ederim gerçekten. Yani bir süre sonra iner belki benim de. O zaman ben de devam ediyorum tamam canım tavsiyelerine uyacağım bugün anneannemin doğumgünü var pasta filan keseceğiz ama yemeyeceğimgörüdüğün gibi hergün beni çeldirmeye çalışan sebepler oluyor.

dıyete başlayalı 7 gun olmasına ragmen 95 kılodan 85 kıloya mı dustunuz

merhaba canım karışıklık oldu sanırım .. kelebek arkadaşımız yaklaşık 5 kilo verdi 1 haftada bayada başarılı .. bende yaklaşık 2 haftada 5 kilo verdim.. ahh keşke dediğin gibi olsa da 1 haftada 10 kilo versek

Son düzenleme:

he şaşırdım bırden kusura bakmayın bende dıyetteyımde nasıl oldu dıye sorucaktım

olur öle şeyler tatlım .. nasıl bir diyet yapıyosun kaç kilo verdin ?

Merhaba biricik desteğim benim az önce merak ettim dayanamadım tartıldım ve 91,9 çıktım ama sabahtan beri yediğim şeyle ve içtiğim sular olmasına rağmen.demekki hala 91,5 yakın bir kilodayım ben de bugün öğlen sadece 2 dilim tavuk göğsünü azıcık zeytinyağında kızarttım yanında 2 kaşık az yağlı yoğurtla yedim. evde armut yok şimdi o yüzden nektarin yiyeceğim akşam da az yiyeceğim ve bugün sindirim hızlandırıcı şeyler yiyip içeceğim ve iyi yanından bakıyorum diyete hiç başlamamış olsaydım hala tartıldığımda 95 olacaktım ama şimdi 91 li rakamları görüyorum ve sadece 2 kilo sonra 8 li rakamları göreceğim . ve ben bunu başaracağım. hasta olmam yakın bu hafta olacağım takvimime göre belki o yüzden de yavaşlamış olabilir . ama bırakmayacağım. ve sen çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim bana inandığın için bana zamanını harcadığın için gerçekten çok iyi bir insansın inş. Allah her dileğini hemencecik yerine getirir. çok çok öpüyorum seni ablacım

tatlım ben bişey yapmadımki tamamen senin isteğinle alakalı ben sadece bir kaç fikir yürüttüm ama gerisi senin elinde utandım bak şimdiAllah cümlemizin istediğini versin tatlım ..

oo hastalanacaksan bu atakların bile normal hayatım oluyo öle adet öncesi ben tatlı krizine giriyorum o zamanlarda mesela .. inanıyorum cnm 1 haftaya kalmaz sen 90 ın altınada düşersin ...

inş. canım dua et bana. ben de ona yoruyorum hem bu duygularımı hem de ataklarımı. inş. sen de 1 haftaya kalma 83 82 yi görürsün

menüm
Sabah : 1 haşlanmış yumurta 2 dilim tam tah ekmek ,2 çatal peynir 3 zeytin ,kayısılı bitki çayı,3-4 çatal nutella
ara : 1 kare sütlü çikolata ( hasta olacağım sanırım hep canım çik. istiyor)
Öğle : 2 parça tavuk göğsü az zeytinyağında kızarmış,2 yk yarım yağlı yoğurt
Ara : 1 yeşil elma
Akşam : 1,5 kepçe domatesli şehriye çorbasıi yarım dilim tam tahıllı ekmek 1 salatalık, 3-4 dilim kaşar peynir
Ara 4-5 çatal pasta (anneannemin doğumgünüydü)
spor : 10 dk yürüyüş
Su :2,5 lt
kilomu yarın sabah tartılıp söylerim inş. kilo vermişimdir.dua edin nolur

selam tatlımmm çok sevindim bak şeytanın bacağını kırdın işte gördünmü.. bende kilo vermişim gene ama bu sefer biraz halsiz kalktım belki sıcaklardan belkide dün akşam katı gıdayı az sıvı gıdayı çok tuttuğumdan kolum zor kalktı sabah.. bu arada 600 gram daha vermişim 84,9 oldum ..
sabah kahvaltımı iyi yaptım aslında 1 haşlanmış yumurta 4 tane yeşil zeytin ,1 dilim normal kızarmış ekmek,3 tane çeri domates ,yarım salatalık, 1 bardak (büyük fincan ) 2 şekerli çay.. kahvaltım zaten fix değiştirmiyorum bir zeytin sayım değişiyo genelde. yumurta yemezsem 2 zeytin daha yiyorum ....
dershaneye gittim sabah ,o da taa ekimin 21 de açılcakmış o zamana kadar evdeyim lay lay lommmm ,yeme düzenimde bozulmıycak bakalım o zamana kadar kaç kilo vericem

