- 1 Temmuz 2012
- 489
- 21
- 118
- Konu Sahibi kelebeklerhepbekler
-
Teşekkür ederim canım . İnş. başarırım ama şu an kendime güvenim o kadar yokki. umarım yarın daha moralli olurum.noluyo bakimm ne bu karamsarlık .. az kilomu vericeksin hepimizin kilo verimi duruyo zaman zaman bak bende 4 gün olcak nerdeyse gram kıpırdamadım .. ama bu kumpir yememe nedenmi yada yılmama .. daha yolun başındayız.. böle en başından yapma lütfen..amam hızlı vermek istiyosun ama randomlife metabolizması farklı seninki farklı ilkbaşta kendi vücuduna yönel doğrularını hatalarını yaz bir kağıda .. ben hep diyorum önemli olan sağlıklı beslenmek sen rejime odaklanmışsın mahşallah 300 gram verip kaç kilo aldın kim bilir şimdi.. yazık değilmi o midene.. hemen toparlan git sıcak limonlu bir su iç ve bugünün üstüne bir sünger çek yarın kaldığın yerden devam hadi bakim yoksa kızarım ...
kelebekçim okulda zayıf görünmek istiyosun gayet farkındayım ama sen en ufak 300 gram için bu kadar gerilip yemeğe yönelirsen okulda bişeye kızsan neler yaparsın şimdi dur kendine gel silkelen lütfen..
aynen canım bak ne güzel söylemişssin biz bu kiloları 2 günde almadıkki 2 günde istediğimiz kiloya inelim.. sabır ve AZMETMEK.. iradelerimiz güçleniyo valla bu beslenme şekliyle.. ama bir süre sonra midemiz alışıcak..
Teşekkür ederim canım . İnş. başarırım ama şu an kendime güvenim o kadar yokki. umarım yarın daha moralli olurum.
düşüneceğim canım hem de herşeyi .yarın yeni biri olarak döneceğim umarım.seni ne motive eder ? ilerde giyceğin süzüle süzüle dolaşacağın bir kıyafetmi? yoksa insanların seni görünce vereceği tepkisimi? bence bunları düşün bu akşam tatlım
Günaydın canım evet daha iyiyim bugün . İnş hepimize güzellik getirsin bugün. Bu arada 85,5 olmuşsun çok sevindimgünaydın kelebekçim ..
naptın bakim kendine geldin umarım ..
hadi yeni gün yeni başarılar getirsin hepimize
Günaydın canım evet daha iyiyim bugün . İnş hepimize güzellik getirsin bugün. Bu arada 85,5 olmuşsun çok sevindimRabbim bana da nasip eder inşallah.
Çok iyisin çok teşekkür ederim gerçekten. Yani bir süre sonra iner belki benim de. O zaman ben de devam ediyorumteşekkür ederim tatlım
Allah yardım eder tabi sen içini ferah tut azcıkta sabret ..bak düşün zayıfladıktan sonra kaç kişiyi çatlatçaksın çevrende ben o şekilde gaz veriyorum kendime..
bu sabah bende umutsuzdum tartıya çıkmadan önce dedim olmıyacak herhalde boşuna uğraşıyorum anca bu kadar verebilcem .. ama sonra tartıda biraz eksik görünce çok mutlu oldum .. insanız aklımız karışıyo ama yılmıycam kendime söz verdim..
bence sen kendini rejimdeyim düşüncesinden ayır ve zayıfladığında giyceğin ,seni o halde gören insanların nasıl tepki vereceğine odaklan ..
sana bugün vücudunu dünkü yediklerinden arındırman açısından tavsiye; kızartma yeme ,pilav ,makarna yeme..öğünlerinde bir dilim ekmek ye kepek yada çavdar.. bide bana sanırım çorba iyi geldi bide armut yedim bak sanada tavsiye ederim 1 armut üstüne 1 bardak su kabızlık sorununa birebir geldi benim..
