Yeni bir hayata merhaba :)

meantrees

Sana iltimas bitmez bende...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
2.875
2.537
178
Yeni konum hayırlı uğurlu olsun diyorum ve kendimden bahsederek başlıyorum. 21 yaşındayım boyum 169 ve 86.2 kiloyum.9-10 yaşlarından beri iri bir çocuktum. Lise dönemine gelene kadar biraz fazla kilolu oldum ama lisede bir kilo aldım çıktım 88 kiloya Üniversite 1. sınıfta başladı kilo verme serüvenim bir çok diyet yaptım ve güzel kilolar verdim 65 e kadar düştüm ama iştahım yüzünden hepsini geri aldım . Bir de erkek arkadaşım var , bu sene ailelerimiz ve biz tanışacağız ve hayatım boyunca böyle olmak istemiyorum. İnsanların kiloma laf söylemesini de istemiyorum. Bu yüzden bu konuyu açtım bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa seve seve kabul ederim. Bununla birlikte bir diyet listem var ve buna uyuyorum . 4 ay süre verdim kendime aralık ocak ayı gibi 60 kiloyla hedefime ulaşmak istiyorum

Son düzenleme:
merhaba canımmmm bak ne güzel vermişsin zamanında yine verebilirsin
bende yeni konu actım bekleriim

merhaba canımmmm bak ne güzel vermişsin zamanında yine verebilirsin
bende yeni konu actım bekleriim

evet verebileceğime inanıyorum gerçekten bu hafta çok dikkat ettim 3 kilo verdim haftaya da aynı performansı bekliyorum kendimden

Evet ilk menü paylasımımı yapıyorum
sabah 1 dilim kepek ekmegi beyaz peynir 1 domates 1 salatalık 1 bardak şekersiz çay
ara 1 elma
ögle 1 tabak kabak yemegi 1 kase yogurt
ara 1 dilim karpuz
akşam kıymalı sebze yemegi 1 kase cacık
3 litre su 40 dakika yürüyüs yarım saat pilates

Evet 2.günümle devam ediyorum
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmegi domates salatalık burgu peynir 1bardak çay 3 kaşık menemen
ara : 1 şeftali
ögle : 1 tane kabakla yapılms kabak sote salata ayran

şimdi pilates zamani

dün menümün tamamını giremedim internette problem vardı
öğleden sonraki kısımla devam ediyorum
ara: 1 dilim karpuz
akşam: 1 tabak tavuklu sebze yemeği , 1 kase cacık

su:2 litre dün pek su içmedim neden bilmiyorum spor:yarım saat yürüyüş yarım saat pilates

dünkü menüm:

kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği yumurta domates salatalık lor peyniri 1 bardak çay
öğle: 1 tabak menemen 1 salatalık 1 bardak çay
akşam: domates salatalık karpuz

spor : 1 saat yürüyüş 2 litre su

bugünkü menüm
kahvaltı : yarım domates, yarım salatalık ,biraz maydanoz ve nane , 1 dilim çavdar ekmeği , beyaz peynir, 1 bardak çay
ara: 2 tane küçük mürdüm eriği
öğle: 1 kase yeşil fasulye, 1 kase yoğurt
ara:1 yeşil elma
akşam: 1 parça ızgara tavuk, 1 kase salata , 1 bardak ayran

45 dakika koşu bandında yürüyüş , 50 tane mekik 2 litre su

dünkü menüm
kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği, yarım domates, yarım salatalık, 2 parça beyaz peynir,1 bardak çay
ara: 1 elma
öğle: 1 kase yeşil fasulye, 1 kase yoğurt
ara: 2 küçük erik
akşam:ekşili kabak yemeği , 1 kase yoğurt

3 litre su 1 saat pilates 53 dakika koşu bandında yürüyüş 50 tane mekik

bişi dikkatimi çekti salata yemiyosun salatasız kilo weremezsin we yoğurdu yemeklerin yanında diil ara öğün tercih etmelisin ben diyetisyene gidiyorum hamilelik sonrası kilolar için hayatım boyunca zayıftım hamilelkte çok aldım 4 ay 1 haftada 14 kilo werdim 10 kilom kaldı onuda 3 ayda hallederim sanırım ama kilo wermek için booooolllll yeşillk tüketmelisin yoksa kas kaybı yaşayıp kilo werdiğini sanarsın bu en kötüsü yağ yakımı için boooll bol yeşilk özellkle dereotu maydonoz

ben ara öğün olarak sadece meyve tüketiyorum ve yanında bitki çayı ben genelde kahvaltıda çok yeşillik tüketiyorum salata da yiyorum tabiki ama yoğurdu da yemeklerimde tüketiyorum

iyi akşamlar günlük
bugün spor yapmadım ayaklarım çok ağrıyor gezmenin tozunu attırdım
menümü yazıyorumm
kahvaltı: 2 angry birds sandviçi , nane, maydanoz , reyhan , 1 bardak çay
ara:1 armut
öğle: 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, 1 çatal közlenmiş patlıcan ve biber
ara:2 dilim form bisküvi
akşam: tavuk ızgara , salata , ayran

su:2,5 litre
sonuç:mutluyum

Burayı baya bir aksatmışım şuan farkettim günlüğüm kusura bakma bundan sonra menülerimi paylaşmaya devam edeceğim,
şimdiden 5 kilom gitti cuma günü tekrar tartılıp güncel kilomu da yazacağım, motivasyon olarak çok iyiyim bugün televizyona Gürkan Kubilay çıkmıştı ve bir kez daha diyetime neden devam etmem gerektiğini çok güzel bir şekilde gösterdi.
Bir insanın 7 kg yağdan kaybetmesinde kaybettiği yağları gösterdi gerçekten iğrençti...
Bir kez daha neden kilo vermek istediğimi hatırladım ve devam edeceğim kilolardan kurtulana kadar, bir daha da hayatım boyunca almayacağım geri.
Bir insanın kaç kg fazlası varsa dizleri onun o kadar fazla katını taşıyormuş. Benim 20 kg fazlam var yani dizlerim şuan 20x20 den 400 kg taşıyormuş kadar zorlanıyormuş , vücutlarımıza neler yapıyoruz böyle bilmiyorum bugün izlediklerimden çok etkilendim gerçekten.
Bu zamana kadar bunun farkında olmamak da bir o kadar acı malesef

bugünkü menümm
kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği , domates,salatalık,beyaz peynir,2 bardak yeşil çay
ara:2 tane kırmızı erik
öğle: 1 tavuk but, salata
ara: 1 şeftali
akşam: 1 tabak menemen , 1 bardak çay

spor yok bugün dinlenme günüm , su:2,5 litre

Hayırlı olsun günlüğün tatlımmm bu istikrarla gidersen başaracağına ve hedefine sağlıklı kilo vererek ulaşacağına eminim cnmmm başarılar dilerim

Hayırlı olsun günlüğün tatlımmm bu istikrarla gidersen başaracağına ve hedefine sağlıklı kilo vererek ulaşacağına eminim cnmmm başarılar dilerim

çok sağol canım benim inşallah bu günlüğü hedefime ulaşmış bir şekilde tamamlayıp önce sonra fotoğraflarımı atmak istiyorum bu arada güvenin için de ayrıca teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…