Ayy inanamıyorum çok güzel veriyorsun ya.maşallah valla. bana bir tane örnek menünü yazar mısın canım ben de aynı şeyleri yapacağım sen çok iyi veriyorsun. ayrıca daha çok zamanın varmış sen bu hızla hedefine ulaşırsın bence o zamana kadar.

saol tatlım ama aslında hızlı değil bu hafta benimde durdu adet oldum ama genede 1 kilo 200 gram verdim toplamda.. tabikide örnek yazarım..

ben bir gün abur cubur yediysem yani abarttıysam ertesi gün menüme sıvı gıda ekliyorum cacık çorba gibi.. maksat vücudu temizlemek..

sabah menüm hep aynı bi yumurta değişken bir gün yiyosam bir gün yemiyorum..

sabah menüm :
1 haşlanmış yumurta (1 gün arayla) ,
6 zeytin ( zamanla azaltabilirsin ama başlarda tok tutma açısından gayetiyi
1 kibrit kutusu normal ezine peyniri ( ben ligt ürünler kullanmıyorum rejim bittiğinde gene normal bir şekilde devam edebilmek için ) 1 küçük domates yada orta boy domates ( biz eşimle 1 orta boy domatesi paylaşıyoruz genelde)
bu sabah 1/2 salatalık kattım kahvaltıma çünkü zeytini 3 tane yedim

kahvaltıyla alakalı sana tavsiyem yiğceğin şeyleri önceden tabağına koy bu sayede etraftaki reçellere falan odaklanmıyosun tabağına odaklanmış oluyosun

öğlen genelde bakliyat ve et ürünlerine ağırlık veriyorum..

öğlen menüm:

5 adet orta boy ızgara köfte (yağda kızartcaksan 3 tane köfte ye ,evde ızgara yoksa benim tavsiyem normal bir tavada kısık ateşte ızgara yap yağsız ..köfte kıyması zaten yağlı ..)
1 kase cacık yada 1 bardak ayran .. ( biz evde yapıyoruz yoğurdumuzu annem hazır yemiyo midesinden dolayı sağlıklı beslenmek adına .. ondan gayet yağlı yani yoğurdumuz )
1 tabak az yağlı ama ben genelde yağsız yiyorum salata .. aklına ne geliyosa koyuyorum evde ne varsa yani.. marul domates salatalık maydanoz soğan ve bol limon

akşam
3-4 yemek kaşığı sebze yemeği mesela bugün ben kabak musakka yiğcem
gene salata ve 1 bardak ayran
yemekten 2 saat sonra 1 maden suyu ..

ayranda cacıkta sınır var ama salatayı yağsız ve az tuzlu yani tuz yok şekilde yiğeceksen sınır yok.. zaten ben salatadan başlıyorum genelde yemeğe o zaman şişiyorum ve yemeğe saldırmıyorum .. bide yavaş çiğne .. masada yemek sırasında su içme yemekten önce su iç o tıkıyo insanı..
öğlen aramda dün armut yedim üstünede 1 bardak su içtim yediğim gibi wc koştum.. ama armut şekerli genelde wc sorunu yaşadığında ye .. aralarda kuru kayısı tavsiye ederim ben üstüne sıcak su döküp şişiriyorum kayısıları o zaman daha uzun süre tok tutuyo beni.. yada yoğurt ye .. ikiside bağırsaklardaki enzim olayını hızlandırıyo .. yada elma ye salatalık ye.. yani genelde vücudunu temizlemeye ve tok tutmaya yönelik şeyler ye ..
akşam acıkınca kuru kayısı at ağzına .. ve kesinlikle diyetinin ilk 1-2 ayı kızartma yeme yani patates falan köfteyi kızartma .. börek yiğceksen 2 tane sigara böreği ama yağsız bir şekilde fırın kağıdının üstünde pişir mümkünse lorlu olsun ve bunu öğlen menünde ye .. o zaman akşama dengeleyebilirsin ..
yani yediklerinden yağı çıkar ekmeği azalt bide yeme şeklini sabahtan akşama doğru hafiflet o zaman sorun olmuyo.. ..eğer menülerde ekmek yemek istersen sabah1 dilim öğlen 1 dilim akşam 1 dilim kepekli,çavdar tarzında yiğebilrsin ama o zamanda çorba içme .. çorba 2 dilim ekmek yerine geçiyo ne yazıkki ben sabah normal beyaz ekmek yediğimden diğer menülere koymuyorum ekmek..

çok yazdım umarım aklın karışmaz tatlım
:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…