Günaydın canım evet daha iyiyim bugün . İnş hepimize güzellik getirsin bugün. Bu arada 85,5 olmuşsun çok sevindimRabbim bana da nasip eder inşallah.
dıyete başlayalı 7 gun olmasına ragmen 95 kılodan 85 kıloya mı dustunuz
merhaba canım karışıklık oldu sanırım ..elebek arkadaşımız yaklaşık 5 kilo verdi 1 haftada bayada başarılı .. bende yaklaşık 2 haftada 5 kilo verdim.. ahh keşke dediğin gibi olsa da 1 haftada 10 kilo versek
he şaşırdım bırden kusura bakmayın bende dıyetteyımde nasıl oldu dıye sorucaktım
olur öle şeyler tatlım .. nasıl bir diyet yapıyosun kaç kilo verdin ?
Merhaba biricik desteğim benimaz önce merak ettim dayanamadım tartıldım ve 91,9 çıktım ama sabahtan beri yediğim şeyle ve içtiğim sular olmasına rağmen.demekki hala 91,5 yakın bir kilodayım ben de bugün öğlen sadece 2 dilim tavuk göğsünü azıcık zeytinyağında kızarttım yanında 2 kaşık az yağlı yoğurtla yedim. evde armut yok şimdi o yüzden nektarin yiyeceğim akşam da az yiyeceğim ve bugün sindirim hızlandırıcı şeyler yiyip içeceğim ve iyi yanından bakıyorum diyete hiç başlamamış olsaydım hala tartıldığımda 95 olacaktım ama şimdi 91 li rakamları görüyorum ve sadece 2 kilo sonra 8 li rakamları göreceğim . ve ben bunu başaracağım. hasta olmam yakın bu hafta olacağım takvimime göre belki o yüzden de yavaşlamış olabilir . ama bırakmayacağım. ve sen çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim bana inandığın için bana zamanını harcadığın için gerçekten çok iyi bir insansın inş. Allah her dileğini hemencecik yerine getirir. çok çok öpüyorum seni ablacım
tatlım ben bişey yapmadımki tamamen senin isteğinle alakalı ben sadece bir kaç fikir yürüttüm ama gerisi senin elinde utandım bak şimdiAllah cümlemizin istediğini versin tatlım ..
oo hastalanacaksan bu atakların bile normal hayatım oluyo öle adet öncesi ben tatlı krizine giriyorum o zamanlarda mesela .. inanıyorum cnm 1 haftaya kalmaz sen 90 ın altınada düşersin ...
Ayy inanamıyorum çok güzel veriyorsun ya.maşallah valla. bana bir tane örnek menünü yazar mısın canım ben de aynı şeyleri yapacağım sen çok iyi veriyorsun. ayrıca daha çok zamanın varmış sen bu hızla hedefine ulaşırsın bence o zamana kadar.selam tatlımmm çok sevindim bak şeytanın bacağını kırdın işte gördünmü.. bende kilo vermişim gene ama bu sefer biraz halsiz kalktım belki sıcaklardan belkide dün akşam katı gıdayı az sıvı gıdayı çok tuttuğumdan kolum zor kalktı sabah.. bu arada 600 gram daha vermişim 84,9 oldum ..
sabah kahvaltımı iyi yaptım aslında 1 haşlanmış yumurta 4 tane yeşil zeytin ,1 dilim normal kızarmış ekmek,3 tane çeri domates ,yarım salatalık, 1 bardak (büyük fincan ) 2 şekerli çay.. kahvaltım zaten fix değiştirmiyorum bir zeytin sayım değişiyo genelde. yumurta yemezsem 2 zeytin daha yiyorum ....
dershaneye gittim sabah ,o da taa ekimin 21 de açılcakmış o zamana kadar evdeyim lay lay lommmm ,yeme düzenimde bozulmıycak bakalım o zamana kadar kaç kilo vericem
Ayy inanamıyorum çok güzel veriyorsun ya.maşallah valla. bana bir tane örnek menünü yazar mısın canım ben de aynı şeyleri yapacağım sen çok iyi veriyorsun. ayrıca daha çok zamanın varmış sen bu hızla hedefine ulaşırsın bence o zamana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?