merhaba canımmmm bak ne güzel vermişsin zamanında yine verebilirsinYeni konum hayırlı uğurlu olsun diyorum ve kendimden bahsederek başlıyorum. 21 yaşındayım boyum 169 ve 86.2 kiloyum.9-10 yaşlarından beri iri bir çocuktum. Lise dönemine gelene kadar biraz fazla kilolu oldum ama lisede bir kilo aldım çıktım 88 kiloyaÜniversite 1. sınıfta başladı kilo verme serüvenim bir çok diyet yaptım ve güzel kilolar verdim 65 e kadar düştüm ama iştahım yüzünden hepsini geri aldım . Bir de erkek arkadaşım var , bu sene ailelerimiz ve biz tanışacağız ve hayatım boyunca böyle olmak istemiyorum. İnsanların kiloma laf söylemesini de istemiyorum. Bu yüzden bu konuyu açtım bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa seve seve kabul ederim. Ve en önemlisi mezoterapiye başladım bununla birlikte bir diyet listem var ve buna uyuyorum . 4 ay süre verdim kendime Kasım ayı sonunda 62 kiloyla hedefime ulaşmak istiyorum
şu an kaç kilosuun canım
merhaba canımmmm bak ne güzel vermişsin zamanında yine verebilirsin
bende yeni konu actım bekleriim
bişi dikkatimi çekti salata yemiyosun salatasız kilo weremezsin we yoğurdu yemeklerin yanında diil ara öğün tercih etmelisin ben diyetisyene gidiyorum hamilelik sonrası kilolar için hayatım boyunca zayıftım hamilelkte çok aldım 4 ay 1 haftada 14 kilo werdim 10 kilom kaldı onuda 3 ayda hallederim sanırım ama kilo wermek için booooolllll yeşillk tüketmelisin yoksa kas kaybı yaşayıp kilo werdiğini sanarsın bu en kötüsü yağ yakımı için boooll bol yeşilk özellkle dereotu maydonozdünkü menüm
kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği, yarım domates, yarım salatalık, 2 parça beyaz peynir,1 bardak çay
ara: 1 elma
öğle: 1 kase yeşil fasulye, 1 kase yoğurt
ara: 2 küçük erik
akşam:ekşili kabak yemeği , 1 kase yoğurt
3 litre su 1 saat pilates 53 dakika koşu bandında yürüyüş 50 tane mekik
bişi dikkatimi çekti salata yemiyosun salatasız kilo weremezsin we yoğurdu yemeklerin yanında diil ara öğün tercih etmelisin ben diyetisyene gidiyorum hamilelik sonrası kilolar için hayatım boyunca zayıftım hamilelkte çok aldım 4 ay 1 haftada 14 kilo werdim 10 kilom kaldı onuda 3 ayda hallederim sanırım ama kilo wermek için booooolllll yeşillk tüketmelisin yoksa kas kaybı yaşayıp kilo werdiğini sanarsın bu en kötüsü yağ yakımı için boooll bol yeşilk özellkle dereotu maydonoz
Hayırlı olsun günlüğün tatlımmm bu istikrarla gidersen başaracağına ve hedefine sağlıklı kilo vererek ulaşacağına eminim cnmmmbaşarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?